Günler hatta haftalar sonra baslayabildim sedanın ilk videosunu yaptim bide 20 dk eliptikKız Begüm spor ne yaptın anam burayı görmesem haberimiz olmayacak sporundan :) ama sen sporunu sayfamıza yaz kuzum örnek olsun kızlara şekerim :)
güzel spor yapmışsın tatlım :) kaydettim hemencik :)
Bu sefer ben geleyim dedim sen meşgülsündür diye şekerim , ama bizede yaz hee ihmal etme ayy özleriz kız biz seni bebeğim :)alışcaz artık başka çare mi var zatiiii hem hem sevinin sabahın 06.30 unda uyanıyom bennn. inanabiliyon mu ben ben
ayyy canikom ben geleceğdim senin topiğe ama sen gelmişinsporlar böyle güme gitti işte bu araa. düzene sokcam inşallah .
şekerim dikkat et formumu koruyayım derken kilo alacaksınAyy evet evet aynen onlar gibiyim ya gecen.cig kofte dün tulumba bakalim yarin ne alcam:))
6.30 mu.alışcaz artık başka çare mi var zatiiii hem hem sevinin sabahın 06.30 unda uyanıyom bennn. inanabiliyon mu ben ben
ayyy canikom ben geleceğdim senin topiğe ama sen gelmişinsporlar böyle güme gitti işte bu araa. düzene sokcam inşallah .
E hadi hayırlı olsun tatlım, bugün startları verdik gerisi gelsin inşallah hayırlısıyla :)Günler hatta haftalar sonra baslayabildim sedanın ilk videosunu yaptim bide 20 dk eliptik
İnşallah canım bu sefer duzenli gitmek zorunda geri sayım yapiyorum artıkE hadi hayırlı olsun tatlım, bugün startları verdik gerisi gelsin inşallah hayırlısıyla :)
yazcam yazcam birazdan damlarım ,sırayla geziyorumanca
Bu topik hep böyle hızlı mı yoksa ben mi trafiğe yakalandım anam :)İnşallah canım bu sefer duzenli gitmek zorunda geri sayım yapiyorum artık
evet canım çok sağol amin güzel dileklerin içinGonulSenligim kuzum işe girmissin galiba hayırlı ugurlu olsun kazancin bereketli olsun
ederiz tabi kuzum. ben en iyi anlarım seniSelamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))
Ayy kıyamam düşünceli kuzumsun yaa sen
Bu topik hep böyle hızlı mı yoksa ben mi trafiğe yakalandım anam :)
Evet ya yaza ne kaldı hele ben hele ben vereceğime aldımda döndüm ayy 3 ay önceki kiloma dönmüş durumdayım , tazı gibi koşturmam lazım gayrı :)
Evet ya ne şaşmak hemde :)
trafiğe yakalandın galibagerçi durgun değildir ama bu saatlerde durgun olurdu genelde . begüş bozdu rutini
yaa insanın alışılmış düzeni bozulunca kilo dengesiz de şaşıyor maalesef
başladın mı gııı spora :) listelik kıvama gelmedin mi daha ekle beni dimedinGünler hatta haftalar sonra baslayabildim sedanın ilk videosunu yaptim bide 20 dk eliptik
6.30 mu.Yat uyu bakim saat gec oldu o zaman
tamam bu kez hedefi gormeden kacmak yokaramizdaydin önceden bi daha pes etnek yok tamam mi
Bu topik hep böyle hızlı mı yoksa ben mi trafiğe yakalandım anam :)
Evet ya yaza ne kaldı hele ben hele ben vereceğime aldımda döndüm ayy 3 ay önceki kiloma dönmüş durumdayım , tazı gibi koşturmam lazım gayrı :)
trafiğe yakalandın galibagerçi durgun değildir ama bu saatlerde durgun olurdu genelde . begüş bozdu rutini
yaa insanın alışılmış düzeni bozulunca kilo dengesiz de şaşıyor maalesef
Kız Begüm bizim topiğede yaz sporunu canımcıım, Seda sevinsin accık, işe yaradığını görünce mutlu olacakdır eminim :)
başladın mı gııı spora :) listelik kıvama gelmedin mi daha ekle beni dimedin
sırayla yaziyim bendelaf yetiştirmelerimi bitirince yatcam inşallahbugün Allahtan sade nescafe içtim de o baya diri tuttu beni
Gunde 3 ogune cikarsin yakinda,sende bizdensin artik tey tey teynehirnil111 salı kalori = 872
sabah = 2 yk yulaf + 1 bardak süt
ara= yeşil çay
öğle = yarım kase düğün çorbası + et kavurma 2 kaşık + 2 kaşık fırın patates ( yağsız tuzsuz) + salata
ara= sade nescafe + 3 çilek
akşam = 10 kiraz
gece = ayran
öğle yemeğinde patates almıcaktım ama ilk gün ve teyzenin eli çok bolmuş yapma etme diyene dek koyduyarısını geri döktürdüm hatta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?