♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu sefer ben geleyim dedim sen meşgülsündür diye şekerim , ama bizede yaz hee ihmal etme ayy özleriz kız biz seni bebeğim :)

İnşallah canım bu sefer duzenli gitmek zorunda geri sayım yapiyorum artık
Bu topik hep böyle hızlı mı yoksa ben mi trafiğe yakalandım anam :)
Evet ya yaza ne kaldı hele ben hele ben vereceğime aldımda döndüm ayy 3 ay önceki kiloma dönmüş durumdayım , tazı gibi koşturmam lazım gayrı :)

GonulSenligim kuzum işe girmissin galiba hayırlı ugurlu olsun kazancin bereketli olsun
evet canım çok sağol amin güzel dileklerin için

Selamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))
ederiz tabi kuzum. ben en iyi anlarım seni

Ayy kıyamam düşünceli kuzumsun yaa sen

trafiğe yakalandın galiba gerçi durgun değildir ama bu saatlerde durgun olurdu genelde . begüş bozdu rutini

yaa insanın alışılmış düzeni bozulunca kilo dengesiz de şaşıyor maalesef

nehirnil111 salı kalori = 872

sabah = 2 yk yulaf + 1 bardak süt
ara= yeşil çay
öğle = yarım kase düğün çorbası + et kavurma 2 kaşık + 2 kaşık fırın patates ( yağsız tuzsuz) + salata
ara= sade nescafe + 3 çilek
akşam = 10 kiraz
gece = ayran

öğle yemeğinde patates almıcaktım ama ilk gün ve teyzenin eli çok bolmuş yapma etme diyene dek koydu yarısını geri döktürdüm hatta .

trafiğe yakalandın galiba gerçi durgun değildir ama bu saatlerde durgun olurdu genelde . begüş bozdu rutini

yaa insanın alışılmış düzeni bozulunca kilo dengesiz de şaşıyor maalesef

Kız Begüm bizim topiğede yaz sporunu canımcıım, Seda sevinsin accık, işe yaradığını görünce mutlu olacakdır eminim :)

başladın mı gııı spora :) listelik kıvama gelmedin mi daha ekle beni dimedin

laf yetiştirmelerimi bitirince yatcam inşallah bugün Allahtan sade nescafe içtim de o baya diri tuttu beni
sırayla yaziyim bende
Ankacim bi gelim bakim kim var kim yok didim,hemen trafik yaptik dimi. Sen beni tabloya eklede yogunluktan tutabilecenmi onu bi dusun yat yat sabah kalkamazsin kalksanda ayilamazsin
O Olivenoil cim arada trafik yoğunlaşır burda,süper bi yer burası enercisi pek yuksek sporumu yarin yazarim seda görmez şimdi,yanliz seda bu gidisle seni fenagaza getirecek,biriniz tavsan biriniz tazi derken gider kilolar

Son düzenleme:
Gunde 3 ogune cikarsin yakinda,sende bizdensin artik tey tey tey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…