Tamam sabah yazarsın şekerim :)sırayla yaziyim bende
Ankacim bi gelim bakim kim var kim yok didim,hemen trafik yaptik dimi. Sen beni tabloya eklede yogunluktan tutabilecenmi onu bi dusun yat yat sabah kalkamazsin kalksanda ayilamazsin
O Olivenoil cim arada trafik yoğunlaşır burda,süper bi yer burası enercisi pek yukseksporumu yarin yazarim seda görmez şimdi,yanliz seda bu gidisle seni fenagaza getirecek,biriniz tavsan biriniz tazi derken gider kilolar
Evet canm var bu ara yaptrcam insallah çünkü haziranda kardiyoloji kontrolum var sonuclarin iyi çıkması için en az 3 seans yaptiririmsuper canım ya.insallah tamamen gecerbi ddaha ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun kapakta kalinlik varmı
aleyküm selam tatlımSelamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))
bende de hafif kalınlık ve minimal yetmezlik vardi. minimal yetmezlik sonrakilerde cikmadi sadece kapakta hafif kalinlik var ve ilerlememis 4 senedir.gecen sene subatta kontrol ettirmistim. artik iki sene de bir ettiricemEvet canm var bu ara yaptrcam insallah çünkü haziranda kardiyoloji kontrolum var sonuclarin iyi çıkması için en az 3 seans yaptiririm
seninde kandilin kutlu olsun tatlim.Kızlar hayırlı kandiller hepinizin kandilini kutluyorum. geç oldu azcık ama :)
en iyisi arastirayimcanım a grubu kpss de 35 düz memurlukta 40 diye biliyorum ben. begüş kalktı demiş ama bilemedim. benim bilgim bu yönde. kalksa bilirdim. nişanlım çok ilgilidir bu konularla.
kız bırak kullanmayı duymadım bile
kız 2000 adımı 2000 ip atlama diye okudum ilkten gözlerim pörtledi
ip güzel canım gerçekten :)
Evlimisin cocugun var mi yada yasin kac. Ben 21 de evlendim 23 de anne oldum herkes cok erken derken doktroum cok iyi dedi hatta hemen bi cocuk dha dedi 25 te de ikinci bebegm oldu 5 aylkbende de hafif kalınlık ve minimal yetmezlik vardi. minimal yetmezlik sonrakilerde cikmadi sadece kapakta hafif kalinlik var ve ilerlememis 4 senedir.gecen sene subatta kontrol ettirmistim. artik iki sene de bir ettiricem
Listeyi kağıt üzerinde tutuyorum da dün akşam tabloyu unutmuşum gııısırayla yaziyim bende
Ankacim bi gelim bakim kim var kim yok didim,hemen trafik yaptik dimi. Sen beni tabloya eklede yogunluktan tutabilecenmi onu bi dusun yat yat sabah kalkamazsin kalksanda ayilamazsin
O Olivenoil cim arada trafik yoğunlaşır burda,süper bi yer burası enercisi pek yukseksporumu yarin yazarim seda görmez şimdi,yanliz seda bu gidisle seni fenagaza getirecek,biriniz tavsan biriniz tazi derken gider kilolar
Aynen artık sizin düzendeyim çekin halayıGunde 3 ogune cikarsin yakinda,sende bizdensin artik tey tey tey
aneee ne güzel ben davul gibiyim hala. Ye tatlıları oohhh ona rağmen eksi çıkpzt 53
salı 53.1
çarş 52.8
52leri gördüm oley :)regl 3. günündeyim şişliğim gitti
GonulSenligim abcde_123 miraycan84
ay bana da zarar vermemiştir inşallah. tartılmadım çünkü ödemden şiştim. dün rahatça giydiğim pantolon bugün sıktıtadı güzeldi derdim ama sbeden kızıyo
ney ney neeyyy1300 kalori ve -300 gr maşallah diyorum sadece
nehirnil111 salı kalori = 872
sabah = 2 yk yulaf + 1 bardak süt
ara= yeşil çay
öğle = yarım kase düğün çorbası + et kavurma 2 kaşık + 2 kaşık fırın patates ( yağsız tuzsuz) + salata
ara= sade nescafe + 3 çilek
akşam = 10 kiraz
gece = ayran
öğle yemeğinde patates almıcaktım ama ilk gün ve teyzenin eli çok bolmuş yapma etme diyene dek koyduyarısını geri döktürdüm hatta .
33 te evlendim 36 da kızım doğdu inşallah 40 ta da 2. olurdeniz sen kaç yaşında evlendin kuzum ?
Sen var yaaa motivasyon kaynağımızsın yemin ederimOyy kuzum benim bilmez miyim ya tabiki zor ama sabret sonrasını düşün eşinin iltifatlari memlekete gidince ya taniyamadim seni nasil degismissin dediklerini magazada bunun 36si yok mu acaba kesimleriniz büyük galiba dedigini)
3 tane kotum var mavi toplam 180 tl falan vermişimdir farklı zamanlarda aldımYaa cok pahalilaaarrr ama 3 kot alacagina 1 al kaliteli giy benim felsefem bu:)
Az olsun öz olsun
ooo sizi sahalarda bu kadar erken görmeye alışık değilizGünaydın kızlar
Kuzu öğle yemeğinde et ve pattiz yiyince hem acıkmadım hem de patrizden dolayı kendimi suçlu hissettimÖdemden bir şey olmaz geçince gerçeği ortaya çıkar kuzumSbeden duymadan kulağıma söyle
Niye bu kadar az yedin canım akşamın hiç yok hayırdır
Ben de kendime inanamıyorum tatlışooo sizi sahalarda bu kadar erken görmeye alışık değilizGonulSenligim hanım
bu arada ben ip atlama yarışmasından çıkıyorum canım
benim belim acıyor atlarken ve bunun devam etmesinden korkuyorum
Ya yapmak istiyorum ama pilates mi yapsamBen de kendime inanamıyorum tatlış
Ama burdayım hehe
Yaaaaa hiç mi spor yapmıcan sen şimdik başka spor yap bariiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?