♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tamam sabah yazarsın şekerim :)
Bakalım inşallah verebiliriz :)

Selamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))
aleyküm selam tatlım
seninde kandilin mübarek olsun. insallah tayinin tez zamanda hayırlı bi şekilde guzel bir yere çıkar söyle ortalarda her yere yakin

Evet canm var bu ara yaptrcam insallah çünkü haziranda kardiyoloji kontrolum var sonuclarin iyi çıkması için en az 3 seans yaptiririm
bende de hafif kalınlık ve minimal yetmezlik vardi. minimal yetmezlik sonrakilerde cikmadi sadece kapakta hafif kalinlik var ve ilerlememis 4 senedir.gecen sene subatta kontrol ettirmistim. artik iki sene de bir ettiricem

bende de hafif kalınlık ve minimal yetmezlik vardi. minimal yetmezlik sonrakilerde cikmadi sadece kapakta hafif kalinlik var ve ilerlememis 4 senedir.gecen sene subatta kontrol ettirmistim. artik iki sene de bir ettiricem
Evlimisin cocugun var mi yada yasin kac. Ben 21 de evlendim 23 de anne oldum herkes cok erken derken doktroum cok iyi dedi hatta hemen bi cocuk dha dedi 25 te de ikinci bebegm oldu 5 aylk yaş hastalgi olumsuz etkiliyomus

Listeyi kağıt üzerinde tutuyorum da dün akşam tabloyu unutmuşum gııı yaparım yaparım inşallah

Gunde 3 ogune cikarsin yakinda,sende bizdensin artik tey tey tey
Aynen artık sizin düzendeyim çekin halayı

pzt 53
salı 53.1
çarş 52.8

52leri gördüm oley :)regl 3. günündeyim şişliğim gitti

GonulSenligim abcde_123 miraycan84
aneee ne güzel ben davul gibiyim hala. Ye tatlıları oohhh ona rağmen eksi çık

Ödemden bir şey olmaz geçince gerçeği ortaya çıkar kuzumSbeden duymadan kulağıma söyle

Niye bu kadar az yedin canım akşamın hiç yok hayırdır

Oyy kuzum benim bilmez miyim ya tabiki zor ama sabret sonrasını düşün eşinin iltifatlari memlekete gidince ya taniyamadim seni nasil degismissin dediklerini magazada bunun 36si yok mu acaba kesimleriniz büyük galiba dedigini)
Sen var yaaa motivasyon kaynağımızsın yemin ederim

Ödemden bir şey olmaz geçince gerçeği ortaya çıkar kuzumSbeden duymadan kulağıma söyle

Niye bu kadar az yedin canım akşamın hiç yok hayırdır
Kuzu öğle yemeğinde et ve pattiz yiyince hem acıkmadım hem de patrizden dolayı kendimi suçlu hissettim ondan oldu öyle. Bi de eve girmem 8 i buldu. O saatten sonra da yemek istemedim.

ooo sizi sahalarda bu kadar erken görmeye alışık değiliz GonulSenligim hanım

bu arada ben ip atlama yarışmasından çıkıyorum canım
benim belim acıyor atlarken ve bunun devam etmesinden korkuyorum
Ben de kendime inanamıyorum tatlış
Ama burdayım hehe
Yaaaaa hiç mi spor yapmıcan sen şimdik başka spor yap bariiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…