♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kuzu öğle yemeğinde et ve pattiz yiyince hem acıkmadım hem de patrizden dolayı kendimi suçlu hissettim ondan oldu öyle. Bi de eve girmem 8 i buldu. O saatten sonra da yemek istemedim.
Bayağı az geldi menün gözüme canım ya 8 çok geç bir saat değil eğer geç uyuyorsan en azından salata tarzı bir şey yeseydin fırın patates çok zararlı değil en azından kızartma kadar

Ya yapmak istiyorum ama pilates mi yapsam
sırt ağrılarım kol ağrılarım da
belki açar onları ama
bilemedim ya
pof bu hastalıktan iyice hayattan soğudum sanki
Kız spor yapasın kaçmış senin heee. Yapacağını bilsem yap pilates dicem ama sen ondan kaytarırsın

Bayağı az geldi menün gözüme canım ya 8 çok geç bir saat değil eğer geç uyuyorsan en azından salata tarzı bir şey yeseydin fırın patates çok zararlı değil en azından kızartma kadar
Ne bileyim kız korktum iştealışık değilim ya öğle öğününe o olunca tuhaf geldi heralde bi alışırım kolaycana :)

herkese ggünaydın ben dün akşam iş çıkışı bi saat eliptik bisiklet sürdüm azıcıkta ip atladım twistir yaptım 100 saydım böylee
Günaydın maşallah sporlar süper :
Fj

günaydın kızlar ya şu vücudumu nasıl şaşırtabilirim son 4 kilom kaldım ve gram oynatamıyorum napayım ben ya
Protein günüüüüüü benim de son 4 :)

canım benımde hedef ramazanda 59 oalarak gırmek inşallh benım boyda fazla degıl 1,62...çocuklar büyüme çagında çok kıyafet gıdıyo benım buyuk ızda 10 yaşında oalacak.çok hızlı buyuyor valla.yaşından borazda iri duruyo bu aralar ona taktım :) az kuçuk duraydı..erkek çocuklar daha çabuk uzuyo tabı :)

ben bantta 15 kilo vermiştim ama 1 senede yavaş yavaş vermiştim yine
ama ne guzel işte az gıdebılır ama vucudun toparlanmıştır ne guzel..ben çok sevıyom bandı.

o banda cikinca icim karariyor kendimi caresiz hapis zannediyorum. pisikolojimi bozuyor. 2009 dan beri var hic sevmiyorum onu
ahh ah ne dıyım.alışsan öyle hıssetmezsın..keşke alışsan.

GonulSenligim

15 mekik
2000 adım
60 ip atlama

ilk gune super yapmışsın.

Gel sarılalım kardişim ne yapalım yemek zevkimiz var

Çok güzel canım bravo

Evet içilmez değil mi çikilata varsa yanında yani

yaniii :))

kızlar bir yağmur başladı şaşarsınız, gök delindi hatta yarılıyo resmen,sanırsın tropikal bölgede muson yağmuru yağıyo birazdan da hortum gelcek

amn bi anda yagmur genelde akdenız bolgelerınde çok oluyo oralardamısın :) buralar hala soguk yaaa.valla daral geldi soguktan.dun buarad yagmurluydu

Olsun yaş aldıkça insanların kilo vermesi daha zor almaları daha kolay çünkü hareketleri de kısıtlanıyor artık dikkat etsinler
aynen katılıyorum.yaş faktoru çok oluyo kılo vermede.

ay ne guzel.benım buyuk kızda iri duruyo boydan bıraz kurtarıyo ama şöyle 5 kılo daha az olaydı dıyom..maşallh kılon çok ıyı.

Sana da maaşallah o zaman
Leslie işe yaramıyor gibi geliyordu bana o yüzden ip atlıyordum düzenli yapıyım bari
leslieyı kısa surelı olanları yapmayacaksın.en az 45 dk.lıklardan yapacaksın işe yaraması için.ben çok faydasını gordum..dışarı yuruyuşe çıkmayacaksam leslıe yapıyorum evde..

gel sende :))

Yaa cok pahalilaaarrr ama 3 kot alacagina 1 al kaliteli giy benim felsefem bu:)
Az olsun öz olsun
aynı eşimde oyle :)) bendede çeşit bol olsun sevıyom :)

Selamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))
canım inşallh hakkınızda hayırlısı olsun.umarım sevecegın huzurunun olacagı bı yer çıkar..

ciktin mi canım ne kadar yürüdün ciktiysan. ever 105 emzirmek ve Yürüyüş sagolsun bide aksamlari yemiyordum :)
1 saat yuruyuşumu yaptım bende.maşallh ne guzel vermışsın

kız yıne gozume az geldı

pzt 53
salı 53.1
çarş 52.8

52leri gördüm oley :)regl 3. günündeyim şişliğim gitti

GonulSenligim abcde_123 miraycan84
o çok guzel tebrıkler

Günaydın kızlar
gunaydın canım.nete nasıl gırdın

33 te evlendim 36 da kızım doğdu inşallah 40 ta da 2. olur
yap yap 2.bebeiş olsun artık :)

herkese ggünaydın ben dün akşam iş çıkışı bi saat eliptik bisiklet sürdüm azıcıkta ip atladım twistir yaptım 100 saydım böylee
gunaydın.maşllh guzel spor

günaydın kızlar ya şu vücudumu nasıl şaşırtabilirim son 4 kilom kaldım ve gram oynatamıyorum napayım ben ya
hanı sen proteın dıyetı yapacaktın.1 gunluk yap bence

aynen bak kendini ne güzel özetledin tut azcık o gagayı . yaz ortasında yelek giymeye uğraşırsın sonra
Evet yaa bugün bir pantolon giydim minicik göbeğim (minicik dediğime bakma nerdeyse 1 kilo kıyma paketine benziyo) pörtledi üstünden yelek giydim ben de üstüne

kas yapmayı nasıl başarıyosunuz?benim kaslar erimiş

sbeden . Canm mitral kapagimda yetmezlik vardi acil amliyat dediler hacamat olduktan sonra tekrar gittim yetmezlik derecesi ileriden ortaya düşmüştü sonra tekrar yaptrdim 6 ayda hafife düştü
ya sizi duydukça dahada heveslendim bende ama tam olarak nasıl yapılıyo kaç dakika sürüyo anlatabilirmisiniz?

Selamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))

bu kadar olaydan sonra baban hala düğünü seneye yapalım diyomu peki??
sen gittin mi canım okuluna memlekettemisin hala??

Benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…