- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bayağı az geldi menün gözüme canım ya 8 çok geç bir saat değil eğer geç uyuyorsan en azından salata tarzı bir şey yeseydin fırın patates çok zararlı değil en azından kızartma kadarKuzu öğle yemeğinde et ve pattiz yiyince hem acıkmadım hem de patrizden dolayı kendimi suçlu hissettimondan oldu öyle. Bi de eve girmem 8 i buldu. O saatten sonra da yemek istemedim.
Kız spor yapasın kaçmış senin heee. Yapacağını bilsem yap pilates dicem ama sen ondan kaytarırsınYa yapmak istiyorum ama pilates mi yapsam
sırt ağrılarım kol ağrılarım da
belki açar onları ama
bilemedim ya
pof bu hastalıktan iyice hayattan soğudum sanki
Ne bileyim kız korktum iştealışık değilim ya öğle öğününeBayağı az geldi menün gözüme canım ya 8 çok geç bir saat değil eğer geç uyuyorsan en azından salata tarzı bir şey yeseydin fırın patates çok zararlı değil en azından kızartma kadar
Günaydın maşallah sporlar süper :herkese ggünaydınben dün akşam iş çıkışı bi saat eliptik bisiklet sürdüm azıcıkta ip atladım twistir yaptım 100 saydım böylee
Protein günüüüüüügünaydın kızlar ya şu vücudumu nasıl şaşırtabilirim son 4 kilom kaldım ve gram oynatamıyorum napayım ben ya
nasıl yani bir gün boyunca proteinmi yapalım kızFj
Protein günüüüüüübenim de son 4 :)
Yaşama hevesim kaçtı kız sankiKız spor yapasın kaçmış senin heee. Yapacağını bilsem yap pilates dicem ama sen ondan kaytarırsın
canım benımde hedef ramazanda 59 oalarak gırmek inşallh benım boyda fazla degıl 1,62...çocuklar büyüme çagında çok kıyafet gıdıyo benım buyuk ızda 10 yaşında oalacak.çok hızlı buyuyor valla.yaşından borazda iri duruyo bu aralar ona taktım :) az kuçuk duraydı..erkek çocuklar daha çabuk uzuyo tabı :)büyükyüm bende :))
boyum 1,60 ama zor kilo veriyorum ben, şimdi takıldım mesela 1 ay hiç kıpırdamaz bu kilo, 7 ayda 7 kilo anca verdimramazana 59,5 görsem bana yeter
bende tek almaktansa uygun olsun çeşit olsunu tercih ederim, oğlum gelişme çağında sürekli boy atıyo gelişiyo, sabah diyoki anne kendime çok uzun geliyorum dengemi sağlayamıyorum tuhaf hissediyorum,yani gelişiyo daha o yüzden pahalı alamam,ama bedeni bi otursun o zaman zaten benim aldıklarımı beğenmez şimdi bile mesela lcw den asla giyinmio, defactonun bazı şeylerini giyer, seçici biraz
lav tüplü mangal kullananlar memnun ama hani aramızda direk kullanıcı varsa yorum alayım diye sordum ama çok bilinen bişey değil sanırım, ben alırsam bilgi paylaşımı yaparım,bende en çok mangal tadı veriyomu onu merak ediyorum işte
ama ne guzel işte az gıdebılır ama vucudun toparlanmıştır ne guzel..ben çok sevıyom bandı.ben bantta 15 kilo vermiştim ama 1 senede yavaş yavaş vermiştim yine
ahh ah ne dıyım.alışsan öyle hıssetmezsın..keşke alışsan.o banda cikinca icim karariyor kendimi caresiz hapis zannediyorum. pisikolojimi bozuyor.2009 dan beri var hic sevmiyorum onu
ilk gune super yapmışsın.
Gel sarılalım kardişim ne yapalım yemek zevkimiz var
Çok güzel canım bravo
Evet içilmez değil mi çikilata varsa yanında yani
kızlar bir yağmur başladı şaşarsınız, gök delindi hatta yarılıyo resmen,sanırsın tropikal bölgede muson yağmuru yağıyo birazdan da hortum gelcek
aynen katılıyorum.yaş faktoru çok oluyo kılo vermede.Olsun yaş aldıkça insanların kilo vermesi daha zor almaları daha kolay çünkü hareketleri de kısıtlanıyor artık dikkat etsinler
ay ne guzel.benım buyuk kızda iri duruyo boydan bıraz kurtarıyo ama şöyle 5 kılo daha az olaydı dıyom..maşallh kılon çok ıyı.Liseye başlayıncaya kadar dombili dombili gezen ben lise 1 de zayıfladım ve sonra hiç 60 ı geçmedim taa ki kızım doğuncaya kadar 4 aylıkken işe başladım 77 kiloydum 2 buçuk yaşına geldiğinde hayatımda hiç olmadığım kadar zayıflayıp 52.leri gördüm her kış olduğu gibi bu kış da kilo aldım ama burası sayesinde 56 yı da geçmedim
leslieyı kısa surelı olanları yapmayacaksın.en az 45 dk.lıklardan yapacaksın işe yaraması için.ben çok faydasını gordum..dışarı yuruyuşe çıkmayacaksam leslıe yapıyorum evde..Sana da maaşallah o zaman
Leslie işe yaramıyor gibi geliyordu bana o yüzden ip atlıyordum düzenli yapıyım bari
gel sende :))olmam mı
aynı eşimde oyle :)) bendede çeşit bol olsun sevıyom :)Yaa cok pahalilaaarrr ama 3 kot alacagina 1 al kaliteli giy benim felsefem bu:)
Az olsun öz olsun
canım inşallh hakkınızda hayırlısı olsun.umarım sevecegın huzurunun olacagı bı yer çıkar..Selamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))
1 saat yuruyuşumu yaptım bende.maşallh ne guzel vermışsınciktin mi canım ne kadar yürüdün ciktiysan. ever 105 emzirmek ve Yürüyüş sagolsun bide aksamlari yemiyordum :)
kız yıne gozume az geldınehirnil111 salı kalori = 872
sabah = 2 yk yulaf + 1 bardak süt
ara= yeşil çay
öğle = yarım kase düğün çorbası + et kavurma 2 kaşık + 2 kaşık fırın patates ( yağsız tuzsuz) + salata
ara= sade nescafe + 3 çilek
akşam = 10 kiraz
gece = ayran
öğle yemeğinde patates almıcaktım ama ilk gün ve teyzenin eli çok bolmuş yapma etme diyene dek koyduyarısını geri döktürdüm hatta .
o çok guzel tebrıklerpzt 53
salı 53.1
çarş 52.8
52leri gördüm oley :)regl 3. günündeyim şişliğim gitti
GonulSenligim abcde_123 miraycan84
gunaydın canım.nete nasıl gırdınGünaydın kızlar
yap yap 2.bebeiş olsun artık :)33 te evlendim 36 da kızım doğdu inşallah 40 ta da 2. olur
gunaydın.maşllh guzel sporherkese ggünaydınben dün akşam iş çıkışı bi saat eliptik bisiklet sürdüm azıcıkta ip atladım twistir yaptım 100 saydım böylee
hanı sen proteın dıyetı yapacaktın.1 gunluk yap bencegünaydın kızlar ya şu vücudumu nasıl şaşırtabilirim son 4 kilom kaldım ve gram oynatamıyorum napayım ben ya
Olacak olacak akşam da atladım 3000 sayı başlayınca durduramadım kendimi ama şimdi vücudumun her santimetre karesi ağrıyoranaammm kızzzz hadi bu sefer olcak galiba :)
Evet yaa bugün bir pantolon giydim minicik göbeğim (minicik dediğime bakma nerdeyse 1 kilo kıyma paketine benziyo)aynen bak kendini ne güzel özetledintut azcık o gagayı . yaz ortasında yelek giymeye uğraşırsın sonra
Maaşallaaah keşke her gün böyle hareketli olsak en azından kilo almayızİşten çıktım, pazara gittim eve geldim yemekleri hazir ladim,bulaşık yikadim,yarına 2 kap yemek yaptım, sporumu yaptım daha şimdi oturdum
kas yapmayı nasıl başarıyosunuz?benim kaslar erimişay inşallah takılı kaldım çok az gidiyo geçtiğimiz hafta hiç yağdan gitmedi üstüne bi tartıya çıkmtım fazla gösterdi diyetisyenimdeki kontroller sonucu yağ yakmadan iki hafta boyunca 1,5 kg kas yaptığımı gördük
ya sizi duydukça dahada heveslendim bende ama tam olarak nasıl yapılıyo kaç dakika sürüyo anlatabilirmisiniz?sbeden . Canm mitral kapagimda yetmezlik vardi acil amliyat dediler hacamat olduktan sonra tekrar gittim yetmezlik derecesi ileriden ortaya düşmüştü sonra tekrar yaptrdim 6 ayda hafife düştü
benimkide tam tersi, uygun olsun,çeşit bol olsun,tabi gönül isterdi fiyatına bakmadan çeşit çeşit almayı ama bunada şükürYaa cok pahalilaaarrr ama 3 kot alacagina 1 al kaliteli giy benim felsefem bu:)
Az olsun öz olsun
Selamun aleykum kizlar.
Kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah.
Benim bu aralar duaya ihtiyacim var dua ederseniz bana cok sevinirim. Hayirlisiyla tayinimiz çıksın ve evleneyim artik:)
Yeter karta kaccam:))
Güzel güzelpzt 53
salı 53.1
çarş 52.8
52leri gördüm oley :)regl 3. günündeyim şişliğim gitti
GonulSenligim abcde_123 miraycan84
k
kas kaybi kötü
kas icin su protein ve biraz karbonhidrat tamamdir. eksik beslenme canim
Benim deKız spor yapasın kaçmış senin heee. Yapacağını bilsem yap pilates dicem ama sen ondan kaytarırsın
Ne bileyim kız korktum iştealışık değilim ya öğle öğününeo olunca tuhaf geldi heralde bi alışırım kolaycana :)
Günaydın maşallah sporlar süper :
Fj
Protein günüüüüüübenim de son 4 :)
Yağ ölçümü yaptırdın mı kaçırdım ben sonuç nasılkas yapmayı nasıl başarıyosunuz?benim kaslar erimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?