Listeyi kağıt üzerinde tutuyorum da dün akşam tabloyu unutmuşum gıııyaparım yaparım inşallah
Aynen artık sizin düzendeyim çekin halayı
aneee ne güzel ben davul gibiyim hala. Ye tatlıları oohhh ona rağmen eksi çık
Ya yapmak istiyorum ama pilates mi yapsam
sırt ağrılarım kol ağrılarım da
belki açar onları ama
bilemedim ya
pof bu hastalıktan iyice hayattan soğudum sanki
ayy sendemi eliptikçisin yaşasınherkese ggünaydınben dün akşam iş çıkışı bi saat eliptik bisiklet sürdüm azıcıkta ip atladım twistir yaptım 100 saydım böylee
günaydın kızlar ya şu vücudumu nasıl şaşırtabilirim son 4 kilom kaldım ve gram oynatamıyorum napayım ben ya
Yaşama hevesim kaçtı kız sanki
bahar depresyonu yaşıyorum herhalde
Olur mu asıl baharda başlamanmalı diyete spora dışarıda ne sıcak ne soğuk mis gibi hava fırsat buldukça yürümek lazımgeldi bahar ayları gevşedi diyet yayları ,bikaç gün kendine ara ver toparlan sonra ramazana kadar sık dişini,ne kaldıki şunun şurasında
plates senin için ideal canım, çok zorlamadan yapabilirsin
Şu enerjinden bana da versene nolurrr01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50
04.05.2016: 55.20
Taze fasulye ve cacıktan sonra birazcık patlamış mısır ve 1 dilim tatlı yiyince böyle oldu maalesef
Ama sabah 6 da kalktım çamaşır astım salonun camlarını sildim bulaşık makinesini boşalttım 7.39-8.41 arası 1 saat yürüdüm 6262 adım olmuş
Evet toplanmak lazımgeldi bahar ayları gevşedi diyet yayları ,bikaç gün kendine ara ver toparlan sonra ramazana kadar sık dişini,ne kaldıki şunun şurasında
canım benımde hedef ramazanda 59 oalarak gırmek inşallh benım boyda fazla degıl 1,62...çocuklar büyüme çagında çok kıyafet gıdıyo benım buyuk ızda 10 yaşında oalacak.çok hızlı buyuyor valla.yaşından borazda iri duruyo bu aralar ona taktım :) az kuçuk duraydı..erkek çocuklar daha çabuk uzuyo tabı :)
ama ne guzel işte az gıdebılır ama vucudun toparlanmıştır ne guzel..ben çok sevıyom bandı.
ahh ah ne dıyım.alışsan öyle hıssetmezsın..keşke alışsan.
ilk gune super yapmışsın.
yaniii :))
amn bi anda yagmur genelde akdenız bolgelerınde çok oluyo oralardamısın :) buralar hala soguk yaaa.valla daral geldi soguktan.dun buarad yagmurluydu
aynen katılıyorum.yaş faktoru çok oluyo kılo vermede.
ay ne guzel.benım buyuk kızda iri duruyo boydan bıraz kurtarıyo ama şöyle 5 kılo daha az olaydı dıyom..maşallh kılon çok ıyı.
leslieyı kısa surelı olanları yapmayacaksın.en az 45 dk.lıklardan yapacaksın işe yaraması için.ben çok faydasını gordum..dışarı yuruyuşe çıkmayacaksam leslıe yapıyorum evde..
gel sende :))
aynı eşimde oyle :)) bendede çeşit bol olsun sevıyom :)
canım inşallh hakkınızda hayırlısı olsun.umarım sevecegın huzurunun olacagı bı yer çıkar..
1 saat yuruyuşumu yaptım bende.maşallh ne guzel vermışsın
kız yıne gozume az geldı
o çok guzel tebrıkler
gunaydın canım.nete nasıl gırdın
yap yap 2.bebeiş olsun artık :)
gunaydın.maşllh guzel spor
hanı sen proteın dıyetı yapacaktın.1 gunluk yap bence
kilom ahala aynı yaa..o gunu çok yıyınce toparlanmam gecikti benım..proteın dıyetı yapıcaktım ama anca haftaya yaparım gıbı
Ne bileyim kız korktum iştealışık değilim ya öğle öğününeo olunca tuhaf geldi heralde bi alışırım kolaycana :)
salı günleri çok yoğun oluyo benim içinMaaşallaaah keşke her gün böyle hareketli olsak en azından kilo almayız
Yağ ölçümü yaptırdın mı kaçırdım ben sonuç nasıl
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50
04.05.2016: 55.20
Taze fasulye ve cacıktan sonra birazcık patlamış mısır ve 1 dilim tatlı yiyince böyle oldu maalesef
Ama sabah 6 da kalktım çamaşır astım salonun camlarını sildim bulaşık makinesini boşalttım 7.39-8.41 arası 1 saat yürüdüm 6262 adım olmuş
Şu enerjinden bana da versene nolurrr
Evet toplanmak lazım
bu haftayı da böyle geçireyim diyorum
yoksa ters tepicek toptan bırakıcam
Kısaca kilo veriyoruz ama yağımız artıyor kasımız azalıyoryaptırdım deniz, ama kadın doğru düzgün ilgilenmedi bu sefer,bide suratsızdıkağıdı istedim zorla verdi de kendim yorumladım, gayet iyi gidiyosun devam dedi sadece ee para vermeyince bu kadar oluyo işte
anlayan varsa beri gelsin
yağ ağırlığım: 16,3 kg dan 16,7 kg a çıkmış Eki Görüntüle 1825936
yağ oranımda :%26,2 den %27,5 ye çıkmış Eki Görüntüle 1825938
kas ağırlığım:42,0 kg dan 41,6 kg a inmişEki Görüntüle 1825934
sıvı ağırlığım:33,7 kg dan 32,1 kg a inmişEki Görüntüle 1825935
kilom:62,3 kg dan 60,5 kg olmuş Eki Görüntüle 1825935 (ben burda evdeki tartıma göre kilomu söylüyorum diyetisyen biraz düşük ölçüyo)
5 kasımdaki ölçümde yağ ağırlığım 24 kg mış şimdi 16,7 kg çıktı fark:7,3 kg yağdan vermişim
yine 5 kasımda kas ağırlığım 42 kg mış bu sefer 41,60 kg çıktı 400 gram kas kaybetmişim
pikipazartesi akşamına kadar müsade sonra bi vicdan yap bi vicdan yap ve lütfen başla artık
o hafta boyunca diyetime pek uyum sağlayamamıştım kayın validemlere gidince kızım bunuda ye azcık al olmaz bişey ısrarlarına dayanamayarak mnagallar dondurmalar gömdüm biraz ama spora devam ettim bisiklet sürdüm yürüyüş yaptım ip atldım mekik çektim sonuç kas artışı olarak döndü bana ama neyseki yağ artışı olmamıştı :) önümüzdeki iki hafta inşallah iki üç kg veririm ay hadi inşallahkas yapmayı nasıl başarıyosunuz?benim kaslar erimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?