♥haftalık kilo verme yarışması♥

sen tam 3 öğüne çık halay başı yapacam seni düğün dernek filmindeki gibi bi oturcan bi kalkcan tey tey

01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50
04.05.2016: 55.20
Taze fasulye ve cacıktan sonra birazcık patlamış mısır ve 1 dilim tatlı yiyince böyle oldu maalesef
Ama sabah 6 da kalktım çamaşır astım salonun camlarını sildim bulaşık makinesini boşalttım 7.39-8.41 arası 1 saat yürüdüm 6262 adım olmuş

geldi bahar ayları gevşedi diyet yayları,bikaç gün kendine ara ver toparlan sonra ramazana kadar sık dişini,ne kaldıki şunun şurasında
Olur mu asıl baharda başlamanmalı diyete spora dışarıda ne sıcak ne soğuk mis gibi hava fırsat buldukça yürümek lazım

plates senin için ideal canım, çok zorlamadan yapabilirsin

Şu enerjinden bana da versene nolurrr

geldi bahar ayları gevşedi diyet yayları,bikaç gün kendine ara ver toparlan sonra ramazana kadar sık dişini,ne kaldıki şunun şurasında
Evet toplanmak lazım
bu haftayı da böyle geçireyim diyorum
yoksa ters tepicek toptan bırakıcam

ayy bikaç kişi hep 4-5 kiloda kaldık, dişimizi az sıkaydık şimdi ye varmıştık hedefe şimdi böyle dırım dırım etmezdik
banttan gına geldi bana artık favorim eliptik
ben karadenizdeyim canım

Yağ ölçümü yaptırdın mı kaçırdım ben sonuç nasıl

yaptırdım deniz, ama kadın doğru düzgün ilgilenmedi bu sefer,bide suratsızdı kağıdı istedim zorla verdi de kendim yorumladım, gayet iyi gidiyosun devam dedi sadece ee para vermeyince bu kadar oluyo işte

anlayan varsa beri gelsin

yağ ağırlığım: 16,3 kg dan 16,7 kg a çıkmış
yağ oranımda :%26,2 den %27,5 ye çıkmış
kas ağırlığım:42,0 kg dan 41,6 kg a inmiş
sıvı ağırlığım:33,7 kg dan 32,1 kg a inmiş
kilom:62,3 kg dan 60,5 kg olmuş (ben burda evdeki tartıma göre kilomu söylüyorum diyetisyen biraz düşük ölçüyo)

5 kasımdaki ölçümde yağ ağırlığım 24 kg mış şimdi 16,7 kg çıktı, fark:7,3 kg yağdan vermişim
5 kasımda kas ağırlığım 42 kg mış bu sefer 41,60 kg çıktı 400 gram kas kaybetmişim
5 kasımda yağ oranım %35,2 imiş şimdi %27,5 çıktı
5 kasımda kilom 68,2 imiş şimdi 60,5 çıktı,fark:7,7 kilo

yani ortalama 6 ayda 7,7 kilo vermişim, bunun 7,3 kg ı yağ,0,4 gramı kas

Eklentiler

• upload_2016-5-4_10-4-16.webp
    268 bayt · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:

maşallah maşallah baharı yazı bende seviyorum sabah erken kalkıp birsürü iş halledebiliyorum

Kısaca kilo veriyoruz ama yağımız artıyor kasımız azalıyor
Bunun nedeni de spor yaparken protein değil de karbonhidrat tüketmemiz diye düşünüyorum ve bulduğum protein diyetini paylaşıyorum

Protein Diyeti Listesi | 7 Günlük Program

1. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve salata ( yağ kullanmayın )

Akşam: Izgara kırmızı et ve mevsim salatası (yağ kullanmayın )

2. Gün:

Sabah: 2 adet yağda yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, açık çay

Öğle: Yağsız meyveli yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara olarak pişirilmiş tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt

3. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek

Akşam: Çorba, ızgara tavuk ve doyana kadar az yağlı salata

4. Gün:

5. Gün:

6. Gün:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek (isteğe bağlı yağsız mevsim salatası)

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara kırmızı et ve meyve salatası ( yağ kullanmayın )

7. Gün:

Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata

Akşam: Izgara tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt

kas yapmayı nasıl başarıyosunuz?benim kaslar erimiş
o hafta boyunca diyetime pek uyum sağlayamamıştım kayın validemlere gidince kızım bunuda ye azcık al olmaz bişey ısrarlarına dayanamayarak mnagallar dondurmalar gömdüm biraz ama spora devam ettim bisiklet sürdüm yürüyüş yaptım ip atldım mekik çektim sonuç kas artışı olarak döndü bana ama neyseki yağ artışı olmamıştı :) önümüzdeki iki hafta inşallah iki üç kg veririm ay hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…