hemende bi acındırmalar,hastayım ayakları, yemem ben
Kaslar arttığında kilo vermesen de vücudun toparlanıyor problem yoko hafta boyunca diyetime pek uyum sağlayamamıştım kayın validemlere gidince kızım bunuda ye azcık al olmaz bişey ısrarlarına dayanamayarak mnagallar dondurmalar gömdüm biraz ama spora devam ettim bisiklet sürdüm yürüyüş yaptım ip atldım mekik çektim sonuç kas artışı olarak döndü bana ama neyseki yağ artışı olmamıştı :) önümüzdeki iki hafta inşallah iki üç kg veririm ay hadi inşallah
ya maşallah 2 haftada 2-3 kilo ne güzel hedefleriniz var, bunlar benim için hayalo hafta boyunca diyetime pek uyum sağlayamamıştım kayın validemlere gidince kızım bunuda ye azcık al olmaz bişey ısrarlarına dayanamayarak mnagallar dondurmalar gömdüm biraz ama spora devam ettim bisiklet sürdüm yürüyüş yaptım ip atldım mekik çektim sonuç kas artışı olarak döndü bana ama neyseki yağ artışı olmamıştı :) önümüzdeki iki hafta inşallah iki üç kg veririm ay hadi inşallah
bunun öğlen yemeğini ben ara öğün yerine yiyiyorumProtein Diyeti Listesi | 7 Günlük Program
1. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve salata ( yağ kullanmayın )
Akşam: Izgara kırmızı et ve mevsim salatası (yağ kullanmayın )
2. Gün:
Sabah: 2 adet yağda yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, açık çay
Öğle: Yağsız meyveli yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara olarak pişirilmiş tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt
3. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek
Akşam: Çorba, ızgara tavuk ve doyana kadar az yağlı salata
4. Gün:
5. Gün:
6. Gün:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, iki parmak büyüklüğünde peynir ve iki dilim kepekli ekmek (isteğe bağlı yağsız mevsim salatası)
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara kırmızı et ve meyve salatası ( yağ kullanmayın )
7. Gün:
Öğle: Meyveli yağsız yoğurt ve yağsız salata
Akşam: Izgara tavuk, yağsız salata ve yağsız yoğurt
Seni bilmem de ben yiyorum yaaya maşallah 2 haftada 2-3 kilo ne güzel hedefleriniz var, bunlar benim için hayalspor yaptığım halde anca ayda 1 kilo gidiyor
içim uyuyo resmen yahemende bi acındırmalar,hastayım ayakları, yemem ben
pazartesiye kadar toparlarsın işte o kaaa
Diyorum ya bizi tok tutacak şeylerden az az yesek kilo vericez de halaa tokluk üstüne yemelerim var benimbunun öğlen yemeğini ben ara öğün yerine yiyiyorum
arada oluyo ama herzaman değil, tatlı görünce dayanamıyorum ben, geçen arkadaşlar ekler getirmiş yedim meselaDiyorum ya bizi tok tutacak şeylerden az az yesek kilo vericez de halaa tokluk üstüne yemelerim var benim
amanınniçim uyuyo resmen ya
işe zor geldim
sanki evde olsam uyuycakmışım gibi nazlanıyorum bi de
bir kizim var canım. bende 22 de evlendim. 24 te kizim oldu ikisi de kiz mi icime doğduda :) neden erken diyorlarsa sanki ömür cok uzun. benimki cocukken olmus bogazdan romatizma kalbe vurmus. ilerleme yok. ben bi sene büyük stresler yasamistm. o ara cok sıkısiyordu kalbim ondan gittm kontrole öyle ogrendm .ilerlemesinde sorun yokEvlimisin cocugun var mi yada yasin kac. Ben 21 de evlendim 23 de anne oldum herkes cok erken derken doktroum cok iyi dedi hatta hemen bi cocuk dha dedi 25 te de ikinci bebegm oldu 5 aylkyaş hastalgi olumsuz etkiliyomus
Evetamanınnseni baya baya bahar çarpmış kız
bende alacam ama zayiflayinca3 tane kotum var mavi toplam 180 tl falan vermişimdir farklı zamanlarda aldım
Evet
uyku smile bulamadım
yoksa buırasını onunla doldururdum
ben değildim canım o protein diyeti yapacak olan karıştırdın heralde ben patates diyeti yapsammı diyodum@07papatyaaynen canım bi 4-5 kilo versem bırakıcam bende ama, kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misalikeşke çözümü bileydim, bulursan banada söyle
Heee sabah yumurta peynir donates falannasıl yani bir gün boyunca proteinmi yapalım kız
Mantıklı olabilerYaşama hevesim kaçtı kız sanki
bahar depresyonu yaşıyorum herhalde
kjız öyle yapıyom ara ara o çok işe yaramıyo bendeHeee sabah yumurta peynir donates falan
Gün içinde tavuk olur et olur.
Yoğurt süt ayran bunlarla geçir günü
Mantıklı olabiler
alisti canim meyvelerini almaya başladım tekrar 77 deyim. bi 75 ten aşağı dussem heves artarIyi yapiyosun kuzum zaten bunyen alismistir. Verdigin emegin meyvelerini alacaksin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?