♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kaslar arttığında kilo vermesen de vücudun toparlanıyor problem yok

ya maşallah 2 haftada 2-3 kilo ne güzel hedefleriniz var, bunlar benim için hayal spor yaptığım halde anca ayda 1 kilo gidiyor

bunun öğlen yemeğini ben ara öğün yerine yiyiyorum

Evlimisin cocugun var mi yada yasin kac. Ben 21 de evlendim 23 de anne oldum herkes cok erken derken doktroum cok iyi dedi hatta hemen bi cocuk dha dedi 25 te de ikinci bebegm oldu 5 aylk yaş hastalgi olumsuz etkiliyomus
bir kizim var canım. bende 22 de evlendim. 24 te kizim oldu ikisi de kiz mi icime doğduda :) neden erken diyorlarsa sanki ömür cok uzun. benimki cocukken olmus bogazdan romatizma kalbe vurmus. ilerleme yok. ben bi sene büyük stresler yasamistm. o ara cok sıkısiyordu kalbim ondan gittm kontrole öyle ogrendm .ilerlemesinde sorun yok

Dün esim aradi unutmamis sen tunik alacaktin gidelim carsiya alalim dedi. aracla gittik kendime dar bi tisort, bir tunik aldim ve styn aldim. 77 nin ödülüydu bunlar . esim zayifladigimi farkediyor bisey demedi bende söylemedim. bakiyor inceliyor uzaktan uzaktan 76 olunca bi styn daha alcam.odullendirme guzel oluyo. zayiflama azmim kamcilandi dün. 75 si de sonra düşünürüz

aynen canım bi 4-5 kilo versem bırakıcam bende ama, kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali keşke çözümü bileydim, bulursan banada söyle
ben değildim canım o protein diyeti yapacak olan karıştırdın heralde ben patates diyeti yapsammı diyodum@07papatya
begüş valla artık şu son 4 kilodan daral geldi bana gitmiyo yapıştı bana valla çok yemiyomda arda bazen hafif kaçamaklar o kadar patates diyeti veya ayran detoksu yapmayı düşünüyorum ama düşünmekle kalıyorum

(alıntı arkadaşlar)AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…