beni tanirlarOyy kuzum benim bilmez miyim ya tabiki zor ama sabret sonrasını düşün eşinin iltifatlari memlekete gidince ya taniyamadim seni nasil degismissin dediklerini magazada bunun 36si yok mu acaba kesimleriniz büyük galiba dedigini)
Telefonundan canım :) kendi internetimunaydın canım.nete nasıl gırdın
valla sizin kilnuzda benimki kadar çok olsa heralde sizde öyle heedeflersinizya maşallah 2 haftada 2-3 kilo ne güzel hedefleriniz var, bunlar benim için hayalspor yaptığım halde anca ayda 1 kilo gidiyor
Hahay olur olur. Ya öğlen aram 2 saat havanın güzel oldupu zamanlar yürüyüş yapcam brdasen tam 3 öğüne çık halay başı yapacam seni düğün dernek filmindeki gibi bi oturcan bi kalkcan tey tey
en uygun zamanımda uyguluycam bunu(alıntı arkadaşlar)AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
Küçükken şişkoydum diyorum ya hep iç bacaklarım pişik olurdubende alacam ama zayiflayinca
simdi alsam arasi yirtilir surtunmekten. kilo fazla olunca boyle bi sorun var bilmem bilir misin
benim isime geliyor yerinizde saymanizayy bikaç kişi hep 4-5 kiloda kaldık, dişimizi az sıkaydık şimdi ye varmıştık hedefeşimdi böyle dırım dırım etmezdik
banttan gına geldi bana artık favorim eliptik
ben karadenizdeyim canım
bende yarın ve öbürgün iki gün olarak yapmayı düşünüyorum bakalım etkili olacakmı bendeen uygun zamanımda uyguluycam bunu
Bayılırım ben üzerine minnacık tere yağında acı pul biber kekik ve nane de yaktın mı ooooh miss(alıntı arkadaşlar)AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
Maaşalaaah sana 100 lü kilolardakiler sabr edemiyo diyete sporavalla sizin kilnuzda benimki kadar çok olsa heralde sizde öyle heedeflersiniztamm tamına 86,5 kg dayaklık taam ama çok şükür yinede 112 den 86,5 ya geldm sonuçta ya darısı 70 lere 60 lara hatta 55 kg ya sonrada tabi inşallah
Güzelmiiiş oturma çık yürü gez tabiiHahay olur olur. Ya öğlen aram 2 saat havanın güzel oldupu zamanlar yürüyüş yapcam brda
Ben de taze fasulye ve cacık 1 dilim de ekmek yiyim de akşam yemiyim baariöğlen taze fasulye ve salata yicem belki yanında birazcıkta kepek ekmeği
Bu gidişle öyle olacak galibabenim isime geliyor yerinizde saymanizben size yetiseyim beraber zayiflariz
tuz yağ yasak sen daha önce yaptınmı bu detoksuBayılırım ben üzerine minnacık tere yağında acı pul biber kekik ve nane de yaktın mı ooooh miss
Küçükken şişkoydum diyorum ya hep iç bacaklarım pişik olurdu
@kitara_84 arkadaşımız yapmıştı ben yapamıyorum işte bozuyorum mutlaka lahana çorbasını bile bozdum biliyosuntuz yağ yasak sen daha önce yaptınmı bu detoksu
Var yaaa hayatımızda çok şey değişti hep o okul formalarının yüzünden şimdi çocuklar istediği gibi giyiniyo ne güzeletek giyip sicak havada dolanirsan piser benimde olmustu orta okulda. ama ondan sonra hiç bi yerimde pisik olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?