♥haftalık kilo verme yarışması♥

Oyy kuzum benim bilmez miyim ya tabiki zor ama sabret sonrasını düşün eşinin iltifatlari memlekete gidince ya taniyamadim seni nasil degismissin dediklerini magazada bunun 36si yok mu acaba kesimleriniz büyük galiba dedigini)
beni tanirlar memlekete gidene kadar cok zayiflayamam ramazan geldiya :)
cok heyecanliyim simdi 76 nin hayali var bi haftaya oda olur insallah

ya maşallah 2 haftada 2-3 kilo ne güzel hedefleriniz var, bunlar benim için hayal spor yaptığım halde anca ayda 1 kilo gidiyor
valla sizin kilnuzda benimki kadar çok olsa heralde sizde öyle heedeflersiniz tamm tamına 86,5 kg dayaklık taam ama çok şükür yinede 112 den 86,5 ya geldm sonuçta ya darısı 70 lere 60 lara hatta 55 kg ya sonrada tabi inşallah

Bazen yulafı abartıyor muyum diyorum da abartmıyor muşum

YULAF: Yüksek LDL kolesterol seviyelerini düşürür, kalbi korur, bağışıklık sistemini güçlendirir, düşük kan şekeri oranlarını düzenler, çocuklarda meydana gelebilecek astım riskini azaltır, kanserleri önler, kanserlerden özellikle kolon ve meme kanseri üzerinde etkilidir. Bu tür hastalıklara karşı etkili olabilen yulafı her bireyin her yaş grubunun tüketmesi sağlığı ve vücut direnci için oldukça faydalıdır. Yüksek lif içeriği sayesinde, metabolizmayı hızlandırır. Betaglukan içermesi mide ve bağırsak sistemini olumlu yönde etkilemektedir.

en uygun zamanımda uyguluycam bunu

Bayılırım ben üzerine minnacık tere yağında acı pul biber kekik ve nane de yaktın mı ooooh miss

Maaşalaaah sana 100 lü kilolardakiler sabr edemiyo diyete spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…