simdi serbest mi hic bilmiyorum ki :)Var yaaa hayatımızda çok şey değişti hep o okul formalarının yüzünden şimdi çocuklar istediği gibi giyiniyo ne güzel
@kitara_84 arkadaşımız yapmıştı ben yapamıyorum işte bozuyorum mutlaka lahana çorbasını bile bozdum biliyosun
boyun var sanırım canım senin inan kilonu göstermiyorsun çokson halim..biraz zayiflayip ayni seylerde tekrar cekinip atarim. onceki resim silindi.
göbek kalca basen..Eki Görüntüle 1826025
boy 164 canim.kiloda 77.8 karnim. cok itici duruyorboyun var sanırım canım senin inan kilonu göstermiyorsun çok
valla sizin kilnuzda benimki kadar çok olsa heralde sizde öyle heedeflersiniztamm tamına 86,5 kg dayaklık taam ama çok şükür yinede 112 den 86,5 ya geldm sonuçta ya darısı 70 lere 60 lara hatta 55 kg ya sonrada tabi inşallah
Hahay olur olur. Ya öğlen aram 2 saat havanın güzel oldupu zamanlar yürüyüş yapcam brda
Küçükken şişkoydum diyorum ya hep iç bacaklarım pişik olurdu
bekliyorum şekerim gelbenim isime geliyor yerinizde saymanizben size yetiseyim beraber zayiflariz
ben değildim canım o protein diyeti yapacak olan karıştırdın heralde ben patates diyeti yapsammı diyodum@07papatya
begüş valla artık şu son 4 kilodan daral geldi bana gitmiyo yapıştı bana valla çok yemiyomda arda bazen hafif kaçamaklar o kadar patates diyeti veya ayran detoksu yapmayı düşünüyorum ama düşünmekle kalıyorum
Yaa şu 70 i bi assan var ya takir takir gidecekbeni tanirlarmemlekete gidene kadar cok zayiflayamam ramazan geldiya :)
cok heyecanliyim simdi 76 nin hayali var bi haftaya oda olur insallah
son halim..biraz zayiflayip ayni seylerde tekrar cekinip atarim. onceki resim silindi.
göbek kalca basen..Eki Görüntüle 1826025
Oncesi sonrasi foto mu koydun nerdedaha önce, oncesi sonrası icin foto cekmistim o silindi. simdilik bunu atayim. biraz zay
alisti canim meyvelerini almaya başladım tekrar 77 deyim. bi 75 ten aşağı dussem heves artar
Izmir deyim kuzum cagirmadilar hala asker cekildi okullari temizliyorlarmis.bu kadar olaydan sonra baban hala düğünü seneye yapalım diyomu peki??
sen gittin mi canım okuluna memlekettemisin hala??
öncesi yok,şimdisi var :))Oncesi sonrasi foto mu koydun nerde
Aman olsun bee o zaman da hic zevk alamazdik.benimkide tam tersi, uygun olsun,çeşit bol olsun,tabi gönül isterdi fiyatına bakmadan çeşit çeşit almayı ama bunada şükür
Sabahtan girdim sonradan işlerim çıktı kuzum hatta gün içerisinde de devam edecek yemeğe geçiyorum şimdi bugün çok hareketli burası işler birikmiş durumda
Amin canim insallah. Şöyle ortada olalim kimsenin tarafina yakin olmayalim ikimiz de oyle istiyoruz bir yil kaldi insallah ya:)canım benımde hedef ramazanda 59 oalarak gırmek inşallh benım boyda fazla degıl 1,62...çocuklar büyüme çagında çok kıyafet gıdıyo benım buyuk ızda 10 yaşında oalacak.çok hızlı buyuyor valla.yaşından borazda iri duruyo bu aralar ona taktım :) az kuçuk duraydı..erkek çocuklar daha çabuk uzuyo tabı :)
ama ne guzel işte az gıdebılır ama vucudun toparlanmıştır ne guzel..ben çok sevıyom bandı.
ahh ah ne dıyım.alışsan öyle hıssetmezsın..keşke alışsan.
ilk gune super yapmışsın.
yaniii :))
amn bi anda yagmur genelde akdenız bolgelerınde çok oluyo oralardamısın :) buralar hala soguk yaaa.valla daral geldi soguktan.dun buarad yagmurluydu
aynen katılıyorum.yaş faktoru çok oluyo kılo vermede.
ay ne guzel.benım buyuk kızda iri duruyo boydan bıraz kurtarıyo ama şöyle 5 kılo daha az olaydı dıyom..maşallh kılon çok ıyı.
leslieyı kısa surelı olanları yapmayacaksın.en az 45 dk.lıklardan yapacaksın işe yaraması için.ben çok faydasını gordum..dışarı yuruyuşe çıkmayacaksam leslıe yapıyorum evde..
gel sende :))
aynı eşimde oyle :)) bendede çeşit bol olsun sevıyom :)
canım inşallh hakkınızda hayırlısı olsun.umarım sevecegın huzurunun olacagı bı yer çıkar..
1 saat yuruyuşumu yaptım bende.maşallh ne guzel vermışsın
kız yıne gozume az geldı
o çok guzel tebrıkler
gunaydın canım.nete nasıl gırdın
yap yap 2.bebeiş olsun artık :)
gunaydın.maşllh guzel spor
hanı sen proteın dıyetı yapacaktın.1 gunluk yap bence
Ooo cok uyguna almissin sen yaa3 tane kotum var mavi toplam 180 tl falan vermişimdir farklı zamanlarda aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?