♥haftalık kilo verme yarışması♥

33 te evlendim 36 da kızım doğdu inşallah 40 ta da 2. olur
Yaaa denizzzz sen 33 te mi evlendin kiz ya ben ne ara cocuk yapcam diye kara kara düşünüyorum demek ki sıkıntı yapmama gerek yok. Yaşım da az değil ama evlenir evlenmez hemen cocuk yapmak da istemiyorum

sikma canini o hemen kilo olmaz. senin de kandilin mubarek olsun :)
aksam da iki tane kalburabasti ye. yarin devam tamam mi sakin salma kendini ben kilo aldigim donemlerde kacmadim kacsam cok daha fazla kilo alırım :)
tmm cnm salmicam soz...bu sabahtan basladim...kacamak yokk artik...

Sabahtan girdim sonradan işlerim çıktı kuzum hatta gün içerisinde de devam edecek yemeğe geçiyorum şimdi bugün çok hareketli burası işler birikmiş durumdaSen nasılsın

enee burdamıydın kız sen
bugün bende çok yoğunum bakma burda fink atıyorum ama elim ayağım birbirine girdi resmen, nehir ya sen bana kızacan ama ben öğlen eti browni yedim
şöyleki menüm:karışık kızartma,makarna,domates çorbaydı
çorba bildiğin salçalı + aşırı baharatlı suydu, daha kokusundan midem kalktı,
makarna yemedim
kızartmadanda azcık yedim, patates ve havuç yedim ama toplasan 10 tane değildi,aç kalmıyım diye teeeee fi tarihinden kalma kekimi yedim ama hala açım ara öğünüme kadar 3 saat var dayanacam inşallah

Kahvaltı 197 kalori
Eti Lifalif-30 g
Pınar Laktozsuz Süt-125 g
Sütaş Kaşar Peyniri-10 g

Öğle Yemeği 300 kalori
Eti Browni Gold-40 g
Karışık Kızartma-100 g

Ara öğün 116 kalori (15:30 da yenecek)
Elma-1 küçük
Tam Yağlı Sade Yoğurt-100 g

buraya kadar hepsi toplam 613 kalori / 75 k.hidrat yaptı

akşama tarhana çorbası+taze fasulye+yoğurtlu semiz salatası var

Akşam Yemeği 464 kalori (saat 19:00 da planlanan)
Tarhana Çorbası-150 g
Taze Fasulye-200 g
Yoğurtlu Semizotu Salatası-200 g

hepsi toplam 1077 kalori ama 143 k.hidrat yaptı diyorum, miktarları azaltırsam yarın yazarım artık

Son düzenleme:
Evet canim evsiz olmuyo hakkaten.
3 yildir oradayim sadece ev kirasi 18 bin vermisiz.
düşük model otomobil parası,her ay mecbur veriliyo ama yekünde de baya para yapıyo gerçekten kiraya verdiğini taksit ödesen neler alırdın neler, gerçi böle deniyo ama oda yapılmıyo ama kirada boşuna para saçmak gibi geliyo işte

Gel sarılalım canım

Kötü olmuş ya yemek olmaması az yemişsin ama brownieden bir şey olmaz yemek yememişsin sonuçtaAkşamında harika çok sevdim özellikle akşam kısmını bizde makarna salatası, ağlayan pasta, su böreği var misafir ağırlayacağım Sabah o sütün yanına kaşarı niye yedin orasını çözemedim amaPazartesi-Salı gün ki kalorilerin yok bu arada bende bugünü yakalamışken not ettim hemen

fıstıksın sen, birazcık göbüş kalmış o kaa onuda vermiydi tamamdır bu iş ayrıca kilonu göstermiyosun, boy dan dolayı işte ben 78 kiloyken çok kötüydüm

beni simartiyorsun
tatlım karnim itici zaten onun yüzünden sismanken guzel giyinemedim..o cok daha büyüktü bu kuculmus biraz
Oncesi sonrasi foto mu koydun nerde
yok canim onceki fotolar tlf dan silindi. dun çektim bir tane onu attim

yeni bi marka kaşardı, tadına bakmak için yedim (bahane bitmez )
ben senin akşamını daha çok sevdim kız su böreğini hazır alıyosun demi??
pazartesi kalorim :1232 k.hidratım :95
salı kalorim:1450 k.hidratım :110 (kalorim çok biliyorum yemeğim yok diye kahvaltılık hazırladım biraz sucukla kızartma yedim ondan böyle oldu) ama saat 18:50 de bitmişti yemeğim dahada ağzıma lokma sürmedim gecede 12 ye doğru yattım

ben eve gidene kadar iyi idare ediyorumda evde açılıyo iştahım yaa

Kız spor da yapıyon sen neden kasın gitti ki acaba. Ama güzel yağ yakmışsın he :)

pazartesi akşamına kadar müsade sonra bi vicdan yap bi vicdan yap ve lütfen başla artık
Kaşınıyo o kaşınıyo zorla dişianka beni rezil et diyo :)

hemende bi acındırmalar,hastayım ayakları, yemem ben
pazartesiye kadar toparlarsın işte o kaaa
Nıhahaha yaşasın kötülük kız aferin. İyice azıttı bu yaaaa şımardı şımardı yok spor yapmıcam da yok depresyondayım da

Kız spor da yapıyon sen neden kasın gitti ki acaba. Ama güzel yağ yakmışsın he :)

400 gram gitmiş ama olsun 400 gram kas kolaylamı yapılıyo neden gitsin ki ramazan gelmeden 1 kere daha gidebilirsem iyi olcak bakalım,belki toparlarım o zamana
evet ankacım,sen bi gelde şöylee bi hallet şu hatunu yoksa iyice salcak

Nıhahaha yaşasın kötülük kız aferin. İyice azıttı bu yaaaa şımardı şımardı yok spor yapmıcam da yok depresyondayım da

sorma, korumaya geçti ya hemen saldı

senin nasıl gidiyo iş hayatın öğrencilerin nasıl iyimi?

bende alacam ama zayiflayinca
simdi alsam arasi yirtilir surtunmekten. kilo fazla olunca boyle bi sorun var bilmem bilir misin
Benim de yırtılıyo canım güzelim pantolonlar ziyan oluyo

Güzelmiiiş oturma çık yürü gez tabii
Yürüdüm. Sıçan gibi de okula geri döndüm ben çıkarken yağmur yağmıyordu.
Sonradan başladı ki ne başlamak. Sucuk oldum. Böylece yürüme maceram 15 dk sı normal tempo , 10 dk sı hızlı tempo , 5 dk sı koşma şeklinde olmak üzere 30 dk olarak tamamlanmıştır

evet ankacım,sen bi gelde şöylee bi hallet şu hatunu yoksa iyice salcak

sorma, korumaya geçti ya hemen saldı

Bağa mı didiniz
Allahımmm sopan yok, sopaya ihtiyacın yok
Beni çekiştirirsen öyle olur bacııı
Gerçi ıslansan da yine de senin de kârın var bu işte amannn neyse
ıslanmışsın ben ona bakarım

son halim..biraz zayiflayip ayni seylerde tekrar cekinip atarim. onceki resim silindi.
göbek kalca basen..Eki Görüntüle 1826025
Bebiş kalça basen kaç senin çok abartı durmuyo benim gibi hatta. Yandan görünüş. Göbek var ama göbek çalışman lazım. İpe devam atlarken içine çek karnını
aa ne güzel, yine buldun spor yapacak zamanı köftehor seni
Buldum kız valla. Bugün yapamamış olmam yapamayacağım anlamına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…