Bunlarin aynisini yaşadım da acaip zevkli oluyo:))Sen var yaaa motivasyon kaynağımızsın yemin ederim
Yaaa denizzzz sen 33 te mi evlendin kiz ya ben ne ara cocuk yapcam diye kara kara düşünüyorum demek ki sıkıntı yapmama gerek yok. Yaşım da az değil ama evlenir evlenmez hemen cocuk yapmak da istemiyorum33 te evlendim 36 da kızım doğdu inşallah 40 ta da 2. olur
Eveettt anlarsin sennn:))evet canım çok sağol amin güzel dileklerin için
ederiz tabi kuzum. ben en iyi anlarım seni
Almiyiiimmmm noluyyyy:))şekerim dikkat et formumu koruyayım derken kilo alacaksın
Heee tamam:))öncesi yok,şimdisi var :))
Aman olsun bee o zaman da hic zevk alamazdik.
Bak ben simdiden kredisiz ev alma planlari icindeyim tabi gonlum bahceli mustakil ev istiyor da ah ahh:))
tmm cnm salmicam soz...bu sabahtan basladim...kacamak yokk artik...sikma canini o hemen kilo olmaz. senin de kandilin mubarek olsun :)
aksam da iki tane kalburabasti ye. yarin devam tamam mi sakin salma kendiniben kilo aldigim donemlerde kacmadim kacsam cok daha fazla kilo alırım :)
Sabahtan girdim sonradan işlerim çıktı kuzum hatta gün içerisinde de devam edecek yemeğe geçiyorum şimdi bugün çok hareketli burası işler birikmiş durumdaSen nasılsın
Evet canim evsiz olmuyo hakkaten.ayy inşallah canım, Rabbim herkesin gönlüne göre versin, boşuna dememişler ahirette iman dünyada mekan, ev gerçekten çok önemli.
düşük model otomobil parası,her ay mecbur veriliyo ama yekünde de baya para yapıyo gerçektenEvet canim evsiz olmuyo hakkaten.
3 yildir oradayim sadece ev kirasi 18 bin vermisiz.
inşallah ama simdi 80 sonra tekrar 77 oldumya kendimi psikolojik olarak 74 saniyorum o havadayim yaniYaa şu 70 i bi assan var ya takir takir gidecek
Gel sarılalım canımenee burdamıydın kız sen
bugün bende çok yoğunum bakma burda fink atıyorum ama elim ayağım birbirine girdi resmen, nehir ya sen bana kızacan ama ben öğlen eti browni yedim
şöyleki menüm:karışık kızartma,makarna,domates çorbaydı
çorba bildiğin salçalı + aşırı baharatlı suydu, daha kokusundan midem kalktı,
makarna yemedim
kızartmadanda azcık yedim, patates ve havuç yedim ama toplasan 10 tane değildi,aç kalmıyım diye teeeee fi tarihinden kalma kekimi yedim ama hala açım ara öğünüme kadar 3 saat var dayanacam inşallah
Kahvaltı 197 kalori
Eti Lifalif-30 g
Pınar Laktozsuz Süt-125 g
Sütaş Kaşar Peyniri-10 g
Öğle Yemeği 300 kalori
Eti Browni Gold-40 g
Karışık Kızartma-100 g
Ara öğün 116 kalori (15:30 da yenecek)
Elma-1 küçük
Tam Yağlı Sade Yoğurt-100 g
buraya kadar hepsi toplam 613 kalori / 75 k.hidrat yaptı
akşama tarhana çorbası+taze fasulye+yoğurtlu semiz salatası var
Akşam Yemeği 464 kalori (saat 19:00 da planlanan)
Tarhana Çorbası-150 g
Taze Fasulye-200 g
Yoğurtlu Semizotu Salatası-200 g
hepsi toplam 1077 kalori ama 143 k.hidrat yaptıdiyorum, miktarları azaltırsam yarın yazarım artık
fıstıksın sen, birazcık göbüş kalmış o kaa onuda vermiydi tamamdır bu iş ayrıca kilonu göstermiyosun, boy dan dolayı işte ben 78 kiloyken çok kötüydüm
yok canim onceki fotolar tlf dan silindi. dun çektim bir tane onu attimOncesi sonrasi foto mu koydun nerde
Gel sarılalım canım
Kötü olmuş ya yemek olmaması az yemişsin ama brownieden bir şey olmaz yemek yememişsin sonuçtaAkşamında harika çok sevdim özellikle akşam kısmını bizde makarna salatası, ağlayan pasta, su böreği var misafir ağırlayacağım Sabah o sütün yanına kaşarı niye yedin orasını çözemedim ama Pazartesi-Salı gün ki kalorilerin yok bu arada bende bugünü yakalamışken not ettim hemen
Kız spor da yapıyon sen neden kasın gitti ki acaba. Ama güzel yağ yakmışsın he :)yaptırdım deniz, ama kadın doğru düzgün ilgilenmedi bu sefer,bide suratsızdıkağıdı istedim zorla verdi de kendim yorumladım, gayet iyi gidiyosun devam dedi sadece ee para vermeyince bu kadar oluyo işte
anlayan varsa beri gelsin
yağ ağırlığım: 16,3 kg dan 16,7 kg a çıkmış Eki Görüntüle 1825936
yağ oranımda :%26,2 den %27,5 ye çıkmış Eki Görüntüle 1825938
kas ağırlığım:42,0 kg dan 41,6 kg a inmişEki Görüntüle 1825934
sıvı ağırlığım:33,7 kg dan 32,1 kg a inmişEki Görüntüle 1825935
kilom:62,3 kg dan 60,5 kg olmuş Eki Görüntüle 1825935 (ben burda evdeki tartıma göre kilomu söylüyorum diyetisyen biraz düşük ölçüyo)
5 kasımdaki ölçümde yağ ağırlığım 24 kg mış şimdi 16,7 kg çıktı, fark:7,3 kg yağdan vermişim
5 kasımda kas ağırlığım 42 kg mış bu sefer 41,60 kg çıktı 400 gram kas kaybetmişim
5 kasımda yağ oranım %35,2 imiş şimdi %27,5 çıktı
5 kasımda kilom 68,2 imiş şimdi 60,5 çıktı,fark:7,7 kilo
yani ortalama 6 ayda 7,7 kilo vermişim, bunun 7,3 kg ı yağ,0,4 gramı kas
Kaşınıyo o kaşınıyopazartesi akşamına kadar müsade sonra bi vicdan yap bi vicdan yap ve lütfen başla artık
Nıhahaha yaşasın kötülükhemende bi acındırmalar,hastayım ayakları, yemem ben
pazartesiye kadar toparlarsın işte o kaaa
Kız spor da yapıyon sen neden kasın gitti ki acaba. Ama güzel yağ yakmışsın he :)
Kaşınıyo o kaşınıyozorla dişianka beni rezil et diyo :)
Nıhahaha yaşasın kötülükkız aferin. İyice azıttı bu yaaaa şımardı şımardı yok spor yapmıcam da yok depresyondayım da
Benim de yırtılıyobende alacam ama zayiflayinca
simdi alsam arasi yirtilir surtunmekten. kilo fazla olunca boyle bi sorun var bilmem bilir misin
Yürüdüm. Sıçan gibi de okula geri döndümGüzelmiiiş oturma çık yürü gez tabii
Kaşınıyo o kaşınıyozorla dişianka beni rezil et diyo :)
Nıhahaha yaşasın kötülükkız aferin. İyice azıttı bu yaaaa şımardı şımardı yok spor yapmıcam da yok depresyondayım da
evet ankacım,sen bi gelde şöylee bi hallet şu hatunu yoksa iyice salcak
sorma, korumaya geçti ya hemen saldı
Allahımmm sopan yok, sopaya ihtiyacın yokYürüdüm. Sıçan gibi de okula geri döndümben çıkarken yağmur yağmıyordu.
Sonradan başladı ki ne başlamak. Sucuk oldum. Böylece yürüme maceram 15 dk sı normal tempo , 10 dk sı hızlı tempo , 5 dk sı koşma şeklinde olmak üzere 30 dk olarak tamamlanmıştır
Bebiş kalça basen kaç senin çok abartı durmuyo benim gibi hatta. Yandan görünüş. Göbek var ama göbek çalışman lazım. İpe devam atlarken içine çek karnınıson halim..biraz zayiflayip ayni seylerde tekrar cekinip atarim. onceki resim silindi.
göbek kalca basen..Eki Görüntüle 1826025
Buldum kız valla. Bugün yapamamış olmam yapamayacağım anlamına gelmezaa ne güzel, yine buldun spor yapacak zamanıköftehor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?