- 23 Şubat 2016
- 222
- 295
- 53
- 37
Maaşalaaah sana 100 lü kilolardakiler sabr edemiyo diyete spora
aa şuna bak almış eline sopasını,yürü kızBağa mı didiniz
Allahımmm sopan yok, sopaya ihtiyacın yok
Beni çekiştirirsen öyle olur bacııı
Gerçi ıslansan da yine de senin de kârın var bu işte amannn neyse
ıslanmışsın ben ona bakarım
Aslında var yaaa biraz mekik yapsan göbek hemen gider kalça basen fena değilson halim..biraz zayiflayip ayni seylerde tekrar cekinip atarim. onceki resim silindi.
göbek kalca basen..Eki Görüntüle 1826025
bence bide önden foto lazım yandan göbüş belli ama basenler anlaşılmıyoBebiş kalça basen kaç senin çok abartı durmuyo benim gibi hatta. Yandan görünüş. Göbek var ama göbek çalışman lazım. İpe devam atlarken içine çek karnını
Buldum kız valla. Bugün yapamamış olmam yapamayacağım anlamına gelmez
Toplıcam ben onu çok güzel400 gram gitmiş ama olsun 400 gram kas kolaylamı yapılıyo neden gitsin kiramazan gelmeden 1 kere daha gidebilirsem iyi olcak bakalım,belki toparlarım o zamana
evet ankacım,sen bi gelde şöylee bi hallet şu hatunu yoksa iyice salcak
sorma, korumaya geçti ya hemen saldı
senin nasıl gidiyo iş hayatın öğrencilerin nasıl iyimi?
he sağa didikBağa mı didiniz
Allahımmm sopan yok, sopaya ihtiyacın yok
Beni çekiştirirsen öyle olur bacııı
Gerçi ıslansan da yine de senin de kârın var bu işte amannn neyse
ıslanmışsın ben ona bakarım
O da Begüşle benim gibi pek dayanamıyo akşam yemelerine vermediyse de ondan verememiştirbilmezmiyim canım seni
@kitara_84 vermişmiydi peki kilo
Aaaafiyet olsun ben de çok severim öyle çayı her türlü severim zatenKizlaarrr napiyonuzzzz
Ben cay keyfi yapiyorum kaçak cayla caykuru karistiriyorum cok güzel oluyo.
Kız sen beni görsenaa şuna bak almış eline sopasını,yürü kızGonulSenligim fazla kaşındı bu , güya hali yoktu bir anda canlanıverdi
Tamam sözToplıcam ben onu çok güzel
Güzel gidiyo alışıyorum yavaştan memnunum tanıyorum öğrencileri de. Allah bozmasın şekerim
he sağa didik
Kız sus konuşuyo bi de. Hem suçlu hem güçlü. Islandıksa ıslandık erimedik yaeriyeydim iyiydi
Begüş saba pazartesiye kadar süre verdi. Elleşmiyorum. Pazartesi spor yapılacak.
Ben yusyuvarlaktımfıstıksın sen, birazcık göbüş kalmış o kaa onuda vermiydi tamamdır bu iş ayrıca kilonu göstermiyosun, boy dan dolayı işte ben 78 kiloyken çok kötüydüm
Bahaneni sevdimyeni bi marka kaşardı, tadına bakmak için yedim(bahane bitmez )
ben senin akşamını daha çok sevdim kızsu böreğini hazır alıyosun demi??
pazartesi kalorim :1232 k.hidratım :95
salı kalorim:1450 k.hidratım :110 (kalorim çok biliyorum yemeğim yok diye kahvaltılık hazırladım biraz sucukla kızartma yedim ondan böyle oldu) ama saat 18:50 de bitmişti yemeğim dahada ağzıma lokma sürmedim gecede 12 ye doğru yattım
ben eve gidene kadar iyi idare ediyorumda evde açılıyo iştahım yaa
İnsan kırmak istemiyorum aşçılara karşı öyle oluyor ben netimÖğlen fazla kaçtı
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
Ayran salata
Eriştebu erişteyi almıcam dedim ablaya. Azcık tat bari falan didi. Şimdi yeniyim ya daha reddemedim. Çok pişmanım resmen atılcak diye yedim tabakta bıraksam atılacaktı.
Neyse bundan sonra daha net şey ederim.
Yanımda poşet olaydı ona koyar pisilere verirdim neyse
Öğlen fazla kaçtı
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
Ayran salata
Eriştebu erişteyi almıcam dedim ablaya. Azcık tat bari falan didi. Şimdi yeniyim ya daha reddemedim. Çok pişmanım resmen atılcak diye yedim tabakta bıraksam atılacaktı.
Neyse bundan sonra daha net şey ederim.
Yanımda poşet olaydı ona koyar pisilere verirdim neyse
Geçen kontrole gittim doktorum muayene etti tahlil yaptı bebek konusunda biraz kararsızım dedim neden dedi artık 40 yaşındayım dedim bir problem olacak olursa 20 yaşında da oluyor dedi tahlil sonucuma baktı benden bile daha sağlıklısın dediYaaa denizzzz sen 33 te mi evlendin kiz ya ben ne ara cocuk yapcam diye kara kara düşünüyorum demek ki sıkıntı yapmama gerek yok. Yaşım da az değil ama evlenir evlenmez hemen cocuk yapmak da istemiyorum
oo maşallahın var o zaman deniz,gerçekten istiyosan fazla uzatma yap hemen nede olsa yaş geçiyo ne kadar erken o kadar iyiGeçen kontrole gittim doktorum muayene etti tahlil yaptı bebek konusunda biraz kararsızım dedim neden dedi artık 40 yaşındayım dedim bir problem olacak olursa 20 yaşında da oluyor dedi tahlil sonucuma baktı benden bile daha sağlıklısın dedi
Ben de o kadar yürüyüş yapıyoruz dikkat ediyoruz olsun o kadar dedim içimden tabii
ayy burdada yağmur çok bi duruyo bi yağıyoki arada doluyla karışık atıyo, hava tam uyumalık ama uyumak yok daha akşama çokk var daha eve gidip spor yapılacakKız sen beni görsen
kalk beraber uyuyalım hadi dersin
senin bile uykun gelir benim halimden
bi de burda yağmur var
resmen yağmurlu havanın uykusu modundayım
Tamam söz
toparlanayım bakalım
alt kısmı halledicem
pilates e başlıcam
söz verdim
bu da burda dursun
O da Begüşle benim gibi pek dayanamıyo akşam yemelerine vermediyse de ondan verememiştir
ayy bende sevdim bahanemi de kaşar peynirinin tadınıdaBahaneni sevdim
Tabisi hazır alıyorum kız henüz o moda geçmedim açamam börek falan
Kalorilerin abartı değil erken saatte yediğin için daha da iyi
en son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim varBenim de yırtılıyocanım güzelim pantolonlar ziyan oluyo
Yürüdüm. Sıçan gibi de okula geri döndümben çıkarken yağmur yağmıyordu.
Sonradan başladı ki ne başlamak. Sucuk oldum. Böylece yürüme maceram 15 dk sı normal tempo , 10 dk sı hızlı tempo , 5 dk sı koşma şeklinde olmak üzere 30 dk olarak tamamlanmıştır
hahaha o işi bende çok yaptım canım, yamalı yamalı pantolonlarım çoktur, bacaklar tontiş olunca kaçınılmaz son terzien son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?