♥haftalık kilo verme yarışması♥

Maaşalaaah sana 100 lü kilolardakiler sabr edemiyo diyete spora

Valla kişi hayatının bundan sonrası pasif mutsuz içine kapanık özgüveni bitik biri olarak devam etmek istemiyorsa biran önce kalkıp harekete geçmeli dönem dönem pes etmeye yakın zamanlarımız elbette oluyo aç uyuyoruz spor yaparken pert oluyoruz ama canımız yana yana yapıyoruz neden daha sağlıklı daha mutlu daha fit olabilmek yaşayamdıklarımız yaşayabilmek hayallerimizi gerçekleştirebilmek için o yüzden pes etmeyin diyorum ben herkese hedefe ulaştığımız zaman ki mutluluğu düşünelim

aa şuna bak almış eline sopasını,yürü kız GonulSenligim fazla kaşındı bu, güya hali yoktu bir anda canlanıverdi

bence bide önden foto lazım yandan göbüş belli ama basenler anlaşılmıyo sbeden

Toplıcam ben onu çok güzel
Güzel gidiyo alışıyorum yavaştan memnunum tanıyorum öğrencileri de. Allah bozmasın şekerim

he sağa didik
Kız sus konuşuyo bi de. Hem suçlu hem güçlü. Islandıksa ıslandık erimedik ya eriyeydim iyiydi
Begüş saba pazartesiye kadar süre verdi. Elleşmiyorum. Pazartesi spor yapılacak.

aa şuna bak almış eline sopasını,yürü kız GonulSenligim fazla kaşındı bu, güya hali yoktu bir anda canlanıverdi
Kız sen beni görsen
kalk beraber uyuyalım hadi dersin
senin bile uykun gelir benim halimden
bi de burda yağmur var
resmen yağmurlu havanın uykusu modundayım

Tamam söz
toparlanayım bakalım
alt kısmı halledicem
pilates e başlıcam
söz verdim
bu da burda dursun

Öğlen fazla kaçtı
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
Ayran salata
Erişte bu erişteyi almıcam dedim ablaya. Azcık tat bari falan didi. Şimdi yeniyim ya daha reddemedim. Çok pişmanım resmen atılcak diye yedim tabakta bıraksam atılacaktı.
Neyse bundan sonra daha net şey ederim.
Yanımda poşet olaydı ona koyar pisilere verirdim neyse

Bahaneni sevdim
Tabisi hazır alıyorum kız henüz o moda geçmedim açamam börek falan

Kalorilerin abartı değil erken saatte yediğin için daha da iyi

İnsan kırmak istemiyorum aşçılara karşı öyle oluyor ben netim

o azcık tat didi ben hayır diyemedim derken arada fazla kaçıyo işte,alışırsın

Yaaa denizzzz sen 33 te mi evlendin kiz ya ben ne ara cocuk yapcam diye kara kara düşünüyorum demek ki sıkıntı yapmama gerek yok. Yaşım da az değil ama evlenir evlenmez hemen cocuk yapmak da istemiyorum
Geçen kontrole gittim doktorum muayene etti tahlil yaptı bebek konusunda biraz kararsızım dedim neden dedi artık 40 yaşındayım dedim bir problem olacak olursa 20 yaşında da oluyor dedi tahlil sonucuma baktı benden bile daha sağlıklısın dedi
Ben de o kadar yürüyüş yapıyoruz dikkat ediyoruz olsun o kadar dedim içimden tabii

oo maşallahın var o zaman deniz,gerçekten istiyosan fazla uzatma yap hemen nede olsa yaş geçiyo ne kadar erken o kadar iyi

ayy burdada yağmur çok bi duruyo bi yağıyoki arada doluyla karışık atıyo, hava tam uyumalık ama uyumak yok daha akşama çokk var daha eve gidip spor yapılacak

en son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim var

en son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim var
hahaha o işi bende çok yaptım canım, yamalı yamalı pantolonlarım çoktur, bacaklar tontiş olunca kaçınılmaz son terzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…