kesinlikle oyle hayat kisa sorunları ortadan kaldirmak.sart. bende cok düştüm her seferinde daha güçlü kalktım bu kilolara indik cok sukurValla kişi hayatının bundan sonrası pasif mutsuz içine kapanık özgüveni bitik biri olarak devam etmek istemiyorsa biran önce kalkıp harekete geçmeli dönem dönem pes etmeye yakın zamanlarımız elbette oluyo aç uyuyoruz spor yaparken pert oluyoruz ama canımız yana yana yapıyoruz neden daha sağlıklı daha mutlu daha fit olabilmek yaşayamdıklarımız yaşayabilmek hayallerimizi gerçekleştirebilmek için o yüzden pes etmeyin diyorum ben herkese hedefe ulaştığımız zaman ki mutluluğu düşünelim
Sen düzenli olarak hangi sporu yapıyorsun canımayy burdada yağmur çok bi duruyo bi yağıyoki arada doluyla karışık atıyo, hava tam uyumalık ama uyumak yok daha akşama çokk var daha eve gidip spor yapılacak
Masallah canim..Geçen kontrole gittim doktorum muayene etti tahlil yaptı bebek konusunda biraz kararsızım dedim neden dedi artık 40 yaşındayım dedim bir problem olacak olursa 20 yaşında da oluyor dedi tahlil sonucuma baktı benden bile daha sağlıklısın dedi
Ben de o kadar yürüyüş yapıyoruz dikkat ediyoruz olsun o kadar dedim içimden tabii
Mersindeydin dimi sen yoksa karistirdim miAaaafiyet olsun ben de çok severim öyle çayı her türlü severim zaten
evet canim benziyor gobek haric. bu zaten küçük hali daha büyüktü mekik cekiyorum zamanla azalirBebiş kalça basen kaç senin çok abartı durmuyo benim gibi hatta. Yandan görünüş. Göbek var ama göbek çalışman lazım. İpe devam atlarken içine çek karnını
Buldum kız valla. Bugün yapamamış olmam yapamayacağım anlamına gelmez
ayy bende sevdim bahanemi de kaşar peynirinin tadınıda
tek tesellim o zaten erken yemek bide spor yapabilmek
Gordum simdi fotonu fistik
beni simartiyorsun
tatlımkarnim itici zaten onun yüzünden sismanken guzel giyinemedim..o cok daha büyüktü bu kuculmus biraz
yok canim onceki fotolar tlf dan silindi. dun çektim bir tane onu attim
Aslında var yaaa biraz mekik yapsan göbek hemen gider kalça basen fena değil
Gordum simdi fotonu fistik
Yaa bu 77 kilo mu hic gostermiyorsun ya o gobek gitse tamamdir valla
Demek ki sen 60 da afeti devran olacaksin
Bende aynen senin dusuncendenim begus.düşük model otomobil parası,her ay mecbur veriliyo ama yekünde de baya para yapıyo gerçektenkiraya verdiğini taksit ödesen neler alırdın neler, gerçi böle deniyo ama oda yapılmıyo ama kirada boşuna para saçmak gibi geliyo işte
Olacaksin kizzzz az kaldi az adim adim ilerliyosun.evet canim 60 ta harika oluyordum tam disi gibi ne kuru ne sisman
Ben sabah evden çıkarken başladı ama hemen durdu sonra da yağmadı tam 1 saat yürüdümBenim de yırtılıyocanım güzelim pantolonlar ziyan oluyo
Yürüdüm. Sıçan gibi de okula geri döndümben çıkarken yağmur yağmıyordu.
Sonradan başladı ki ne başlamak. Sucuk oldum. Böylece yürüme maceram 15 dk sı normal tempo , 10 dk sı hızlı tempo , 5 dk sı koşma şeklinde olmak üzere 30 dk olarak tamamlanmıştır
düzen ve benSen düzenli olarak hangi sporu yapıyorsun canım
İyiyim canımcım sen nasılsın iyi yapmışsın bende pek bakamıyorum bugün siz etiketledikçe denk geliyorumnehirnil111 napiyon canimcim nasilsin
Telden girince hepsini okuyup cevaplayamiyorum anca etiketlendiklerime cevap veriyorum ama adini gordum az once bi yazim nehire dedim:)
olur olur daha yolun başındasın.Bende aynen senin dusuncendenim begus.
Yani simdi birikim yapiyorum bu da bosa gitmiyo ama hani bi ev araba alsak elle tutulur bi yatirim gorsem daha cok hosuma gidecek.
bekarken atardim mecburen simdi üzerime uzun giydigim icin atmiyorum :)hahaha o işi bende çok yaptım canım, yamalı yamalı pantolonlarım çoktur, bacaklar tontiş olunca kaçınılmaz son terzi
- onden cok fena onu atsam sok olursunuz yandan gorunusle alakasi yok. o kadar kilom belli ki. 74 e en kisa zamanda inip tekrar atacam. karsilastirma yaparken o nuda atacam tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?