tamam canim sen onceden 75 olmami cok bekledin olamadan 80 e ciktim ama bu sefer bekletmicemtamam anlaştık bir an önce 74 ol o inşallah, bekliyorum
katılabilirsinSlm kizlar bende aranıza katilabilirmiyim
Ben oldum olası kıyafet eskitmem ama benim de çok sevdiğim rodi kahverengi kadife pantolonum vardı rengi bile solmadı ama arası yırtılmıştıen son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim var
siz kaç kg verdiniz kaçtan kaça düştünüz merak ettim dekesinlikle oyle hayat kisa sorunları ortadan kaldirmak.sart. bende cok düştüm her seferinde daha güçlü kalktım bu kilolara indik cok sukur
105 le doğum yaptım. 81 le hamile kalmistim. simdi 77 yim.2 bucuk sene oldu fazla oyalandim hataliyimsiz kaç kg verdiniz kaçtan kaça düştünüz merak ettim de
Amin inşallah sana daMasallah canim..
Dogru diyor ya olacagi varsa 45 yasinda da(komsumuzun cocugu o yasta oldu da hatayla)
Olmayacagi varsa 20 yasinda da olmuyo rabbim en iyisini bilir gonlune gore versin insallah canim
simdiden basarilar dilerim.insallah hedefine burada ulasirsinTsk ederim canım yaşım 23 boyum 1.62 kilom 73 hedefim 55 olmak
Mersindeyim her daim kaçak çayımız bulunurMersindeydin dimi sen yoksa karistirdim mi
bu azimle en kısa zamanda istediğiniz hedefe ulaşırsınız bence105 le doğum yaptım. 81 le hamile kalmistim. simdi 77 yim.2 bucuk sene oldu fazla oyalandim hataliyim
O da Begüşle benim gibi pek dayanamıyo akşam yemelerine vermediyse de ondan verememiştir
inşallah canim teşekkür ederim.bu sefer cok daha caba gösteriyorum o kadar oyalanirken yanlislarimida azalttim kendimi kandirmalarimi kaldirdim.bu azimle en kısa zamanda istediğiniz hedefe ulaşırsınız bence
bende şu an 86,5 kg ve bir korkum var ya bu kg ile hamile kalırsam bu endişeyle 3 hafta beklemem lazım adet olacakmıyım diye korkuyorum inş bu kg ile olmaz yinede bilmiyorum ya
yazarkende aklıma geldi, 75 i bekledim olmadı, şimdi 74 ü bekliyorum dedim inşallah bu sefer verir yoksa benden bilcek dedimtamam canim sen onceden 75 olmami cok bekledin olamadan 80 e ciktim ama bu sefer bekletmicem
İnşallah beraber 60 li rakamları görürüz tekrar hamile olursun canım tek yol azim sabır ve bogazimiza hakim olmakinşallah canim teşekkür ederim.bu sefer cok daha caba gösteriyorum o kadar oyalanirken yanlislarimida azalttim kendimi kandirmalarimi kaldirdim.
Insallah hamile değilsindir. Aklim sende kalcak benim de 3 hafta. Bende ikinci cocuk istedim ama sirf kilom yuzunden yapmıyorum. Kizima kardes istiyorum yanliz sıkılıyorzayiflayabildigim kadar zayiflayip hamile kalmak istiyorum
Maşallah :)düzen ve benasla yan yana gelmeyecek 2 kelimeyi sen getirmeyi başardın tebrik ediyorum
eliptik yapıyodum normalde, bir ara max.30 denedim şimdi fitness blendar videolarını yapmayı planlıyorum
inşallah canım rabbim gönlüne göre versin seninde hepimizinde ay ben yuvarlak tombalak bi hamile olmak istemiyorum bakalım bekleyip görücez sizede yazacım vakti gelfiğinde sonuıcuinşallah canim teşekkür ederim.bu sefer cok daha caba gösteriyorum o kadar oyalanirken yanlislarimida azalttim kendimi kandirmalarimi kaldirdim.
Insallah hamile değilsindir. Aklim sende kalcak benim de 3 hafta. Bende ikinci cocuk istedim ama sirf kilom yuzunden yapmıyorum. Kizima kardes istiyorum yanliz sıkılıyorzayiflayabildigim kadar zayiflayip hamile kalmak istiyorum
Ikiside erkek :) gecmis olsun evet genelde agir ilerleyen bi hastalik ama benm hamilelkte kötü etkilenmis kalbim allah sifa versin canimbir kizim var canım. bende 22 de evlendim. 24 te kizim oldu ikisi de kiz mi icime doğduda :) neden erken diyorlarsa sanki ömür cok uzun. benimki cocukken olmus bogazdan romatizma kalbe vurmus. ilerleme yok. ben bi sene büyük stresler yasamistm. o ara cok sıkısiyordu kalbim ondan gittm kontrole öyle ogrendm .ilerlemesinde sorun yok
Maşallah :)
ben de gaz almak istiyorum ya
bi hedefim olmayınca kendi kendime yapmak zor geliyor
birisi bir spor dalında yarışma topiği açsa dalıcam hemen ama konular hep eski konular oluyor
Maranki nin beden temizligini yao istersen bi arasttir ilk bahar tam mevsimi ben bi ara yapmistim bi haftada tam 4 kilo vermistm hemde vücuduma olumlu bir cok faydasi olduben değildim canım o protein diyeti yapacak olan karıştırdın heralde ben patates diyeti yapsammı diyodum@07papatya
begüş valla artık şu son 4 kilodan daral geldi bana gitmiyo yapıştı bana valla çok yemiyomda arda bazen hafif kaçamaklar o kadar patates diyeti veya ayran detoksu yapmayı düşünüyorum ama düşünmekle kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?