♥haftalık kilo verme yarışması♥

en son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim var
Ben oldum olası kıyafet eskitmem ama benim de çok sevdiğim rodi kahverengi kadife pantolonum vardı rengi bile solmadı ama arası yırtılmıştı

105 le doğum yaptım. 81 le hamile kalmistim. simdi 77 yim.2 bucuk sene oldu fazla oyalandim hataliyim
bu azimle en kısa zamanda istediğiniz hedefe ulaşırsınız bence
bende şu an 86,5 kg ve bir korkum var ya bu kg ile hamile kalırsam bu endişeyle 3 hafta beklemem lazım adet olacakmıyım diye korkuyorum inş bu kg ile olmaz yinede bilmiyorum ya

inşallah canim teşekkür ederim.bu sefer cok daha caba gösteriyorum o kadar oyalanirken yanlislarimida azalttim kendimi kandirmalarimi kaldirdim.
Insallah hamile değilsindir. Aklim sende kalcak benim de 3 hafta. Bende ikinci cocuk istedim ama sirf kilom yuzunden yapmıyorum. Kizima kardes istiyorum yanliz sıkılıyor zayiflayabildigim kadar zayiflayip hamile kalmak istiyorum

İnşallah beraber 60 li rakamları görürüz tekrar hamile olursun canım tek yol azim sabır ve bogazimiza hakim olmak

düzen ve ben asla yan yana gelmeyecek 2 kelimeyi sen getirmeyi başardın tebrik ediyorum
eliptik yapıyodum normalde, bir ara max.30 denedim şimdi fitness blendar videolarını yapmayı planlıyorum
Maşallah :)
ben de gaz almak istiyorum ya
bi hedefim olmayınca kendi kendime yapmak zor geliyor
birisi bir spor dalında yarışma topiği açsa dalıcam hemen ama konular hep eski konular oluyor

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin seninde hepimizinde ay ben yuvarlak tombalak bi hamile olmak istemiyorum bakalım bekleyip görücez sizede yazacım vakti gelfiğinde sonuıcu

Ikiside erkek :) gecmis olsun evet genelde agir ilerleyen bi hastalik ama benm hamilelkte kötü etkilenmis kalbim allah sifa versin canim begum75 . Canim netten bi bak istersen videolari filan vardrama sundan emin ol en ufak bi aci hissi olmuyo

Maşallah :)
ben de gaz almak istiyorum ya
bi hedefim olmayınca kendi kendime yapmak zor geliyor
birisi bir spor dalında yarışma topiği açsa dalıcam hemen ama konular hep eski konular oluyor

dişiankayla yarışıyodun işte nolduki??
kimse topik açmıyosa sen aç yada burda dişiankanın spor yapma listesini sen düzenle

Maranki nin beden temizligini yao istersen bi arasttir ilk bahar tam mevsimi ben bi ara yapmistim bi haftada tam 4 kilo vermistm hemde vücuduma olumlu bir cok faydasi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…