miden kötü değilse aç karnına limonlu elma sirkeli ılık su iç canım işe yarıyor karın içinboy 164 canim.kiloda 77.8 karnim. cok itici duruyor
nasıl biraz bahsedermisinMaranki nin beden temizligini yao istersen bi arasttir ilk bahar tam mevsimi ben bi ara yapmistim bi haftada tam 4 kilo vermistm hemde vücuduma olumlu bir cok faydasi oldu
Allah kavuştursun, hayırlı tezkerelersbeden canim kusura bakma kilo bildirimi yapamadm esimi askere yolladik kaynanamda kaliyorm yogunluktan siteye giremedm
Kız @DisiAnka ya ben yetişebilir miyim naptın sendişiankayla yarışıyodun işte nolduki??
kimse topik açmıyosa sen açyada burda dişiankanın spor yapma listesini sen düzenle
Sagolasin canim Allah razi olsunAllah kavuştursun, hayırlı tezkereler
Kız @DisiAnka ya ben yetişebilir miyim naptın sen
diyim de yüceltiyim azıcık
topikle de ilgilenememekten korkuyorum akşamları giremiyorum
işyerinde zor oluyor her zaman bakamıyorum diye
aman işte kürek var da yürek yok demişler ya o hesap benimkisi
Evet o da ben bıraktım diye yanimaksat yetişmek değil canım, onu hedef seçip örnek almak zaten herkesin vücut yapısı farklı boyu farklı, o yüzden kilo olarak yetişcem diye uğraşma örnek almaya çalış,o zaman yürekte olur
gerçi sizin aranızda pek kilo farkı yo diye biliyorum 2-2,5 kilo kadar sanırım
arkadaş yiğitliktede üstüne yok heeEvet o da ben bıraktım diye yani
yazarkende aklıma geldi, 75 i bekledim olmadı, şimdi 74 ü bekliyorum dedim inşallah bu sefer verir yoksa benden bilcek dedim
arkadaş yiğitliktede üstüne yok hee
Insallah tatlım. Hamile olsam yine burda Takip ederim kilomu bakalim insallah hep devam eder buraİnşallah beraber 60 li rakamları görürüz tekrar hamile olursun canım tek yol azim sabır ve bogazimiza hakim olmak
Amininşallah canım rabbim gönlüne göre versin seninde hepimizinde ay ben yuvarlak tombalak bi hamile olmak istemiyorum bakalım bekleyip görücez sizede yazacım vakti gelfiğinde sonuıcu
Hamilik oncesi sonrasi ayni benim ki. Senin ki neden olmuş canimIkiside erkek :) gecmis olsun evet genelde agir ilerleyen bi hastalik ama benm hamilelkte kötü etkilenmis kalbim allah sifa versin canimbegum75 . Canim netten bi bak istersen videolari filan vardrama sundan emin ol en ufak bi aci hissi olmuyo
belli belli
napıyım ya canım sıkılıyo
harekete geçeyim diye kendi kendimi gazlama çalışmalarındayım
Tamam canim pazartesi beklerimsbeden canim kusura bakma kilo bildirimi yapamadm esimi askere yolladik kaynanamda kaliyorm yogunluktan siteye giremedm
Bazen içiyorum mekigin faydasını Gördüm baya bu toplanmış hali :)miden kötü değilse aç karnına limonlu elma sirkeli ılık su iç canım işe yarıyor karın için
tamam canım kendime bi spor seçicembelli belliay bu ikon mudur nedir pek sinsi bakıyo sevmedim ben bunu
sana pazartesine kadar mühlet o sırada psikolocini hazırla,toparlan lütfenyoksa @DisiAnka nın çenesinden kurtulamazsın bide cezalar var tabi
boyuna göre kilon iyi neden plates konusunda kararsızsın??tamam canım kendime bi spor seçicem
ona odaklanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?