- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Çok sevindim canımKızlar minervanın tahmini doğruydu. işe girdimçok şükür sonunda . öyle bi zamanda geldi ki bu iş bana. hayat kurtardı desem yeri rabbim hayırlı etsin , yüzümü kara çıkarmasın :)
kızlar şimdi benim iş yerinde bilgisayarımda siteler için internet izni yok. yani gündüz ben internete ancak telefonumdan girebilirim o da müsait olduğum zamanlarda. siz gündüz girerken ben akşamları girebilcem çoğunlukla
haberiniz olsun kızlar yani. napalım idare edicez
sporumu da akşamları yapıcam artık
minerva1988 begum75 nehirnil111 @07papatya
ne güzel :) ben yavaş yavaş evlilikten umudumu keisyorum da :)33 te evlendim 36 da kızım doğdu inşallah 40 ta da 2. olur
bilmiyorumboyuna göre kilon iyi neden plates konusunda kararsızsın??
yok mu aday?? aday adayı??ne güzel :) ben yavaş yavaş evlilikten umudumu keisyorum da :)
tam sopalıksın heebilmiyorum
daha önce yapıp güzel sonuçlar almama rağmen
tam sopalıksın hee
senin isteğin kaçmış, ben anlamam pazartesiye kadar bulunacak o istek
Aramiza hosgeldin. Her pazartesi bildirim günümüz . Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. Kilo bildirirken beni etiketlemeni istiyorumBoy:160
Kilo:65.8
Hedef:55
:)
velilerden dilekçe alınıyo ona göre bizde forma var hala daha güzel oluyor. genelde forma şu anda :)simdi serbest mi hic bilmiyorum ki :)
mavinin outlet mağazalarında kotlar gayet uygun babama 2 tanesi 80e kot, 2 tanesi 60 a kot gömlek aldım :)Ooo cok uyguna almissin sen yaa
su en azından nişanlısın bacım :) kader kısmet arkadaşım 35te evlendi hemen yaptı , başka arkadaşım yıllardır evli henüz maalesef olmadı kader kısmet diyorum .Yaaa denizzzz sen 33 te mi evlendin kiz ya ben ne ara cocuk yapcam diye kara kara düşünüyorum demek ki sıkıntı yapmama gerek yok. Yaşım da az değil ama evlenir evlenmez hemen cocuk yapmak da istemiyorum
öyle canım kiralar uçtu ev sahibi çıkarmasın diye bakıyorum . istanbulda ev almak imkansız zatendüşük model otomobil parası,her ay mecbur veriliyo ama yekünde de baya para yapıyo gerçektenkiraya verdiğini taksit ödesen neler alırdın neler, gerçi böle deniyo ama oda yapılmıyo ama kirada boşuna para saçmak gibi geliyo işte
kuzu su börekleik yufkalardan da gayet güzel oluyo denedin mi hiç ?Bahaneni sevdim
Tabisi hazır alıyorum kız henüz o moda geçmedim açamam börek falan
Kalorilerin abartı değil erken saatte yediğin için daha da iyi
Canım ben börek yapacaktım da akşam yetiştiremem diye dün akşam tatlımı salatamı yaptım benimle aynı bile gelebilirler eve yani zamanım olsa hazır almazdım ama aklımda bir kere deneyeceğim sağolkuzu su börekleik yufkalardan da gayet güzel oluyo denedin mi hiç ?
yok canım :) şu anda fazlasıyla bekarım :)yok mu aday?? aday adayı??
hım iş sonrası sıkıntı ya misafir ağırlamakCanım ben börek yapacaktım da akşam yetiştiremem diye dün akşam tatlımı salatamı yaptım benimle aynı bile gelebilirler eve yani zamanım olsa hazır almazdım ama aklımda bir kere deneyeceğim sağol
Eşimi görmeye gelecekler evimize de ilk defa geliyor akrabamızın eşi falan kendileri de gelmişti de bir şey hazırlama çay içeceğiz dediler ama yine de 2-3 çeşit yapmazsam kahrımdan ölürümhım iş sonrası sıkıntı ya misafir ağırlamak
oy becerikli hatun eşin ne alemde canım ayağından ameliyat olmuştu dimiEşimi görmeye gelecekler evimize de ilk defa geliyor akrabamızın eşi falan kendileri de gelmişti de bir şey hazırlama çay içeceğiz dediler ama yine de 2-3 çeşit yapmazsam kahrımdan ölürüm
Kol bileğinden oldu canım daha iyi çok şükür henüz sargılı kolu ama parmaklarını oynatmaya başladıoy becerikli hatun eşin ne alemde canım ayağından ameliyat olmuştu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?