♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok sevindim canım
Hayırlı olsun

Yaaa denizzzz sen 33 te mi evlendin kiz ya ben ne ara cocuk yapcam diye kara kara düşünüyorum demek ki sıkıntı yapmama gerek yok. Yaşım da az değil ama evlenir evlenmez hemen cocuk yapmak da istemiyorum
su en azından nişanlısın bacım :) kader kısmet arkadaşım 35te evlendi hemen yaptı , başka arkadaşım yıllardır evli henüz maalesef olmadı kader kısmet diyorum .

öyle canım kiralar uçtu ev sahibi çıkarmasın diye bakıyorum . istanbulda ev almak imkansız zaten

kuzu su börekleik yufkalardan da gayet güzel oluyo denedin mi hiç ?
Canım ben börek yapacaktım da akşam yetiştiremem diye dün akşam tatlımı salatamı yaptım benimle aynı bile gelebilirler eve yani zamanım olsa hazır almazdım ama aklımda bir kere deneyeceğim sağol

Canım ben börek yapacaktım da akşam yetiştiremem diye dün akşam tatlımı salatamı yaptım benimle aynı bile gelebilirler eve yani zamanım olsa hazır almazdım ama aklımda bir kere deneyeceğim sağol
hım iş sonrası sıkıntı ya misafir ağırlamak

Eşimi görmeye gelecekler evimize de ilk defa geliyor akrabamızın eşi falan kendileri de gelmişti de bir şey hazırlama çay içeceğiz dediler ama yine de 2-3 çeşit yapmazsam kahrımdan ölürüm
oy becerikli hatun eşin ne alemde canım ayağından ameliyat olmuştu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…