Bence de forma en doğrusu. Disiplin öğrenci oldukları belli kıyafet serbestisi olunca ogrenciler herkesin tahmin edecegi gibi kiyafet yarisina girecek bazi öğrenciler ezik hissedecek. Akillar dersten baska herseye çalışacak :)velilerden dilekçe alınıyo ona göre bizde forma var hala daha güzel oluyor. genelde forma şu anda :)
Bencede forma olmali olan var olmayan var ,goruntude esitlik olmaliBence de forma en doğrusu. Disiplin öğrenci oldukları belli kıyafet serbestisi olunca ogrenciler herkesin tahmin edecegi gibi kiyafet yarisina girecek bazi öğrenciler ezik hissedecek. Akillar dersten baska herseye çalışacak :)
Benim zamanımda kiyafet serbest olsaydi okul yonetiminden nefret ederdim. .
Benimde bebek hayirlamasina geliyorlar kolay gelsinEşimi görmeye gelecekler evimize de ilk defa geliyor akrabamızın eşi falan kendileri de gelmişti de bir şey hazırlama çay içeceğiz dediler ama yine de 2-3 çeşit yapmazsam kahrımdan ölürüm
Allah kolaylık versin canım zorBenimde bebek hayirlamasina geliyorlar kolay gelsin
Daha gelen giden cok olur :) kolay gelsin canim. Bizde takiliyoruz iste ip atladik az kalori aldık hopladik zipladikKizlar misafirlerim vardi 3 gundur yazamadim ,nasilsiniz bakalim ?
Ismin basina @ bu isareti koyarsan olur canimCanım etiketleme nasıl oluyor ben bilmiyorumdaa
Hangi ismin canım ben biraz kk ozurlusuyumdeIsmin basina @ bu isareti koyarsan olur canim
Ne guzel tatlim ,bende ip alayim 40 indan sonra baslayayim, karin egzersizleri olmaz ama ip atlamak sorun olmaz umarim ,bebis zor kilo aliyor cnm malesef .Daha gelen giden cok olur :) kolay gelsin canim. Bizde takiliyoruz iste ip atladik az kalori aldık hopladik zipladik
Bebis nasil
@ sbeden birlesik yaz biHangi ismin canım ben biraz kk ozurlusuyumde
Sana inanamiyorum ne ipi canim ic dikislerini mi patlatacan sana bir sene yuruyusten baska bisey yokNe guzel tatlim ,bende ip alayim 40 indan sonra baslayayim, karin egzersizleri olmaz ama ip atlamak sorun olmaz umarim ,bebis zor kilo aliyor cnm malesef .
Him bilmiyordum cnm sagol uyardigin icinSana inanamiyorum ne ipi canim ic dikislerini mi patlatacan sana bir sene yuruyusten baska bisey yok
Aman canim 7 kat kesigin var. yedi katta ayri ayri dikis var. Buyuk sikıntı yasatir.Him bilmiyordum cnm sagol uyardigin icin
Merhaba aramiza hosgeldin. Her pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz. Iki hafta ust uste bildirim yapmayan siliniyor. Bildirim yaparken benim ismim etiketleniyor. Pes edip gitmek yok tamam mimerhaba bende katilmak istiyorum spor yapiyorum ama diyet yapamiyorum yedikleriem dikkat etmeye calisiyorum buraya katilirsam daha iyi mative olurum belki diye dusundum
boy 1.58
kilo 84
hedefim 70 (simdilik ))
Masallah masallah 1000 tane. Ben dun 60 bugun 100 atladim diz agrisi kalca bacak agrisi yapti şiddetli ama alısir :)Kızlar bende yemeği kaçırdım bugunama neyse 1000 tane ıpımı atladım bıde erken yedım oldu artık yarına dıkkat ederım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?