Dizlerim hassasAlıstımı agrımıyor cnm ben gecen yazda cok atladım ama bıraktım sonra :)
İnşallah ağrımaz cnm yaDizlerim hassas
Alisir umarim. Şimdilik gunde 100 yapicam 76 ya düşünce 150 yaparim :) 75 e dusunce de 200. 50 50 arttiririm
ben de net olayım yarından itibaren . çünkü kesin vardır pilav türü bi şey.biz önceden liste alamıyoruz .İnsan kırmak istemiyorum aşçılara karşı öyle oluyor ben netim
alışcaz artıkın. yarınki performansımdan ümitliyimo azcık tat didi ben hayır diyemedim derken arada fazla kaçıyo işte,alışırsın
aynen canım ben de yama yaptırmıştım. şimdi siyah bi pantolonum var o da erime yaptı yine. onu götürmem lazım yama içinen son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim var
şanslıymışsın senBen sabah evden çıkarken başladı ama hemen durdu sonra da yağmadı tam 1 saat yürüdüm
bak hele bak çok spor yapıyor da bir de yarışmalarına katılacakmış hanfendiMaşallah :)
ben de gaz almak istiyorum ya
bi hedefim olmayınca kendi kendime yapmak zor geliyor
birisi bir spor dalında yarışma topiği açsa dalıcam hemen ama konular hep eski konular oluyor
dişiankayla yarışıyodun işte nolduki??
kimse topik açmıyosa sen açyada burda dişiankanın spor yapma listesini sen düzenle
heh bak doğru söz çıkmış ağzındanKızGonulSenligim ya ben yetişebilir miyim naptın sen
diyim de yüceltiyim azıcık
topikle de ilgilenememekten korkuyorum akşamları giremiyorum
işyerinde zor oluyor her zaman bakamıyorum diye
aman işte kürek var da yürek yok demişler ya o hesap benimkisi
boy farkımız var ama. kendileri benden uzunlarmaksat yetişmek değil canım, onu hedef seçip örnek almak zaten herkesin vücut yapısı farklı boyu farklı, o yüzden kilo olarak yetişcem diye uğraşma örnek almaya çalış,o zaman yürekte olur
gerçi sizin aranızda pek kilo farkı yo diye biliyorum 2-2,5 kilo kadar sanırım
Evet o da ben bıraktım diye yani
belli belliay bu ikon mudur nedir pek sinsi bakıyo sevmedim ben bunu
sana pazartesine kadar mühlet o sırada psikolocini hazırla,toparlan lütfenyoksa GonulSenligim nın çenesinden kurtulamazsın bide cezalar var tabi
teşekkür ederim canımmm :) :)Çok sevindim canım
Hayırlı olsun
niden gııııııne güzel :) ben yavaş yavaş evlilikten umudumu keisyorum da :)
tam sopalıksın hee
senin isteğin kaçmış, ben anlamam pazartesiye kadar bulunacak o istek
ne bilim bacım beceremiyorum :)
Eşimi görmeye gelecekler evimize de ilk defa geliyor akrabamızın eşi falan kendileri de gelmişti de bir şey hazırlama çay içeceğiz dediler ama yine de 2-3 çeşit yapmazsam kahrımdan ölürüm
maşallahKol bileğinden oldu canım daha iyi çok şükür henüz sargılı kolu ama parmaklarını oynatmaya başladı
kısmet kız kısmet. becerememekle ilgili değil o. Allah hayırlısı ile karşılaştırsın inşallah. hiç ummadığın anlarda çıkar bulur feleğini şaşarsın :)ne bilim bacım beceremiyorum :)
nerdeyse çıksın o zaman :) ama var bi yerde sıkıntı :))) yaş kaç oldu ya :)kısmet kız kısmet. becerememekle ilgili değil o. Allah hayırlısı ile karşılaştırsın inşallah. hiç ummadığın anlarda çıkar bulur feleğini şaşarsın :)
korkuttuğun iyi olduAman canim 7 kat kesigin var. yedi katta ayri ayri dikis var. Buyuk sikıntı yasatir.
hoş geldin :) sabah da yiyebilirdin yumurta canımBugünkü menum gelsin sabah 1 domates 1 salata 1 kibrit kutu kadar peynir ve yesilcay ara 3 kaşık yogurdu ve 1 şeftaliyi karıştırıp yedim ve 3 ceviz öğle yine sabahın aynısı ve haşlanmis 1 adet yumurta ara 1 küçük gofret yedimve sütlü kahve içtim şekersiz aksamda bişey yemedim günü böyle kapattım nasıl kizlar
nerdeyse çıksın o zaman :) ama var bi yerde sıkıntı :))) yaş kaç oldu ya :)
saçma bir beslenme geçirdim, trafikte kaldık işimiz uzadı ve sonuç
kahvaltı
yok
saat:13:00
3 köfte
biraz salata
patates kızartması
ayran
saat00
eve gelince bizimkiler yemek yapmış
fırında tavuk kanat ve biraz beyaz et
bir kaç patates
irmik helvası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?