♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugünkü menum gelsin sabah 1 domates 1 salata 1 kibrit kutu kadar peynir ve yesilcay ara 3 kaşık yogurdu ve 1 şeftaliyi karıştırıp yedim ve 3 ceviz öğle yine sabahın aynısı ve haşlanmis 1 adet yumurta ara 1 küçük gofret yedimve sütlü kahve içtim şekersiz aksamda bişey yemedim günü böyle kapattım nasıl kizlar

İnsan kırmak istemiyorum aşçılara karşı öyle oluyor ben netim
ben de net olayım yarından itibaren . çünkü kesin vardır pilav türü bi şey.biz önceden liste alamıyoruz .

o azcık tat didi ben hayır diyemedim derken arada fazla kaçıyo işte,alışırsın
alışcaz artıkın. yarınki performansımdan ümitliyim

en son güzel bi kot aldım durusunu herkes cok begendi 2 ayda arasi delindi inceldi. yama yaptirttim simdi 1 sene yirtilmaz guzel yapıldı bi daha yirtilinca atarım. ben sismanim.bir yamalik hakkim var
aynen canım ben de yama yaptırmıştım. şimdi siyah bi pantolonum var o da erime yaptı yine. onu götürmem lazım yama için uzun hırka tunikle falan giyiliyor ,giyiyorum ben valla.

Maşallah :)
ben de gaz almak istiyorum ya
bi hedefim olmayınca kendi kendime yapmak zor geliyor
birisi bir spor dalında yarışma topiği açsa dalıcam hemen ama konular hep eski konular oluyor
bak hele bak çok spor yapıyor da bir de yarışmalarına katılacakmış hanfendi
ay hiç gülesim yoktu ayol

dişiankayla yarışıyodun işte nolduki??
kimse topik açmıyosa sen aç yada burda dişiankanın spor yapma listesini sen düzenle

hahahahyyyy bak buna da güldüm şimdik abcde şahsı pazartesi toplanmasın ben biliyorum yapacağımı

heh bak doğru söz çıkmış ağzından aferin hizaya gel
senden topik açmanı tablo yapmanı değil spor yapmanı bekliyorum çekirge

boy farkımız var ama. kendileri benden uzunlar

Evet o da ben bıraktım diye yani

aynen cicim kurtulamaz

Eşimi görmeye gelecekler evimize de ilk defa geliyor akrabamızın eşi falan kendileri de gelmişti de bir şey hazırlama çay içeceğiz dediler ama yine de 2-3 çeşit yapmazsam kahrımdan ölürüm

hamarat kızımız aferin

Kol bileğinden oldu canım daha iyi çok şükür henüz sargılı kolu ama parmaklarını oynatmaya başladı
maşallah

kısmet kız kısmet. becerememekle ilgili değil o. Allah hayırlısı ile karşılaştırsın inşallah. hiç ummadığın anlarda çıkar bulur feleğini şaşarsın :)
nerdeyse çıksın o zaman :) ama var bi yerde sıkıntı :))) yaş kaç oldu ya :)

saçma bir beslenme geçirdim, trafikte kaldık işimiz uzadı ve sonuç

kahvaltı
yok

saat:13:00
3 köfte
biraz salata
patates kızartması
ayran

saat00
eve gelince bizimkiler yemek yapmış
fırında tavuk kanat ve biraz beyaz et
bir kaç patates
irmik helvası

sbeden buarada bende etıketlemeyı ogrendım

hoş geldin :)
Aman canim 7 kat kesigin var. yedi katta ayri ayri dikis var. Buyuk sikıntı yasatir.
korkuttuğun iyi oldu

hoş geldin :) sabah da yiyebilirdin yumurta canım ama menün fena değil. gofret tabi ki istediğimiz bir şey değil ama arada oluyor . her gün olmasın. beğendim genel olarak.
hoş geldin bu arada :)

nerdeyse çıksın o zaman :) ama var bi yerde sıkıntı :))) yaş kaç oldu ya :)

çıkar çıkar yolda lastiği patlamıştır :) ben hep böyle derdim kendime tam karşıma çıkacaktı ama yolda otobüsün lastiği patladı. sen otobüs düşünme arabası de arabalı olsun. ben ne mana otobüs düşündümse alçak gönüllüyüm işte

pattizler ve irmik helvası kendine gel ,kendine ; dön de bir bak haline ,aynalara küsmüşsün kıl oldum ağğğbiiiii

kızlar bugün bi 30 dk yürüyüp ıslanmıştım ya . sonra güneş açtı. çıkıp bi 30 dk daha yürüdüm orta hızda hatta hızlı tempoya yakın . toplamda 1 saat yürüdüm. gün içinde de zaten okul içinde merdiven inip çıkıyorum bol bol.asansör kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…