♥haftalık kilo verme yarışması♥

ay vardı birinde burda. şuan kafamı toparlayamadım için kimde vardı hatırlayamadım. galiba 07papatya arkadaşımızda vardı. memnun bildiğim kadarıyla. ben eliptik bisiklet konusunda hep olumlu yorumlar okuyorum . tabi düzenli yapıldığı taktirde.

Iyi yaptım spor yapmak istiyor haline bakmadan

Fiyatları da azıcık daha olumlu olsa keşke. Bugün bir baktım 100 liraya buldum diye seviniyordum, mağaza görevlisine sordum, koşu bandının yanında hediyeymiş. Bütün hevesim, hayalim tuzla buz oldu. Öğrencileri hiç düşünen yok.

Iyi yaptım spor yapmak istiyor haline bakmadan
kız 7 kat dikiş mi atılıyor hakkaten . ben normal doğumdan tırsıyordum şimdi sezaryandan da tırstım doğuma giderken( Allah nasip ederse) vazgeçtim doğurmıcam dermişim gibi geliyor bana

evet o konuda haklısın gerçekten. ikinci el düşünmedin mi peki ? belki uygun fiyata bulabilirsin

okulda fizyoterapi sınıfında trambolin var gördüm. biraz süre geçince onu bi denesem mi acep diye sinsi planlar yapmaya başladım ben de. hoşuma giderse evlenince alayım uff odalarda da kamera var ya valla rezil olacam

evet o konuda haklısın gerçekten. ikinci el düşünmedin mi peki ? belki uygun fiyata bulabilirsin
300 küsür civarı diyor gördüğüm II. eller.... Onu alana kadar sıfır alırım kafasındayım bende. Ne kadar sağlam gelir, korkutuyor, eh servisi de olmaz. Pimpirikliyim sanırım bir miktar.

300 küsür civarı diyor gördüğüm II. eller.... Onu alana kadar sıfır alırım kafasındayım bende. Ne kadar sağlam gelir, korkutuyor, eh servisi de olmaz. Pimpirikliyim sanırım bir miktar.
hımm dediğin gibiyse tabi ki sıfır almak daha iyi. yalnız kendini iyi değerlendir. eğer yapacaksan kıy paraya. ama iki gün yapıp sıkılacaksan vazgeç gitsin.

hayırlısı kuzum ya araba şu bu alınır satılır önemli diil :)
evet irmik ve pattizler çok lezzetliydi :))

hımm dediğin gibiyse tabi ki sıfır almak daha iyi. yalnız kendini iyi değerlendir. eğer yapacaksan kıy paraya. ama iki gün yapıp sıkılacaksan vazgeç gitsin.

İyice düşüneyim ben.

Su an bir saat sürecek olan bisiklet surusume başladım dışarı çıkıp yuruyemiyorum malum kayınvalide bende bu hafta biraz ip atların twistir yaparım

Nasıl bir bisiklet ki o, eliptik mi? Yoksa zincirli, iki tekerlekli, sokak bisikleti mi?

Ben en fazla 5 dakika ip atlıyorum sonra yorulmasam da -kilodan olsa gerek- nefes nefese kalıp aman bırak deyip su içiyorum.

belediye vs spor salonuna baksan gayet uygun oluyor ücretleri. evde alet alıp kullanan kişi sayısı çok az

belediye vs spor salonuna baksan gayet uygun oluyor ücretleri. evde alet alıp kullanan kişi sayısı çok az

Spor salonunu düşündüm araştırdım, fiyatlar uygun ama birisi çok pis kokuyor ve kadın erkek karışık olması rahatsız edici, diğerinde tecrübem olmadı ama gidenlerin yorumlarına baktım, hiç memnun değiller ve pişmanlar... Başka da yok zaten, küçük şehir olunca...

Su an bir saat sürecek olan bisiklet surusume başladım dışarı çıkıp yuruyemiyorum malum kayınvalide bende bu hafta biraz ip atların twistir yaparım
canım günlük düzenli spor yapıyorsun galiba. istersen spor listesine ekleyebilirim ?

hım kçük şehrse sıkıntı tabi o zaman iyi düşün kullanaacksan al. yoksa evde video izleyerek bişile yap

şimdi canım şundan dolayı diyoruz. eliptik bisiklet benim yorumlardan okuduğum kadarıyla kolay bi alet değil. yani yaparken yorulup zorlanacaksın. ve zorlandıkça üşenmeler başlıyor. ve bir iki hafta sonra kenara kaldırılıyor. verilen paraya da yazık olmuş oluyor. eğer yaparsan faydasını görürsün verdiğin paraya da değmiş olur.

Valla önceki biseklitim eliptikti ama evlenince onu kardeşime bıraktım o kullanıyor bu küçük bisey 180 TL ye alışveriş sitesinden almıştım

Bugünkü iftar menüm :
1 kase Şehriye çorbası
1 küçük porsiyon brokoli graten
2 parmak büyüklüğünde ve kalınlığında tavuk göğüs sote ( az kremali)
2 adet mantar.
1 kase yoğurt
Aksam 9 da da 8 tane can erik yedim ben çok severim de katur kutur yedim.
Su acigimi hala kapatmaya çalışıyorum. Şimdilik böyle kızlar
Sahurda da musli+nesfit ( 1 bardak süt ike) yemisim dün gece 12 gibiydi. O biraz sağlıksız oldu ama neyse.

nasıl biraz bahsedermisin
Ben yapali 6 sene kadar oluyo o yuzden hatrladigim kadaryla yazcam sabah belli bi saatte lavman sonra kati meyve sikacagnda sıkılmış iki bardak havuc pancar elma vs gibi meyve yada sebze suyu icinde zeytinyagida oluyo oglen ve aksam az haslanms sebze yemegi diye hatrliyorum kuru yemis serbest hurma findik vs aksam belli bi saatten sonra yemiyosun bi haftada tam 4 kg gitti etkileri adet duzenli ciltte parlama hatta bi arkadasimda ciddi cilt problemi vardi ve 1 haftanin sonunda yüzü resmen bebek yüzü gibi olmaya basladi sinuziti olan bi arkadasmda cok rahatladi bu arada en can alıcı noktayi unuttum son gece yarim su bardagi zeytnyagi ve limon suyu iciliyo orda olay patliyo zatenn netten bak bobrek taşı filan dusuren cok olmus hatta resmini cekip atmislar cocugu olmayanlar hamile kalms filan sonrasinda tabi aslnda bunu her ilk bahar ve sonbaharda yapmak lazim ama ben 1 seferde olsa olumlu etkisini gordum hem kendimde hem cevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…