- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ay vardı birinde burda. şuan kafamı toparlayamadım için kimde vardı hatırlayamadım. galibaEvinde eliptik bisiklet olan var mı? Varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim, alıp almamak konusunda kararsızlık yaşıyorum.
İstersen önce gel bir dene, kapımız sana açık derseniz de seve seve kabul ederim tabii.
Iyi yaptım spor yapmak istiyor haline bakmadanhoş geldin :)
korkuttuğun iyi oldu
hoş geldin :) sabah da yiyebilirdin yumurta canımama menün fena değil. gofret tabi ki istediğimiz bir şey değil ama arada oluyor . her gün olmasın. beğendim genel olarak.
hoş geldin bu arada :)
çıkar çıkar yolda lastiği patlamıştır :) ben hep böyle derdim kendimetam karşıma çıkacaktı ama yolda otobüsün lastiği patladı. sen otobüs düşünme arabası de arabalı olsun. ben ne mana otobüs düşündümse alçak gönüllüyüm işte
pattizler ve irmik helvasıkendine gel ,kendine ; dön de bir bak haline ,aynalara küsmüşsün kıl oldum ağğğbiiiii
ay vardı birinde burda. şuan kafamı toparlayamadım için kimde vardı hatırlayamadım. galiba07papatya arkadaşımızda vardı. memnun bildiğim kadarıyla. ben eliptik bisiklet konusunda hep olumlu yorumlar okuyorum . tabi düzenli yapıldığı taktirde.
kız 7 kat dikiş mi atılıyor hakkaten . ben normal doğumdan tırsıyordum şimdi sezaryandan da tırstımIyi yaptım spor yapmak istiyor haline bakmadan
evet o konuda haklısın gerçekten. ikinci el düşünmedin mi peki ? belki uygun fiyata bulabilirsinFiyatları da azıcık daha olumlu olsa keşke.Bugün bir baktım 100 liraya buldum diye seviniyordum, mağaza görevlisine sordum, koşu bandının yanında hediyeymiş. Bütün hevesim, hayalim tuzla buz oldu. Öğrencileri hiç düşünen yok.
300 küsür civarı diyor gördüğüm II. eller.... Onu alana kadar sıfır alırım kafasındayım bende. Ne kadar sağlam gelir, korkutuyor, eh servisi de olmaz. Pimpirikliyim sanırım bir miktar.evet o konuda haklısın gerçekten. ikinci el düşünmedin mi peki ? belki uygun fiyata bulabilirsin
hımm dediğin gibiyse tabi ki sıfır almak daha iyi. yalnız kendini iyi değerlendir. eğer yapacaksan kıy paraya. ama iki gün yapıp sıkılacaksan vazgeç gitsin.300 küsür civarı diyor gördüğüm II. eller.... Onu alana kadar sıfır alırım kafasındayım bende. Ne kadar sağlam gelir, korkutuyor, eh servisi de olmaz. Pimpirikliyim sanırım bir miktar.
hoş geldin :)
çıkar çıkar yolda lastiği patlamıştır :) ben hep böyle derdim kendimetam karşıma çıkacaktı ama yolda otobüsün lastiği patladı. sen otobüs düşünme arabası de arabalı olsun. ben ne mana otobüs düşündümse alçak gönüllüyüm işte
pattizler ve irmik helvasıkendine gel ,kendine ; dön de bir bak haline ,aynalara küsmüşsün kıl oldum ağğğbiiiii
hımm dediğin gibiyse tabi ki sıfır almak daha iyi. yalnız kendini iyi değerlendir. eğer yapacaksan kıy paraya. ama iki gün yapıp sıkılacaksan vazgeç gitsin.
Su an bir saat sürecek olan bisiklet surusume başladım dışarı çıkıp yuruyemiyorum malum kayınvalide bende bu hafta biraz ip atların twistir yaparım
belediye vs spor salonuna baksan gayet uygun oluyor ücretleri. evde alet alıp kullanan kişi sayısı çok azİyice düşüneyim ben.
Nasıl bir bisiklet ki o, eliptik mi? Yoksa zincirli, iki tekerlekli, sokak bisikleti mi?
Ben en fazla 5 dakika ip atlıyorum sonra yorulmasam da -kilodan olsa gerek- nefes nefese kalıp aman bırak deyip su içiyorum.
| + | |||||||
| + | + | ||||||
| + | + | ||||||
| + | + | ||||||
| bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | |||||
@lollapolusa | + | + | ||||||
| ||||||||
@ElifAlperMehmet | ||||||||
|
belediye vs spor salonuna baksan gayet uygun oluyor ücretleri. evde alet alıp kullanan kişi sayısı çok az
canım günlük düzenli spor yapıyorsun galiba. istersen spor listesine ekleyebilirim ?Su an bir saat sürecek olan bisiklet surusume başladım dışarı çıkıp yuruyemiyorum malum kayınvalide bende bu hafta biraz ip atların twistir yaparım
hım kçük şehrse sıkıntı tabiSpor salonunu düşündüm araştırdım, fiyatlar uygun ama birisi çok pis kokuyor ve kadın erkek karışık olması rahatsız edici, diğerinde tecrübem olmadı ama gidenlerin yorumlarına baktım, hiç memnun değiller ve pişmanlar... Başka da yok zaten, küçük şehir olunca...
şimdi canım şundan dolayı diyoruz. eliptik bisiklet benim yorumlardan okuduğum kadarıyla kolay bi alet değil. yani yaparken yorulup zorlanacaksın. ve zorlandıkça üşenmeler başlıyor. ve bir iki hafta sonra kenara kaldırılıyor. verilen paraya da yazık olmuş oluyor. eğer yaparsan faydasını görürsün verdiğin paraya da değmiş olur.Spor salonunu düşündüm araştırdım, fiyatlar uygun ama birisi çok pis kokuyor ve kadın erkek karışık olması rahatsız edici, diğerinde tecrübem olmadı ama gidenlerin yorumlarına baktım, hiç memnun değiller ve pişmanlar... Başka da yok zaten, küçük şehir olunca...
Valla önceki biseklitim eliptikti ama evlenince onu kardeşime bıraktım o kullanıyor bu küçük bisey 180 TL ye alışveriş sitesinden almıştımİyice düşüneyim ben.
Nasıl bir bisiklet ki o, eliptik mi? Yoksa zincirli, iki tekerlekli, sokak bisikleti mi?
Ben en fazla 5 dakika ip atlıyorum sonra yorulmasam da -kilodan olsa gerek- nefes nefese kalıp aman bırak deyip su içiyorum.
Ben yapali 6 sene kadar oluyo o yuzden hatrladigim kadaryla yazcam sabah belli bi saatte lavman sonra kati meyve sikacagnda sıkılmış iki bardak havuc pancar elma vs gibi meyve yada sebze suyu icinde zeytinyagida oluyo oglen ve aksam az haslanms sebze yemegi diye hatrliyorum kuru yemis serbest hurma findik vs aksam belli bi saatten sonra yemiyosun bi haftada tam 4 kg gitti etkileri adet duzenli ciltte parlama hatta bi arkadasimda ciddi cilt problemi vardi ve 1 haftanin sonunda yüzü resmen bebek yüzü gibi olmaya basladi sinuziti olan bi arkadasmda cok rahatladi bu arada en can alıcı noktayi unuttumnasıl biraz bahsedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?