Hosbuldukhoş geldin :)
korkuttuğun iyi oldu
hoş geldin :) sabah da yiyebilirdin yumurta canımama menün fena değil. gofret tabi ki istediğimiz bir şey değil ama arada oluyor . her gün olmasın. beğendim genel olarak.
hoş geldin bu arada :)
çıkar çıkar yolda lastiği patlamıştır :) ben hep böyle derdim kendimetam karşıma çıkacaktı ama yolda otobüsün lastiği patladı. sen otobüs düşünme arabası de arabalı olsun. ben ne mana otobüs düşündümse alçak gönüllüyüm işte
pattizler ve irmik helvasıkendine gel ,kendine ; dön de bir bak haline ,aynalara küsmüşsün kıl oldum ağğğbiiiii
Ayni cnm bogaz iltihabi kalbe vurmus cocukkn.hamilelkte ilerlememis olmasi cok güzel banada dr 100/99 ilerlemz demisti 100/1 ihtimal oldu ve ilerledi nasip ama ben iyiym şükür:)Hamilik oncesi sonrasi ayni benim ki. Senin ki neden olmuş canimsebep neymis dogustan filan mi
ben de net olayım yarından itibaren . çünkü kesin vardır pilav türü bi şey.biz önceden liste alamıyoruz .
hamarat kızımızaferin
maşallah
Bence de ısınsın sabah yürüyüşlerinden sonra üzerimi değiştirsem bile üşüyorumşanslıymışsın sen
ay artık havalar ısınsın yaaa :) yarın da yağmurluymuş.
Mesajları hep sırayla okuyup yorumlarım ya senin mesajını tesadüf gördüm yaşa falan takılma sabırsızlık da yapma sadece hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun denerdeyse çıksın o zaman :) ama var bi yerde sıkıntı :))) yaş kaç oldu ya :)
çok guzel vermışsın.yag oranın super..yavaş gıdıyo olabılır ama tam noktadan gıdıyomuş :))yaptırdım deniz, ama kadın doğru düzgün ilgilenmedi bu sefer,bide suratsızdıkağıdı istedim zorla verdi de kendim yorumladım, gayet iyi gidiyosun devam dedi sadece ee para vermeyince bu kadar oluyo işte
anlayan varsa beri gelsin
yağ ağırlığım: 16,3 kg dan 16,7 kg a çıkmış Eki Görüntüle 1825936
yağ oranımda :%26,2 den %27,5 ye çıkmış Eki Görüntüle 1825938
kas ağırlığım:42,0 kg dan 41,6 kg a inmişEki Görüntüle 1825934
sıvı ağırlığım:33,7 kg dan 32,1 kg a inmişEki Görüntüle 1825935
kilom:62,3 kg dan 60,5 kg olmuş Eki Görüntüle 1825935 (ben burda evdeki tartıma göre kilomu söylüyorum diyetisyen biraz düşük ölçüyo)
5 kasımdaki ölçümde yağ ağırlığım 24 kg mış şimdi 16,7 kg çıktı, fark:7,3 kg yağdan vermişim
5 kasımda kas ağırlığım 42 kg mış bu sefer 41,60 kg çıktı 400 gram kas kaybetmişim
5 kasımda yağ oranım %35,2 imiş şimdi %27,5 çıktı
5 kasımda kilom 68,2 imiş şimdi 60,5 çıktı,fark:7,7 kilo
yani ortalama 6 ayda 7,7 kilo vermişim, bunun 7,3 kg ı yağ,0,4 gramı kas
yıllar once bı denıyeyım dedım.tek tıp beslenemıyorum çorbayı öglen içiyorum akşama mumkun degıl olmadı.deneyecekmısın(alıntı arkadaşlar)AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
kızz gayet ıyı duruyosun.az gobek var onuda zamanla vereceksın nede olsason halim..biraz zayiflayip ayni seylerde tekrar cekinip atarim. onceki resim silindi.
göbek kalca basen..Eki Görüntüle 1826025
hadı inşallh canım.bakalım bız nereye gıdecegız.Amin canim insallah. Şöyle ortada olalim kimsenin tarafina yakin olmayalim ikimiz de oyle istiyoruz bir yil kaldi insallah ya:)
sen yıyom dıyon ama genelde kalorı hesabın hep guzel bak :))enee burdamıydın kız sen
bugün bende çok yoğunum bakma burda fink atıyorum ama elim ayağım birbirine girdi resmen, nehir ya sen bana kızacan ama ben öğlen eti browni yedim
şöyleki menüm:karışık kızartma,makarna,domates çorbaydı
çorba bildiğin salçalı + aşırı baharatlı suydu, daha kokusundan midem kalktı,
makarna yemedim
kızartmadanda azcık yedim, patates ve havuç yedim ama toplasan 10 tane değildi,aç kalmıyım diye teeeee fi tarihinden kalma kekimi yedim ama hala açım ara öğünüme kadar 3 saat var dayanacam inşallah
Kahvaltı 197 kalori
Eti Lifalif-30 g
Pınar Laktozsuz Süt-125 g
Sütaş Kaşar Peyniri-10 g
Öğle Yemeği 300 kalori
Eti Browni Gold-40 g
Karışık Kızartma-100 g
Ara öğün 116 kalori (15:30 da yenecek)
Elma-1 küçük
Tam Yağlı Sade Yoğurt-100 g
buraya kadar hepsi toplam 613 kalori / 75 k.hidrat yaptı
akşama tarhana çorbası+taze fasulye+yoğurtlu semiz salatası var
Akşam Yemeği 464 kalori (saat 19:00 da planlanan)
Tarhana Çorbası-150 g
Taze Fasulye-200 g
Yoğurtlu Semizotu Salatası-200 g
hepsi toplam 1077 kalori ama 143 k.hidrat yaptıdiyorum, miktarları azaltırsam yarın yazarım artık
doguda maalesef ev kıraları dehşet fazla.burasıda öyle..biz lojmandayız şükür ama resmen sömuruyolar dışardan gelenlerı.Evet canim evsiz olmuyo hakkaten.
3 yildir oradayim sadece ev kirasi 18 bin vermisiz.
senın duzenın 1 haftayı nerdeyse bulur anka..olur yapacak bışey yok..Öğlen fazla kaçtı
Yarım kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
Ayran salata
Eriştebu erişteyi almıcam dedim ablaya. Azcık tat bari falan didi. Şimdi yeniyim ya daha reddemedim. Çok pişmanım resmen atılcak diye yedim tabakta bıraksam atılacaktı.
Neyse bundan sonra daha net şey ederim.
Yanımda poşet olaydı ona koyar pisilere verirdim neyse
hoşgeldın canımSlm kizlar bende aranıza katilabilirmiyim
amann ben kaçak çay içemıyorum çok acı yaa :)))Mersindeyim her daim kaçak çayımız bulunur
Hoşbuldum teşekkürler. :)sbeden Herkese başarılar kolay gelsin. :)
[th]SPOR[/th]
GonulSenligim + nehirnil111 + + 07papatya + + sbeden + + @standby bildirim yok bildirim yok bildirim yok @lollapolusa + + abcde_123 @ElifAlperMehmet @fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
gunaydın canım.nasıl alıştınmı işineGünaydın ey ahali :) topiğin kepengini kaldırmak bana mı nasip olacaktı aman Allahım
gunaydınnGünaydınnnnnnnnnn
gunaydınn.spor ne guzel :)Günaydın kızlarrr
GonulSenligim cım o merdaneyi yavaşça yere bırak
akşam yarım saat kondisyon bisikleti + 100 twist hareketi yapmış bulunuyorum
uygun mudur
gunaydın.haha yerım mınıgı..e afıyet olsunnGünaydın kızlar
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50
04.05.2016: 55.20
05.05.2016: 55.10
Akşam yemeklerim hafif ama sonrasında zararsız da olsa artı çıkaracak bir şeyler yiyorum akşam nohut yapmıştım yemekten kalan bir kase haşlanmış nohutu yedik kızımla lobut diyor nohuta
Biraz önce yazdım da yine yazıyım umudunu kesme ama nasıl olursa olsun da deme hep hayırlısını dile değilse evlilik çekilmiyor biz kadınlar ne kadar fedakarlık yaparsak yapalımne güzel :) ben yavaş yavaş evlilikten umudumu keisyorum da :)
çok mantıklı evet haftaya yapmak istiyorum bunu pazartesiden başlayarak yapmak istiyorum katı meyve sıkcağı spariş ettim netten gelir heralde ctesiye bunu yapbilmek mesele yalnız umarım düzgünce uyabilirim baktım bende netten araştırdım çok mantıklı resmen vücüdu temizliyo nefsime hakim olabilirsem inşallah yapıcam pazartesinden itibarenBen yapali 6 sene kadar oluyo o yuzden hatrladigim kadaryla yazcam sabah belli bi saatte lavman sonra kati meyve sikacagnda sıkılmış iki bardak havuc pancar elma vs gibi meyve yada sebze suyu icinde zeytinyagida oluyo oglen ve aksam az haslanms sebze yemegi diye hatrliyorum kuru yemis serbest hurma findik vs aksam belli bi saatten sonra yemiyosun bi haftada tam 4 kg gitti etkileri adet duzenli ciltte parlama hatta bi arkadasimda ciddi cilt problemi vardi ve 1 haftanin sonunda yüzü resmen bebek yüzü gibi olmaya basladi sinuziti olan bi arkadasmda cok rahatladi bu arada en can alıcı noktayi unuttumson gece yarim su bardagi zeytnyagi ve limon suyu iciliyo orda olay patliyo zatenn netten bak bobrek taşı filan dusuren cok olmus hatta resmini cekip atmislar cocugu olmayanlar hamile kalms filan sonrasinda tabi aslnda bunu her ilk bahar ve sonbaharda yapmak lazim ama ben 1 seferde olsa olumlu etkisini gordum hem kendimde hem cevremde
Bence de devam etsin en yakın arkadaşımıza anlatamadığımız sıkıntılarımızı bile burda paylaşabiliyoruzInsallah tatlım. Hamile olsam yine burda Takip ederim kilomu bakalim insallah hep devam eder bura
Zayıflanmasa bile kilo almamalı diye düşünüyorum ben deAminTamam canim sen yinede zayiflamaya büyük özen goster. Hamileligin bence 3 ayina kadar zayiflanabilinir.
Aslında var ya ben onun lavman uygulamasını merak ediyorum da cesaretim yok kendi kendime yapmak konusunda07papatya
canım pazartesi marankinin detoksunu yapmaya karar verdim vücut temizliği ona başlıycam zaten onu yaparsam 3 4 kg verbileceğimi düşünüyorum sonra sadece korumaya geçicem diye plan yaptım kafamda
niyetin varsa gel beraber başlayıp birbirimizi motive ederiz benimde bağırsak sorunlarım filan var hem sağlık için hem zayıflamak için yapmak istiyorumAslında var ya ben onun lavman uygulamasını merak ediyorum da cesaretim yok kendi kendime yapmak konusunda
Bir kaç yıl önce medikalcide alışveriş yaparken bir bayan setini alıyordu düzenli yaparmış 3 ayda bir hem zayıftı hem de cildi falan pırıl pırıl
İnternetten mi normal mağazadan mı canımmavinin outlet mağazalarında kotlar gayet uygun babama 2 tanesi 80e kot, 2 tanesi 60 a kot gömlek aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?