♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hosbulduk

ben de net olayım yarından itibaren . çünkü kesin vardır pilav türü bi şey.biz önceden liste alamıyoruz .

hamarat kızımız aferin

maşallah

Listen olsa en azından bir fikrin olurdu yemeğe çıktığında tavrını takınırdınBizdeki usta alıştı bana artık pilav falan koymuyor geçen az makarna istedim şoka girdi adamPatatesi sunarken bana fırında ama bak bu diyor

Sağol şekerim elimden geldiği kadar aşırı hamarat sayılmam

nerdeyse çıksın o zaman :) ama var bi yerde sıkıntı :))) yaş kaç oldu ya :)
Mesajları hep sırayla okuyup yorumlarım ya senin mesajını tesadüf gördüm yaşa falan takılma sabırsızlık da yapma sadece hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun de
Sonra benim gibi rezil olursun

Günaydın kızlar

01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50
04.05.2016: 55.20
05.05.2016: 55.10
Akşam yemeklerim hafif ama sonrasında zararsız da olsa artı çıkaracak bir şeyler yiyorum akşam nohut yapmıştım yemekten kalan bir kase haşlanmış nohutu yedik kızımla lobut diyor nohuta

çok guzel vermışsın.yag oranın super..yavaş gıdıyo olabılır ama tam noktadan gıdıyomuş :))

yıllar once bı denıyeyım dedım.tek tıp beslenemıyorum çorbayı öglen içiyorum akşama mumkun degıl olmadı.deneyecekmısın

son halim..biraz zayiflayip ayni seylerde tekrar cekinip atarim. onceki resim silindi.
göbek kalca basen..Eki Görüntüle 1826025
kızz gayet ıyı duruyosun.az gobek var onuda zamanla vereceksın nede olsa

Amin canim insallah. Şöyle ortada olalim kimsenin tarafina yakin olmayalim ikimiz de oyle istiyoruz bir yil kaldi insallah ya:)
hadı inşallh canım.bakalım bız nereye gıdecegız.

sen yıyom dıyon ama genelde kalorı hesabın hep guzel bak :))

Evet canim evsiz olmuyo hakkaten.
3 yildir oradayim sadece ev kirasi 18 bin vermisiz.
doguda maalesef ev kıraları dehşet fazla.burasıda öyle..biz lojmandayız şükür ama resmen sömuruyolar dışardan gelenlerı.

senın duzenın 1 haftayı nerdeyse bulur anka..olur yapacak bışey yok..

Slm kizlar bende aranıza katilabilirmiyim
hoşgeldın canım

Mersindeyim her daim kaçak çayımız bulunur
amann ben kaçak çay içemıyorum çok acı yaa :)))

Hoşbuldum teşekkürler. :) sbeden Herkese başarılar kolay gelsin. :)

GonulSenligim çarşamba 1 saat yuruyuş yaptım

Günaydın ey ahali :) topiğin kepengini kaldırmak bana mı nasip olacaktı aman Allahım
gunaydın canım.nasıl alıştınmı işine

Günaydınnnnnnnnnn
gunaydınn

Günaydın kızlarrr

GonulSenligim cım o merdaneyi yavaşça yere bırak
akşam yarım saat kondisyon bisikleti + 100 twist hareketi yapmış bulunuyorum
uygun mudur
gunaydınn.spor ne guzel :)

gunaydın.haha yerım mınıgı..e afıyet olsunn

çok mantıklı evet haftaya yapmak istiyorum bunu pazartesiden başlayarak yapmak istiyorum katı meyve sıkcağı spariş ettim netten gelir heralde ctesiye bunu yapbilmek mesele yalnız umarım düzgünce uyabilirim baktım bende netten araştırdım çok mantıklı resmen vücüdu temizliyo nefsime hakim olabilirsem inşallah yapıcam pazartesinden itibaren

07papatya
canım pazartesi marankinin detoksunu yapmaya karar verdim vücut temizliği ona başlıycam zaten onu yaparsam 3 4 kg verbileceğimi düşünüyorum sonra sadece korumaya geçicem diye plan yaptım kafamda

Aslında var ya ben onun lavman uygulamasını merak ediyorum da cesaretim yok kendi kendime yapmak konusunda
Bir kaç yıl önce medikalcide alışveriş yaparken bir bayan setini alıyordu düzenli yaparmış 3 ayda bir hem zayıftı hem de cildi falan pırıl pırıl

niyetin varsa gel beraber başlayıp birbirimizi motive ederiz benimde bağırsak sorunlarım filan var hem sağlık için hem zayıflamak için yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…