sıvı dıyetımı bu.nasıl07papatya
canım pazartesi marankinin detoksunu yapmaya karar verdim vücut temizliği ona başlıycam zaten onu yaparsam 3 4 kg verbileceğimi düşünüyorum sonra sadece korumaya geçicem diye plan yaptım kafamda
Ahmet Maranki-İlkbahar Kozmik Beden Temizliğisıvı dıyetımı bu.nasıl
Biz iyiyiz can can sen nasılsın bebiş nasıl yaramaz oğlun nasılKizlar misafirlerim vardi 3 gundur yazamadim ,nasilsiniz bakalim ?
Canımcıım saki sakin acele etme ip atlamak için bebiş de inşallah sağlıklı olsun hasta olmasında zayıf olsun endişelenmeNe guzel tatlim ,bende ip alayim 40 indan sonra baslayayim, karin egzersizleri olmaz ama ip atlamak sorun olmaz umarim ,bebis zor kilo aliyor cnm malesef .
[th]SPOR[/th]
@DisiAnka + nehirnil111 + + 07papatya + + sbeden + + @standby bildirim yok bildirim yok bildirim yok @lollapolusa + + @abcde_123 begum75 @fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
ben yapmayı düşünüyorum canım daha önce halam yapmıştı bunu bahsetmişti biraz çok güzel verdi kilolarını bir hafta sabır gerektiriyor sadece okadar bakalım inşallah dayanabilirimbayan_balon kız bu ne.mümkün degil beceremem ben..bu tamamen yedıklerını tamemen hemen çıkarma işlemi.bir nevı vucut hiç yemek gormeyecek ve yemek gormedıgı için zayıflayacak.ama sıvı kaybında olur bunda..elim ayagım tutmaz benım.becerırısen ne iyi olurda..birde benım bagırsak sorunum hiç yok.ben bi kere elma sirkesı kullandım wc ile arkadaş oldum.benım bagırsakları çok kotu etkıledı.o yuzden korkarım sirke kullanmaya ben..oyyy..ben anca proteın dıyetıo yapabılrım sanırım..aç kalmamlıyım
Maşallah güzel atlamışsınKızlar bende yemeği kaçırdım bugunama neyse 1000 tane ıpımı atladım bıde erken yedım oldu artık yarına dıkkat ederım dımı
dayanırsın ne güzel.sen yap bakalım bizede örnek olursun :) takıp edıcemben yapmayı düşünüyorum canım daha önce halam yapmıştı bunu bahsetmişti biraz çok güzel verdi kilolarını bir hafta sabır gerektiriyor sadece okadar bakalım inşallah dayanabilirim
Günaydın ey ahali :) topiğin kepengini kaldırmak bana mı nasip olacaktı aman Allahım
Günaydınnnnnnnnnn
Günaydın kızlarGünaydın kızlarrr
@DisiAnka cım o merdaneyi yavaşça yere bırak
akşam yarım saat kondisyon bisikleti + 100 twist hareketi yapmış bulunuyorum
uygun mudur
Nohut yaptı demek kiGünaydın kızlar
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50
04.05.2016: 55.20
05.05.2016: 55.10
Akşam yemeklerim hafif ama sonrasında zararsız da olsa artı çıkaracak bir şeyler yiyorum akşam nohut yapmıştım yemekten kalan bir kase haşlanmış nohutu yedik kızımla lobut diyor nohuta
Gunaydin kizlar ,
Nasilsiniz ? Hafif bir kahvalti yaptim .Yalniz son 3 gun fena kacirdim misafirlerim vardi , annemler gitsin diyetisyene gideyim diyorum daha saglikli bir menu verir bana .
günaydınn..
dün bende çok kaçırdım gunduz mısafırım vardı.pasta borekte yapınca dun çok yedım..ki gece midem kotu oldu(
gunluk yuruyorum da kılo almadım.ama veremedımde bu hafta
hayırlısı olsun diyelim, yaşın çok büyük değil inşallah hayırlı bir kısmet bulursun tez vakitteyok canım :) şu anda fazlasıyla bekarım :)
maşallah becerikli hatun seniEşimi görmeye gelecekler evimize de ilk defa geliyor akrabamızın eşi falan kendileri de gelmişti de bir şey hazırlama çay içeceğiz dediler ama yine de 2-3 çeşit yapmazsam kahrımdan ölürüm
Dün akşamı da atlattık Begüşmaşallah becerikli hatun seni
ben de net olayım yarından itibaren . çünkü kesin vardır pilav türü bi şey.biz önceden liste alamıyoruz .
alışcaz artıkın. yarınki performansımdan ümitliyim
çok bişey yememişsin,bu şekilde yaparsan bikaç güne kalmaz saldırırsın yemeklere, günün 2.yemeğini çorba,sebze,et/tavuk,salata gibi yersen daha iyi ,bide hangisini saat kaçta yedin oda önemliBugünkü menum gelsin sabah 1 domates 1 salata 1 kibrit kutu kadar peynir ve yesilcay ara 3 kaşık yogurdu ve 1 şeftaliyi karıştırıp yedim ve 3 ceviz öğle yine sabahın aynısı ve haşlanmis 1 adet yumurta ara 1 küçük gofret yedimve sütlü kahve içtim şekersiz aksamda bişey yemedim günü böyle kapattım nasıl kizlar
yav he heDün akşamı da atlattık BegüşKalanları annemle gönderdim kardeşlerime bir tek kekim kaldı ona kap bulamadım ya
Yok kuzum ya dondurma kabına 3 dilim koydum ama gerisi kaldı üstüne yetmedi sıra yani yoksa gözüm kalmadı zaten tam ıslak olmamıştıyav he hegözüm kaldı ben yiycem demiyoda kap bulamadım diyo, bahaneni sevdim
hiç bişey olmaz, sen bugün bitir onuYok kuzum ya dondurma kabına 3 dilim koydum ama gerisi kaldı üstüne yetmedi sıra yani yoksa gözüm kalmadı zaten tam ıslak olmamıştıHafta sonuna kadar bozulur mu dolapta acaba o zaman götürürüm kap ayarlayıp
3-4 dilim ağlayan kekhiç bişey olmaz, sen bugün bitir onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?