♥haftalık kilo verme yarışması♥

sıvı dıyetımı bu.nasıl
Ahmet Maranki-İlkbahar Kozmik Beden Temizliği

Başta Kanser olmak üzere, Hepatit, Diyabet, Romatizmal rahatsızlıklara, solunum yolu rahatsızlıklarına, kalp-damar rahatsızlıklarına, böbrek yetmezliğine, kilo problemine ,ruhsal rahatsızlıklara, kısırlık ve pek çok rahatsızlıklarınıza çare olabilen bir uygulama olan Prof.Dr.Ahmet Maranki’nin önerdiği Kozmik Beden Temizliği İlkbahar Uygulamasının uygulanışı şöyle:

Uygulama sırasında önerilen diğer ayrıntılar ise şöyle:

vHer gece yatmadan önce bir bardak kaynar suya bir kaşık elma sirkesi katarak içilmesi kan yağları, kolesterolü dengelemek, ödem ve şişleri azaltmak ve zayıflamak için kullanılması tavsiye edilir.

vHer gece 2şer 3er adet kuru incir, kara erik(mürdüm) ve kuru siyah kayısı suda yumuşatılarak yenilmesi tavsiye edilir.

vSalatalarınıza elma sirkesi koyarak yemeniz kan yağlarının düzenlenmesine, kolesterol ve toksinlerin bedenden atılmasında artı bir katkı sağlayacaktır. Elma sirkesi bedenimize uygun, en faydalı sirkedir.

vKozmik Beden Temizliğini yapamayanlar ve hasta, yaşlı olanlar uzman kontrolünde yapmaları tavsiye ediliyor.

Kozmik Beden Temizliği İlkbahar Uygulama Programı:

1. Gün

05-07 saatleri arası: Sulu Lavman-Detoks

07-09 saatleri arası:Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )

12-14 saatleri arası:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)

17-18 saatleri arası: Lavman Uygulaması

18-19 saatleri arası: Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Not:Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

2. Gün

07-09 saatleri arası: Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )

12-14 saatleri arasında:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)

17-18 saatleri arası:Lavman Uygulaması
18-19 saatleri arası:Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

3. Gün

07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )

12-14 saatleri arasında:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)

17-18 saatleri arasında:Lavman Uygulaması

18-19 saatleri arasında:Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

Not:Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

4. Gün

05-07 saatleri arası: sulu Lavman-Detoks

07-09 saatleri arası:Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )

12-14 saatleri arası:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)

17-18 saatleri arasında: Lavman Uygulaması
18-19 saatleri arasında :Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

5. Gün

05-07 saatleri arası :sulu Lavman-Detoks

17-18 Lavman Uygulaması

18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)

6. Gün

7. Gün

07-09 saatleri arası: Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. Saat 09:00 – 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.

Bugüne mahsus yapılacak bir diğer uygulama:
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.

8. Gün

05-07 saatleri arası :Sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)

Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
Not:Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.

9. Gün

vÖnceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

vNormal yemeğe yavaşça geçilebilir.

10. Gün

v
Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.

vNormal yemeğe yavaşça geçilebilir.

Not : Detoksun son günü yani 7. günü 8'e bağlayan gecenin sabahındaki sulu set ile lavman yapamayanlar için İngiliz tuzu (magnezyum sülfat) ile temizlik yapılabilir . Uzman doktor kontrolünde yapılmalıdır.

Uyarı:Zorunlu olması dışında ve tansiyon hastaları, mide rahatsızlıkları, kalp damar rahatsızlıklarında doktor kontrolünde yapılması tavsiye edilir.

Yapma şekli; 30-45 gr tuz, 300gr bardak suda geceden eritilir sabahleyin 05:00-07:00 arası beden ısısında içilir arkasından 500gr portakal suyu yarı yarıya normal suyla sulandırılmış olarak beden ısısında içilir.buda gün içinde detoks etkisi gösterecektir.bu sebeple pazartesi gün insanların ihtiyatlı ve detoks arınma yapabilecek mahallerde bulunmaları önerilir.çünkü gün içinde boşaltım ishal şeklinde ve zaman zaman olacaktır.

Not: Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Kapari ve kilolu alma ve vermede sorun yaşayanlar için Spirulina ve Yeşil çay BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları önerilir.

Kizlar misafirlerim vardi 3 gundur yazamadim ,nasilsiniz bakalim ?
Biz iyiyiz can can sen nasılsın bebiş nasıl yaramaz oğlun nasıl
Bizim ki bu ara şantajlarda istediğini yapmayınca anneyi sevmiyorum babaya gidicem diyo işine gelmeyince babayı sevmiyorum anneye gidicem diyo

Ne guzel tatlim ,bende ip alayim 40 indan sonra baslayayim, karin egzersizleri olmaz ama ip atlamak sorun olmaz umarim ,bebis zor kilo aliyor cnm malesef .
Canımcıım saki sakin acele etme ip atlamak için bebiş de inşallah sağlıklı olsun hasta olmasında zayıf olsun endişelenme

bayan_balon kız bu ne.mümkün degil beceremem ben..bu tamamen yedıklerını tamemen hemen çıkarma işlemi.bir nevı vucut hiç yemek gormeyecek ve yemek gormedıgı için zayıflayacak.ama sıvı kaybında olur bunda..elim ayagım tutmaz benım.becerırısen ne iyi olurda..birde benım bagırsak sorunum hiç yok.ben bi kere elma sirkesı kullandım wc ile arkadaş oldum.benım bagırsakları çok kotu etkıledı.o yuzden korkarım sirke kullanmaya ben..oyyy..ben anca proteın dıyetıo yapabılrım sanırım..aç kalmamlıyım

Dün yarım saatlik yürüyüş var sadece canım akşam misafir ağırladım ekstradan evde spor yapamadım

ben yapmayı düşünüyorum canım daha önce halam yapmıştı bunu bahsetmişti biraz çok güzel verdi kilolarını bir hafta sabır gerektiriyor sadece okadar bakalım inşallah dayanabilirim

Günaydın ey ahali :) topiğin kepengini kaldırmak bana mı nasip olacaktı aman Allahım

Ağlayacağım neredeyse
Günaydınnnnnnnnnn

Günaydın kızlarrr

@DisiAnka cım o merdaneyi yavaşça yere bırak
akşam yarım saat kondisyon bisikleti + 100 twist hareketi yapmış bulunuyorum
uygun mudur
Günaydın kızlar
Nohut yaptı demek ki Bu 55 rakamı sana iyi gelmedi vallahi kuzu ya
Gunaydin kizlar ,
Nasilsiniz ? Hafif bir kahvalti yaptim .Yalniz son 3 gun fena kacirdim misafirlerim vardi , annemler gitsin diyetisyene gideyim diyorum daha saglikli bir menu verir bana .

günaydınn..
dün bende çok kaçırdım gunduz mısafırım vardı.pasta borekte yapınca dun çok yedım..ki gece midem kotu oldu (
gunluk yuruyorum da kılo almadım.ama veremedımde bu hafta

Bizde de dün akşam misafir vardı bende oturdum onlarla yedim suçlu onlar

çok bişey yememişsin,bu şekilde yaparsan bikaç güne kalmaz saldırırsın yemeklere, günün 2.yemeğini çorba,sebze,et/tavuk,salata gibi yersen daha iyi ,bide hangisini saat kaçta yedin oda önemli

yav he he gözüm kaldı ben yiycem demiyoda kap bulamadım diyo, bahaneni sevdim
Yok kuzum ya dondurma kabına 3 dilim koydum ama gerisi kaldı üstüne yetmedi sıra yani yoksa gözüm kalmadı zaten tam ıslak olmamıştı Hafta sonuna kadar bozulur mu dolapta acaba o zaman götürürüm kap ayarlayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…