♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben 5-6 aydır kullanıyorum çokta memnunum, tabikide bana gelip deneyebilirsin,buyur gel
evde spor yapmak isteyenlere tavsiyem, illa alet almek şart değil jillan deneyebilirsiniz,fıtness blenderr ın güzel programları var ondan 45-50 tl gibi bir ücretle satın alabilirsiniz, ben şuanda mesela eliptiği bıraktım fıtness blender yapıyorum, kilo vermek için alet şart değil yanii

sen şu kamera odasını bulup bikaç sınıfınkini iptal et önce en iyisi

5-6 ay kullandım onun sayesinde verdim kilolarımı, hiç sıkıcı değil, aksine dizimi izlerken bile yapıyorum,hemö spor hem dizi keyfi

Kizlaaaar isvec diyetimin 3. Gununden merhabalar. 10 gun sonra diyeti tamamlayip eski diyetime donecem. Su an 86 kiloyum. Lutfen benide kaydedin. Her hafta bildirim yapicam. Hedefim 59 olmakkk
canım, boy,kilo,hedef kilonu yazıp sbeden etiketlemen gerekiyor,topiğin yöneticisi o,listeye o ekleyebilir seni

Mesajları hep sırayla okuyup yorumlarım ya senin mesajını tesadüf gördüm yaşa falan takılma sabırsızlık da yapma sadece hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun de
Sonra benim gibi rezil olursun
böyle demene üzüldüm haksızlık etme kendine deniz.
kesinlikle bişeyler olsun diye yapılmaz heleki evlilik bir ömür mutlu olmak için yapıyosun, doğru karar vermek gerek

oyy onun lobutunu yesinler, kız çocukları çok tatlış oluyo yaa

ooo merdaneyi görmek bile yetti demek süpersin, ne durumdasın enercin geldimi peki ??
Akşam iyiydim canım eve yürüyerek gitmedim o nedenle öyle telafi edeyim dedim
ama işte belim rahatsız ediyor
bisiklet üzerindeyken de bi süreden sonra batmaya başlıyor belim
çok uzun yürüyüş yapsam da öyle
zorlamak istemiyorum
az az devam edeyim bakalım
hareketsizlikten iyidir diye düşünüyorum

çok şükür tam noktadan yani yağdan gidiyo ama bu sefer ne olduysa kasta gitmiş
bide kilo veriyorum ama biraz kaçamaklarım olduğundan yavaş gidiyo işte ben ona takık durumdayım,ayda 1 kilo gidermi yaa şaka gibi

ahh kuzucum denemedin şey kalmadı heee inşallah bundan da istediğin sonucu alırsın ama katı meyva sıkacağında içtiğin şeylerden çok fazla şeker yükleniyosun demedi deme

belin rahatsızsa zorlama,doktora git bi tedavini ol kaslarını dinlendir sonra devam et, yoksa kalıcı hasar olmasın

niyetin varsa gel beraber başlayıp birbirimizi motive ederiz benimde bağırsak sorunlarım filan var hem sağlık için hem zayıflamak için yapmak istiyorum

kızlar denerseniz,sonuçlarını paylaşın bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…