- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
inşalah korkutuyor beni biraz ama denemek istiyorum hakketendayanırsın ne güzel.sen yap bakalım bizede örnek olursun :) takıp edıcem
ben 5-6 aydır kullanıyorum çokta memnunum, tabikide bana gelip deneyebilirsin,buyur gelEvinde eliptik bisiklet olan var mı? Varsa tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim, alıp almamak konusunda kararsızlık yaşıyorum.
İstersen önce gel bir dene, kapımız sana açık derseniz de seve seve kabul ederim tabii.
sen şu kamera odasını bulup bikaç sınıfınkini iptal et önce en iyisiokulda fizyoterapi sınıfında trambolin var gördüm. biraz süre geçince onu bi denesem mi acep diye sinsi planlar yapmaya başladım ben de. hoşuma giderse evlenince alayımuff odalarda da kamera var ya valla rezil olacam
şimdi canım şundan dolayı diyoruz. eliptik bisiklet benim yorumlardan okuduğum kadarıyla kolay bi alet değil. yani yaparken yorulup zorlanacaksın. ve zorlandıkça üşenmeler başlıyor. ve bir iki hafta sonra kenara kaldırılıyor. verilen paraya da yazık olmuş oluyor. eğer yaparsan faydasını görürsün verdiğin paraya da değmiş olur.
Günaydın ey ahali :) topiğin kepengini kaldırmak bana mı nasip olacaktı aman Allahım
Günaydın kızlarrr
@DisiAnka cım o merdaneyi yavaşça yere bırak
akşam yarım saat kondisyon bisikleti + 100 twist hareketi yapmış bulunuyorum
uygun mudur
canım, boy,kilo,hedef kilonu yazıpKizlaaaar isvec diyetimin 3. Gununden merhabalar. 10 gun sonra diyeti tamamlayip eski diyetime donecem. Su an 86 kiloyum. Lutfen benide kaydedin. Her hafta bildirim yapicam. Hedefim 59 olmakkk
böyle demene üzüldümMesajları hep sırayla okuyup yorumlarım ya senin mesajını tesadüf gördüm yaşa falan takılma sabırsızlık da yapma sadece hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun de
Sonra benim gibi rezil olursun
Günaydın kızlar
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50
04.05.2016: 55.20
05.05.2016: 55.10
Akşam yemeklerim hafif ama sonrasında zararsız da olsa artı çıkaracak bir şeyler yiyorum akşam nohut yapmıştım yemekten kalan bir kase haşlanmış nohutu yedik kızımla lobut diyor nohuta
Akşam iyiydim canım eve yürüyerek gitmedim o nedenle öyle telafi edeyim dedimooo merdaneyi görmek bile yetti demek süpersin, ne durumdasın enercin geldimi peki ??
çok guzel vermışsın.yag oranın super..yavaş gıdıyo olabılır ama tam noktadan gıdıyomuş :))
yıllar once bı denıyeyım dedım.tek tıp beslenemıyorum çorbayı öglen içiyorum akşama mumkun degıl olmadı.deneyecekmısın
kızz gayet ıyı duruyosun.az gobek var onuda zamanla vereceksın nede olsa
hadı inşallh canım.bakalım bız nereye gıdecegız.
sen yıyom dıyon ama genelde kalorı hesabın hep guzel bak :))
doguda maalesef ev kıraları dehşet fazla.burasıda öyle..biz lojmandayız şükür ama resmen sömuruyolar dışardan gelenlerı.
senın duzenın 1 haftayı nerdeyse bulur anka..olur yapacak bışey yok..
hoşgeldın canım
amann ben kaçak çay içemıyorum çok acı yaa :)))
@DisiAnka çarşamba 1 saat yuruyuş yaptım
gunaydın canım.nasıl alıştınmı işine
gunaydınn
gunaydınn.spor ne guzel :)
gunaydın.haha yerım mınıgı..e afıyet olsunn
ahh kuzucum denemedin şey kalmadı heee inşallah bundan da istediğin sonucu alırsınçok mantıklı evet haftaya yapmak istiyorum bunu pazartesiden başlayarak yapmak istiyorum katı meyve sıkcağı spariş ettim netten gelir heralde ctesiye bunu yapbilmek mesele yalnız umarım düzgünce uyabilirim baktım bende netten araştırdım çok mantıklı resmen vücüdu temizliyo nefsime hakim olabilirsem inşallah yapıcam pazartesinden itibaren
Akşam iyiydim canım eve yürüyerek gitmedim o nedenle öyle telafi edeyim dedim
ama işte belim rahatsız ediyor
bisiklet üzerindeyken de bi süreden sonra batmaya başlıyor belim
çok uzun yürüyüş yapsam da öyle
zorlamak istemiyorum
az az devam edeyim bakalım
hareketsizlikten iyidir diye düşünüyorum
Antrenmanlısın benim gibi ama bırakmamak lazım bırakınca bende göbek basen çıktı yineAlıstımı agrımıyor cnm ben gecen yazda cok atladım ama bıraktım sonra :)
Aslında var ya ben onun lavman uygulamasını merak ediyorum da cesaretim yok kendi kendime yapmak konusunda
Bir kaç yıl önce medikalcide alışveriş yaparken bir bayan setini alıyordu düzenli yaparmış 3 ayda bir hem zayıftı hem de cildi falan pırıl pırıl
niyetin varsa gel beraber başlayıp birbirimizi motive ederiz benimde bağırsak sorunlarım filan var hem sağlık için hem zayıflamak için yapmak istiyorum
Doktora gidicem inşallahbelin rahatsızsa zorlama,doktora git bi tedavini ol kaslarını dinlendir sonra devam et, yoksa kalıcı hasar olmasın
git canım aksatma,sonra ilerler bideDoktora gidicem inşallah
ama kaça kaça bakalım ne kadar kaçıcam :s
Aynen bı hırsla baslıyorum sonra bırakıyorum bırakmasak ıyı ama ip atlayıp bıde mekik çektımı super oluyor insallah devam ederımAntrenmanlısın benim gibi ama bırakmamak lazım bırakınca bende göbek basen çıktı yine
burada aktif kalırsan motiven düşmez,diyet ve sporunada ara vermezsinAynen bı hırsla baslıyorum sonra bırakıyorum bırakmasak ıyı ama ip atlayıp bıde mekik çektımı super oluyor insallah devam ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?