Insaallah gonlunuzce hayirli bi yere gidersiniz siz de canim.Biraz önce yazdım da yine yazıyım umudunu kesme ama nasıl olursa olsun da deme hep hayırlısını dile değilse evlilik çekilmiyor biz kadınlar ne kadar fedakarlık yaparsak yapalım
Dogru diyorsun canim rabbim hayirlisiyla hayirli zamanda nasip eylesin.su en azından nişanlısın bacım :) kader kısmet arkadaşım 35te evlendi hemen yaptı , başka arkadaşım yıllardır evli henüz maalesef olmadı kader kısmet diyorum .
Bende nerde pahali zamani var gider o zaman alirim.mavinin outlet mağazalarında kotlar gayet uygun babama 2 tanesi 80e kot, 2 tanesi 60 a kot gömlek aldım :)
Ohhh süper yaa.Mersindeyim her daim kaçak çayımız bulunur
Oyle begus ya rabbim saglik guc versin yapariz aliriz insallaholur olur daha yolun başındasın.
Çok komiksin sen yaaa alçak gönüllü arkadaşım benimhoş geldin :)
korkuttuğun iyi oldu
hoş geldin :) sabah da yiyebilirdin yumurta canımama menün fena değil. gofret tabi ki istediğimiz bir şey değil ama arada oluyor . her gün olmasın. beğendim genel olarak.
hoş geldin bu arada :)
çıkar çıkar yolda lastiği patlamıştır :) ben hep böyle derdim kendimetam karşıma çıkacaktı ama yolda otobüsün lastiği patladı. sen otobüs düşünme arabası de arabalı olsun. ben ne mana otobüs düşündümse alçak gönüllüyüm işte
pattizler ve irmik helvasıkendine gel ,kendine ; dön de bir bak haline ,aynalara küsmüşsün kıl oldum ağğğbiiiii
Canim öyle biliyorum. Zaten normal doğum icin sikinti engel yoksa sezeryan olamzsin. Ama normal doğumda kolay değilkız 7 kat dikiş mi atılıyor hakkaten . ben normal doğumdan tırsıyordum şimdi sezaryandan da tırstımdoğuma giderken( Allah nasip ederse) vazgeçtim doğurmıcam dermişim gibi geliyor bana
Sen de çocuklarla birlikte yapokulda fizyoterapi sınıfında trambolin var gördüm. biraz süre geçince onu bi denesem mi acep diye sinsi planlar yapmaya başladım ben de. hoşuma giderse evlenince alayımuff odalarda da kamera var ya valla rezil olacam
norml mağaza canım. evime yakın güzel bi outlet mağaza var :)İnternetten mi normal mağazadan mı canım
Gözümden kaçmadı yine 5200. sayfada 52000. mesajokulda fizyoterapi sınıfında trambolin var gördüm. biraz süre geçince onu bi denesem mi acep diye sinsi planlar yapmaya başladım ben de. hoşuma giderse evlenince alayımuff odalarda da kamera var ya valla rezil olacam
nasıl rezil anlamadım kuzum. tabi ki hayırlısı diyorum doğru zamana inanıyorumMesajları hep sırayla okuyup yorumlarım ya senin mesajını tesadüf gördüm yaşa falan takılma sabırsızlık da yapma sadece hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun de
Sonra benim gibi rezil olursun
Gecen haftanin birincisini secmedin bende bıraktı heralde dedim dun ondan bildirim yapmadım:) :)[th]SPOR[/th]
@DisiAnka + @nehirnil111 + + @07papatya + + sbeden + + @standby bildirim yok bildirim yok bildirim yok @lollapolusa + + @abcde_123 @ElifAlperMehmet @fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli[/td]
Aaa o zaman benimkinn de ilerleme ihtimali var. Belkide ilerledi doktor bilmedi çünkü onceki degerler elimde degildi. Doktorlar son kagida bakip konustu hep bundan sonra kagitlari saklarim. hep farklı doktorduAyni cnm bogaz iltihabi kalbe vurmus cocukkn.hamilelkte ilerlememis olmasi cok güzel banada dr 100/99 ilerlemz demisti 100/1 ihtimal oldu ve ilerledi nasip ama ben iyiym şükür:)
Insallah canimçok guzel vermışsın.yag oranın super..yavaş gıdıyo olabılır ama tam noktadan gıdıyomuş :))
yıllar once bı denıyeyım dedım.tek tıp beslenemıyorum çorbayı öglen içiyorum akşama mumkun degıl olmadı.deneyecekmısın
kızz gayet ıyı duruyosun.az gobek var onuda zamanla vereceksın nede olsa
hadı inşallh canım.bakalım bız nereye gıdecegız.
sen yıyom dıyon ama genelde kalorı hesabın hep guzel bak :))
doguda maalesef ev kıraları dehşet fazla.burasıda öyle..biz lojmandayız şükür ama resmen sömuruyolar dışardan gelenlerı.
senın duzenın 1 haftayı nerdeyse bulur anka..olur yapacak bışey yok..
hoşgeldın canım
amann ben kaçak çay içemıyorum çok acı yaa :)))
@DisiAnka çarşamba 1 saat yuruyuş yaptım
gunaydın canım.nasıl alıştınmı işine
gunaydınn
gunaydınn.spor ne guzel :)
gunaydın.haha yerım mınıgı..e afıyet olsunn
Sen yaparsın rakibem güveniyorum sanaGunaydin kizlar ,
Nasilsiniz ? Hafif bir kahvalti yaptim .Yalniz son 3 gun fena kacirdim misafirlerim vardi , annemler gitsin diyetisyene gideyim diyorum daha saglikli bir menu verir bana .
evet burda paylastigim cok seyi kimseyle paylasmaya gerek duymuyorum :)Bence de devam etsin en yakın arkadaşımıza anlatamadığımız sıkıntılarımızı bile burda paylaşabiliyoruz
Dediğim gibi beslenme kısmı neyse de lavman yapabilirmiyiz kiniyetin varsa gel beraber başlayıp birbirimizi motive ederiz benimde bağırsak sorunlarım filan var hem sağlık için hem zayıflamak için yapmak istiyorum
Yazdırdım da bunun belli tarihleri varmış yapılması uygun olanAhmet Maranki-İlkbahar Kozmik Beden Temizliği
Başta Kanser olmak üzere, Hepatit, Diyabet, Romatizmal rahatsızlıklara, solunum yolu rahatsızlıklarına, kalp-damar rahatsızlıklarına, böbrek yetmezliğine, kilo problemine ,ruhsal rahatsızlıklara, kısırlık ve pek çok rahatsızlıklarınıza çare olabilen bir uygulama olan Prof.Dr.Ahmet Maranki’nin önerdiği Kozmik Beden Temizliği İlkbahar Uygulamasının uygulanışı şöyle:
Uygulama sırasında önerilen diğer ayrıntılar ise şöyle:
vHer gece yatmadan önce bir bardak kaynar suya bir kaşık elma sirkesi katarak içilmesi kan yağları, kolesterolü dengelemek, ödem ve şişleri azaltmak ve zayıflamak için kullanılması tavsiye edilir.
vHer gece 2şer 3er adet kuru incir, kara erik(mürdüm) ve kuru siyah kayısı suda yumuşatılarak yenilmesi tavsiye edilir.
vSalatalarınıza elma sirkesi koyarak yemeniz kan yağlarının düzenlenmesine, kolesterol ve toksinlerin bedenden atılmasında artı bir katkı sağlayacaktır. Elma sirkesi bedenimize uygun, en faydalı sirkedir.
vKozmik Beden Temizliğini yapamayanlar ve hasta, yaşlı olanlar uzman kontrolünde yapmaları tavsiye ediliyor.
Kozmik Beden Temizliği İlkbahar Uygulama Programı:
1. Gün
05-07 saatleri arası: Sulu Lavman-Detoks
07-09 saatleri arası:Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 saatleri arası:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 saatleri arası: Lavman Uygulaması
18-19 saatleri arası: Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Not:Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
2. Gün
07-09 saatleri arası: Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 saatleri arasında:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 saatleri arası:Lavman Uygulaması
18-19 saatleri arası:Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
3. Gün
07-09 Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 saatleri arasında:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 saatleri arasında:Lavman Uygulaması
18-19 saatleri arasında:Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
Not:Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
4. Gün
05-07 saatleri arası: sulu Lavman-Detoks
07-09 saatleri arası:Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. )
12-14 saatleri arası:Her türlü az haşlanmış mevsiminde sebze, meyve ve salatalar (Az yenilmesi tavsiye edilir)
17-18 saatleri arasında: Lavman Uygulaması
18-19 saatleri arasında :Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
5. Gün
05-07 saatleri arası :sulu Lavman-Detoks
17-18 Lavman Uygulaması
18-19 Salata (Az yenilmesi tavsiye edilir)
6. Gün
7. Gün
07-09 saatleri arası: Meyve – Sebze suyu + Yağ (1 tatlı kaşığı zeytinyağı (COSMIC Alfa, Soya, Kapari ürünlerini, kilo fazlalığı olanlar Spirulina ve Yeşil çay ile birlikte kullanmaları detoks sırasında bedenden kaybolan unsurları tamamlamak için kullanmaları önerilmektedir. Alfa ve Soya’dan her öğünden önce 2şer tablet, Kapari’den de her öğünden sonra 2şer tablet alınması tavsiye edilir. Saat 09:00 – 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir.
Bugüne mahsus yapılacak bir diğer uygulama:
Gündüz bedeni ısıtma, hamam
Akşam saat 20.00'den sonra yağ limon karışımı içilir - 1 su bardağı saf sızma zeytinyağı(yaklaşık 150-200 cc ve 1 su bardağı taze sıkılmış limon suyu - yaklaşık 150-200 cc)
Akşam saat 21.30 nefes egzersizi uygulaması
Akşam Saat 22.00 den sonra hemen yatış
Not: Temizliğin son gününde rahat boşaltım yapılabilmesi, akşamki yağ ve limon uygulaması ile boşaltımın kolay yapılabilmesi için bugün içerisinde bir şey yememeniz tavsiye edilmektedir.
8. Gün
05-07 saatleri arası :Sulu Lavman-Detoks (çıkan maddelerin kontrol edilip mümkünse görüntülenmesi)
Saat 09:00 - 19:00 arası her türlü sıkılmış meyve suları ve çaylarıyla birlikte fındık, ceviz, üzüm, hurma tüketilebilir..
Not:Normal yemeğe yavaşça geçilebilir.
9. Gün
vÖnceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
vNormal yemeğe yavaşça geçilebilir.
10. Gün
v
Önceki gün yapanlara bedeni daha iyi temizlemek için bugünde detoks yapmaları tavsiye edilir.
vNormal yemeğe yavaşça geçilebilir.
Not : Detoksun son günü yani 7. günü 8'e bağlayan gecenin sabahındaki sulu set ile lavman yapamayanlar için İngiliz tuzu (magnezyum sülfat) ile temizlik yapılabilir . Uzman doktor kontrolünde yapılmalıdır.
Uyarı:Zorunlu olması dışında ve tansiyon hastaları, mide rahatsızlıkları, kalp damar rahatsızlıklarında doktor kontrolünde yapılması tavsiye edilir.
Yapma şekli; 30-45 gr tuz, 300gr bardak suda geceden eritilir sabahleyin 05:00-07:00 arası beden ısısında içilir arkasından 500gr portakal suyu yarı yarıya normal suyla sulandırılmış olarak beden ısısında içilir.buda gün içinde detoks etkisi gösterecektir.bu sebeple pazartesi gün insanların ihtiyatlı ve detoks arınma yapabilecek mahallerde bulunmaları önerilir.çünkü gün içinde boşaltım ishal şeklinde ve zaman zaman olacaktır.
Not: Bu temizlik- detoks- arınma ile bedenden kaybedilen faydalı unsurları telafi için ve COSMIC Alfa Alfa, Soya, Kapari ve kilolu alma ve vermede sorun yaşayanlar için Spirulina ve Yeşil çay BESİN DESTEK ÜRÜNLERİNİ kullanmaları önerilir.
Çocuk başka bir şey sadece onun için katlanılabilir bazen hayataoyy onun lobutunu yesinler, kız çocukları çok tatlış oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?