♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamun aleykum kizlar
Dün 8 bucuga dogru bi uyudum sabah kalktim ama hic oyle sersem gibi falan da degilim gayet dincim hani cok uyuyunca sersem olur ya insan oyle bi seyim yok.
Kahvalti falan yapmadim canim bi şey istemiyor. Şöyle biraz yürüyüşe cikcaz annemle büyük ihtimal yine bi sey yemeden gelmem:)

Çok komiksin sen yaaa alçak gönüllü arkadaşım benim

kız 7 kat dikiş mi atılıyor hakkaten . ben normal doğumdan tırsıyordum şimdi sezaryandan da tırstım doğuma giderken( Allah nasip ederse) vazgeçtim doğurmıcam dermişim gibi geliyor bana
Canim öyle biliyorum. Zaten normal doğum icin sikinti engel yoksa sezeryan olamzsin. Ama normal doğumda kolay değil sağlıklı ama riskli ben korkuyorum iyikide sezeryan oldu

Sen de çocuklarla birlikte yap
Alıcam ben de hem de etrafı kapalı olanlardan kızımla birlikte zıplarız

Mesajları hep sırayla okuyup yorumlarım ya senin mesajını tesadüf gördüm yaşa falan takılma sabırsızlık da yapma sadece hayırlısı olsun da ne zaman olursa olsun de
Sonra benim gibi rezil olursun
nasıl rezil anlamadım kuzum. tabi ki hayırlısı diyorum doğru zamana inanıyorum

Gecen haftanin birincisini secmedin bende bıraktı heralde dedim dun ondan bildirim yapmadım:) :)

Ayni cnm bogaz iltihabi kalbe vurmus cocukkn.hamilelkte ilerlememis olmasi cok güzel banada dr 100/99 ilerlemz demisti 100/1 ihtimal oldu ve ilerledi nasip ama ben iyiym şükür:)
Aaa o zaman benimkinn de ilerleme ihtimali var. Belkide ilerledi doktor bilmedi çünkü onceki degerler elimde degildi. Doktorlar son kagida bakip konustu hep bundan sonra kagitlari saklarim. hep farklı doktordu
Simdi moralim bi bozuldu ki. Cok takigim . Bi kere efor testinde daraldim geçemedim zoruma gitmisti aglamistim hastanede. Ufacik saglik.problemi beni bitiriyor psikoljikmen. Sola doner yatarim kalbim acir sıkışır sikca kendini belli eder offf

Insallah canim :) :)

Yazdırdım da bunun belli tarihleri varmış yapılması uygun olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…