- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Genelde sebze suyu var maalesefahh kuzucum denemedin şey kalmadı heee inşallah bundan da istediğin sonucu alırsınama katı meyva sıkacağında içtiğin şeylerden çok fazla şeker yükleniyosun demedi deme
bide detoks çeşitleri :=)Genelde sebze suyu var maalesef
Amiiiin canım inşallah belki öyle daha huzurlu oluruzInsaallah gonlunuzce hayirli bi yere gidersiniz siz de canim.
Çok güzelmiiiişOhhh süper yaa.
Dün kayinpederim kargo yollamis geldi daha doğrusu bal ceviz otlu peynir falan para bulmuş gibi sevindim:))
Ben hele de kıyafeti görmeden alamıyorumnorml mağaza canım. evime yakın güzel bi outlet mağaza var :)
bir de butikler var şahane şeyler ve uygun istanbulun bu kısmını seviyorum
Owwww uygun olma mı süperrrr :)Günaydın kızlarrr
GonulSenligim cım o merdaneyi yavaşça yere bırak
akşam yarım saat kondisyon bisikleti + 100 twist hareketi yapmış bulunuyorum
uygun mudur
benim abla da alışır yakındaListen olsa en azından bir fikrin olurdu yemeğe çıktığında tavrını takınırdınBizdeki usta alıştı bana artık pilav falan koymuyor geçen az makarna istedim şoka girdi adam Patatesi sunarken bana fırında ama bak bu diyor
Sağol şekerim elimden geldiği kadar aşırı hamarat sayılmam
Aynen canım aman 1 haftad bişi olmaz toplarım :)senın duzenın 1 haftayı nerdeyse bulur anka..olur yapacak bışey yok..
Hemen not ettimçarşamba 1 saat yuruyuş yaptım
Alıştım canım alıştım çok şükür.gunaydın canım.nasıl alıştınmı işine
sen şu kamera odasını bulup bikaç sınıfınkini iptal et önce en iyisi
Ay aynen gııı gece de ben yazıyom hep kimşeler yokkenamanıınn başımıza daş yağacak bu kız açmış topikiyanlız sen açıp sen kapıyon gibi pek aktif gördüm seni
Ve aleykum selam canimselam kızlar
Canim ama onun etkileri dolunaya göre vakti saatleri cok önemli günlerimi doye baktnmiçok mantıklı evet haftaya yapmak istiyorum bunu pazartesiden başlayarak yapmak istiyorum katı meyve sıkcağı spariş ettim netten gelir heralde ctesiye bunu yapbilmek mesele yalnız umarım düzgünce uyabilirim baktım bende netten araştırdım çok mantıklı resmen vücüdu temizliyo nefsime hakim olabilirsem inşallah yapıcam pazartesinden itibaren
Evet öyle ciddi bi aclik hissi olmuyo cok rahatti gerçekten hatta ben 1.5 saat yürüyüş te yapiyodum sabah 45 aksam 45 dk umarim lavman setini bulabilirsin ben bulamadin gene sene bulamazsan 7 tane normal lavman al hergün bi tane kullan ama diğer lavmani kullanirsan bildiğin bagrsaklari yikiyosun yaniben yapmayı düşünüyorum canım daha önce halam yapmıştı bunu bahsetmişti biraz çok güzel verdi kilolarını bir hafta sabır gerektiriyor sadece okadar bakalım inşallah dayanabilirim
Canim kendini hasta hissetmemek cok önemli yani takmamak ben hasta degilim diyorum kendimi kalp hastasi gibi görmemeye başladım ve rahatm şükürAaa o zaman benimkinn de ilerleme ihtimali var. Belkide ilerledi doktor bilmedi çünkü onceki degerler elimde degildi. Doktorlar son kagida bakip konustu hep bundan sonra kagitlari saklarim. hep farklı doktordu
Simdi moralim bi bozuldu ki. Cok takigim . Bi kere efor testinde daraldim geçemedim zoruma gitmisti aglamistim hastanede. Ufacik saglik.problemi beni bitiriyor psikoljikmen. Sola doner yatarim kalbim acir sıkışır sikca kendini belli eder offf
Wooowww çok iyi ama hafta sonu uslu durman lazım :)GonulSenligim miraycan84 abcde_123
kızlar 52.3 geldim
hafta sonu hep dışarda olacağım misafrlerim geliyo inşallah tutarım boğazımı :)
Niden 2 tane gııı bari bi tane yiyeydin :)çarşamba perşembe de geçti eşim evdeydi kalori hesabı falan yapamadım. hatta dün yatmadan iki tane çokonat götürdüm@nehirnil111
Ay teşekkür ederim :)Çok komiksin sen yaaa alçak gönüllü arkadaşım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?