- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Olaylar olaylar imzamı atar gibi mesaj yazıyorumGözümden kaçmadı yine 5200. sayfada 52000. mesaj
Yok kız yap bildirimini ilk hafta ya benim ondan bi yetişemedim ama düzene sokarım onu. Biliyorum geçen hafta full bildirim yaptın birinci sensin diye hatırlıyorum ama papatya da yaptı galiba paylaşabilirsiniz birinciliği akşam eve gidince yayınların şekerim sen iste :)Gecen haftanin birincisini secmedin bende bıraktı heralde dedim dun ondan bildirim yapmadım:) :)
Özledik valla bekliyoz pazartesi sana da iyi tatiller canım :)kızlar günaydıın
pek gelemiyorumm biliosunuz yerim değişti
İnşallah pazartesiden itibareen tekrar bol bol burda olucaam
hepinizee iyi tatilleeerrrr
begum75 begüş kız dünkü yenekhanede abla ile müsabakam nasıl geçmiş bak bakim
1 kepçe yayla çorbası
1 tabak kıymalı bezelye yemeği
2 yk bulgur pilavı
Bolca salata
nehirnil111 nehircan sen de bak bi de kalorilwrimi paylaşcam aklımda
günaydın ablam,çıkaramadımGünaydın hatunlarr
bence de bi çare lazım
Ay aynen gııı gece de ben yazıyom hep kimşeler yokken
günaydın ablam,çıkaramadım
maşallah pek neşeli pek mutlu bir güne uyandınız sanırım ,ne güzel
Canim kendini hasta hissetmemek cok önemli yani takmamak ben hasta degilim diyorum kendimi kalp hastasi gibi görmemeye başladım ve rahatm şükür
he tamam tanıdım senigünaydın canım @kaykac02 kullanıcı adımı değiştirdim güne enerjik başladım bugün tartıda -200 gramcığı görünce halay çekesim geldi
Ama kullanıcı adin liste icin cok uzungünaydın canım @kaykac02 kullanıcı adımı değiştirdim güne enerjik başladım bugün tartıda -200 gramcığı görünce halay çekesim geldi
Tamam canım :) bu ara keyfim yok spora başlayınca yazarim artik.Olaylar olaylar imzamı atar gibi mesaj yazıyorum
Yok kız yap bildirimini ilk hafta ya benim ondan bi yetişemedim ama düzene sokarım onu. Biliyorum geçen hafta full bildirim yaptın birinci sensin diye hatırlıyorum ama papatya da yaptı galiba paylaşabilirsiniz birinciliği akşam eve gidince yayınların şekerim sen iste :)
hey maşallah, ne güzel bi tablo bu böyle15 Nisan cuma: 67.2
18 Nisan pazartesi: 67.5
22 Nisan cuma: 66.3
25 Nisan Pazartesi :66.7
29 Nisan Cuma: 66.3
2 Mayıs Pazartesi : 66.2
6 Mayıs Cuma : 65.7
Bakalım haftasonundan sonra neler okacak
Daha güzeli, daha bol eksilisi senin olsun inşallahhey maşallah, ne güzel bi tablo bu böyle
ayy amin,inşallah hepimizin olsunDaha güzeli, daha bol eksilisi senin olsun inşallah
Dün aç kaldın herhaldeGonulSenligim miraycan84 @abcde_123
kızlar 52.3 geldim
hafta sonu hep dışarda olacağım misafrlerim geliyo inşallah tutarım boğazımı :)
Abooooçarşamba perşembe de geçti eşim evdeydi kalori hesabı falan yapamadım. hatta dün yatmadan iki tane çokonat götürdüm@nehirnil111
Senin iş bize yaradı kanka artık daha canlıyız sayendeGünaydın canlar , fit fit hatunlar , iradesini güçlü tutanlar eee bir de çokonatları yutanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?