- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Güzel güzel çocuklarla uğraşırken yakarsın sen onlarıbegum75 begüş kız dünkü yenekhanede abla ile müsabakam nasıl geçmiş bak bakim
1 kepçe yayla çorbası
1 tabak kıymalı bezelye yemeği
2 yk bulgur pilavı
Bolca salata
nehirnil111 nehircan sen de bak bi de kalorilwrimi paylaşcam aklımda
Öyle deme kıız kızı işten soğutacaksınsen topiğimizin bekçisisin sen aççcan sen kapatcan,bunca zaman yattın yattın şimdi çalışma zamanı,senin askerlik bitmezz
2 hafta sonudur dikkat ediyorum ben sabah güzel bir kahvaltı akşam da erken akşam yemeği iyi oluyor15 Nisan cuma: 67.2
18 Nisan pazartesi: 67.5
22 Nisan cuma: 66.3
25 Nisan Pazartesi :66.7
29 Nisan Cuma: 66.3
2 Mayıs Pazartesi : 66.2
6 Mayıs Cuma : 65.7
Bakalım haftasonundan sonra neler okacak
soğumaz soğumaz, yata yata sıkılmıştı zaten, maaşını aldığı gün şarjı %100 olur yineÖyle deme kıız kızı işten soğutacaksın
Evet yaa işsizlik kötü maalesefsoğumaz soğumaz, yata yata sıkılmıştı zaten, maaşını aldığı gün şarjı %100 olur yine
bende dün akşam çok dikkatli yedim2 hafta sonudur dikkat ediyorum ben sabah güzel bir kahvaltı akşam da erken akşam yemeği iyi oluyor
benim için problem sabah değil öğlende pek değil ama akşam akşam sadece salata diyo salatayla doymam ki ben 7 gün boyunca onu nası ayarladın canım bide tarihleri varmış mesela mayıs 15 diyo dönemi o tarihte yapmasam olmazmı ben bu pazartesi başlamak istiyorum çünkü katı meyve sıkacağımıda alel acele spariş verdimki başliim lavman setini küçük ildeyim bende bulabileceğimi sanmıyorum 7 8 tane lavman alırım dediğin gibi menün nasıldı mesela patates serbestmi onu merak ettim o bi nebze daha doyurucu yaEvet öyle ciddi bi aclik hissi olmuyo cok rahatti gerçekten hatta ben 1.5 saat yürüyüş te yapiyodum sabah 45 aksam 45 dk umarim lavman setini bulabilirsin ben bulamadin gene sene bulamazsan 7 tane normal lavman al hergün bi tane kullan ama diğer lavmani kullanirsan bildiğin bagrsaklari yikiyosun yani
cevap vermişsin zaten şu tarih olayına pardonCanim ama onun etkileri dolunaya göre vakti saatleri cok önemli günlerimi doye baktnmi
evet baktım bu yıl için mayıs 15 diyo canım yapmak istiyormusun senYazdırdım da bunun belli tarihleri varmış yapılması uygun olan
lavman olayı çok basit ya ben daha önce çok yaptım kabızlık problemim olduğu için sabah işe gitmeden önce yapıverriz veya iş yerinde çok sorun değil o ama tuvalette olman lazım bir anda boşaltım hissi geliyoDediğim gibi beslenme kısmı neyse de lavman yapabilirmiyiz ki
mayıs 15 miş canım tarihi ozamana kadar allahtan birşey olmazsa yapmaya kararlıyım canım sende düşün istersen yapmak istermisin destek oluruz hep birlikte yaparsak birbirimizekızlar denerseniz,sonuçlarını paylaşın bende merak ettim
beni zorluyo böyle şeyler kendime hiç güvenim yokmayıs 15 miş canım tarihi ozamana kadar allahtan birşey olmazsa yapmaya kararlıyım canım sende düşün istersen yapmak istermisin destek oluruz hep birlikte yaparsak birbirimize
Kesinlikle öyle kahvaltımdan kisamiyorum, istemiyorum da zaten. Ama aksam yemeğini erken ve az yemek çok çok önemli.2 hafta sonudur dikkat ediyorum ben sabah güzel bir kahvaltı akşam da erken akşam yemeği iyi oluyor
valla benide zorluyo ama bi deniycem inşallah yapabilirimbeni zorluyo böyle şeyler kendime hiç güvenim yok, lahana çorbasını bile doğru düzgün yapamadım ki
Oo gayette yi kurtarmışsın bulgur pilavını yarım porsiyonda yesen pek bir şey olmuyor canımbegum75 begüş kız dünkü yenekhanede abla ile müsabakam nasıl geçmiş bak bakim
1 kepçe yayla çorbası
1 tabak kıymalı bezelye yemeği
2 yk bulgur pilavı
Bolca salata
nehirnil111 nehircan sen de bak bi de kalorilwrimi paylaşcam aklımda
bende dün akşam çok dikkatli yedim
eşim dışarda yiyelim dedi sağolsun epey bi yedik, peşinede trileçe denedik pek özenle pek dikkatle yedim, ama bu trileçeyi hepnehirnil111 yüzünden yedim, o yiyiyodu biz onu çok seviyoz didi, eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdü, o gün bugündür her trileçe gördüğümde nehir aklıma geldi cama yapışan sinek gibi baktım tatlıya, dün artık sabır taştı aldım yidim,pişman değilim en azından tadına bakmış oldum
güya bu sabahta ceza olarak kahvaltı yapmıcaktım ama unuttum iş yerine gelince aklıma geldi
Canım bir sorun olmasın doktora git istersen insan bütün gün 1 tane lahmacunla durabilir mi öyleSabah yürüyüşe çıktım kizlar 1 saat yürüdüm az once de bi kac lokma bi şeyler yedim. Bi şey yiyemiyorum kizlar ben ya cok acikiyorum ama yerken zorla yiyorum günde bir ogun yer mi insan dün mesela 1 tane lahmacun yedim sadece onda bile tikandim e böyle olunca da halsiz oluyorum tabiki
evet çok şükür bugün kendimi daha hafif hissediyorumhe tamam tanıdım seni
ne mutlu sana demekki yağlar çözülmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?