♥haftalık kilo verme yarışması♥

yok sevmedim demedim kız, içinde şeker olsunda kuru fasulyeyi bile yerim ben şerbete ekmek banıp yirim o derece tatlıcıyımdır
dün ilk gördüğüm pastaneden aldım, o zaman karşılaştırmak amaçlı başka biyerden daha alim yiyim olur mu

Tabisi Koska varsa onun trileçesi çok iyi Realinde aynı şekilde çok güzel

sbeden Hanımlar cogu arkadasımız erkek ısmıyle gırıyo bunu degıstırsek olmazmı sonra yanlıs anlasılmasın ben sadece kadınlar gurubu dıye gırdım cunkı cok sey paylasıyoruz admınlerden rıca edıyorum bu konuyla ılgılenmelerını

Su merhaba tatlım nasılsın hala buralardasın demek?? Hakkari'de misin hala?
Bu arada safra kesene baktır mutlaka

Sabah; YOK (Dün götürdüğüm kekin cezası)
Ara; 10:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase sebze çorbası + 5 ad.orta boy ızgara köfte + 3 ymk kaşığı makarna + 100 ml anca ayran - 441 kalori

Akşama da nasipse köfte var

nehir bugün bende ceza vermiştim kendime ama sabah unuttum ve kahvaltı yaptım
öğlende makarna,yeşil bezelye,muhallebi vardı,makarna hiç almadım,azcık bezelye yedim çok baharatlı ve yağlıydı, suyunu süze süze biraz yedim,muhallebiyide yedim doymadım çünkü

Bezelye doyurmuyor insanı canım iyi yapmışsın sütlü tatlılar en azından kriz anında iyi geliyor bende şekersiz nescafe içeceğim 2si bir arada yine hala sade almadılar iş yerine ben alacağım sonunda

Bezelye doyurmuyor insanı canım iyi yapmışsın sütlü tatlılar en azından kriz anında iyi geliyor bende şekersiz nescafe içeceğim 2si bir arada yine hala sade almadılar iş yerine ben alacağım sonunda
kız içimi rahatlattın gel öpicem
bende türk kahvesi içtim şimdi afiyet olsun bize

Bende korumayı abartıyorum ama nasıl korumaysa bu aynı diyetteymişsin gibi devam etmen gerekiyor
neyse en azından vicdan yapıyoruz, elbet bigün bi fren yapıcaz, bide spor yapıyorum diye içimi rahatlatıyorum, ama bu şekildede sadece yediğimi yakmış oluyorum, kilo vermem zorlaşıyo işte neyse bu akşam evde hafif yemeklerim var, bide erken yerim,bide sporumu yaparım telafi etmiş olurum

Canim salata bana her zaman tokluk hissi vermiştir arada hurma kayisi badem ceviz gibi seylerde toklugu arttiriyo dedigim gibi ben bi sıkıntı yaşamadım evet tarihi önemli dolunaua göre belirleniyo zaten diyet yaparkende dolunay kuculurken daha fazla kilo verirmişiz yani bosuna degil bilimsel bi yönü var 1 hafta kalms zaten bekle derim

tam bana göre menü, ama sen evde olsaydın o pilavı yemezdin ben sana az yemişsin derdim @miraycan84 da bana gülerdi
ama gayet süper bir menü
nasıl gidiyo epey alıştın mı? tempoya ayak uydurabildin mi??
Hehe iyi bari kıs yırttım bu sefer desene memnun oldum gari alıştım alıştım canım daha da alışırm ben ohooo :)

Senin iş bize yaradı kanka artık daha canlıyız sayende
Begüşle ikimiz birbirimizin yüzüne bakıp duruyoduk
Dimi dimi sabah metroda işe gelirken açıp bakıyorum işte napim :)

soğumaz soğumaz, yata yata sıkılmıştı zaten, maaşını aldığı gün şarjı %100 olur yine
ay hadi inşallah bakem :)

Kız bana bak manken hastalıpına yakalacnvan bu gidişlen ye biraz :)

Taam şekerim anlaşıldı :)

Çakaaaaaalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…