Oo gayette yi kurtarmışsın bulgur pilavını yarım porsiyonda yesen pek bir şey olmuyor canım
Suçu bana mı atıyon kızTrileçeyi güzel yapan yerde yiyeceksin cicim yoksa beğenmemiş olabilirsin yine canım çekti bak
Tabisi Koska varsa onun trileçesi çok iyiyok sevmedim demedim kız, içinde şeker olsunda kuru fasulyeyi bile yerim benşerbete ekmek banıp yirim o derece tatlıcıyımdır
dün ilk gördüğüm pastaneden aldım, o zaman karşılaştırmak amaçlı başka biyerden daha alim yiyim olur mu
Su merhaba tatlım nasılsın hala buralardasın demek?? Hakkari'de misin hala?Sabah yürüyüşe çıktım kizlar 1 saat yürüdüm az once de bi kac lokma bi şeyler yedim. Bi şey yiyemiyorum kizlar ben ya cok acikiyorum ama yerken zorla yiyorum günde bir ogun yer mi insan dün mesela 1 tane lahmacun yedim sadece onda bile tikandim e böyle olunca da halsiz oluyorum tabiki
canım benim öyle markaları burda bulamam ki,ancak pastanelerin yaptığını buluyoruzTabisi Koska varsa onun trileçesi çok iyiRealinde aynı şekilde çok güzel
Koska pastanesi vardır belki canım sitesinden şubelerine bakabilirsin. Real de büyük Migros gibi bir marketcanım benim öyle markaları burda bulamam ki,ancak pastanelerin yaptığını buluyoruz
nehir bugün bende ceza vermiştim kendime ama sabah unuttum ve kahvaltı yaptımSabah; YOK (Dün götürdüğüm kekin cezası)
Ara; 10:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase sebze çorbası + 5 ad.orta boy ızgara köfte + 3 ymk kaşığı makarna + 100 ml anca ayran - 441 kalori
Akşama da nasipse köfte var
Bezelye doyurmuyor insanı canım iyi yapmışsın sütlü tatlılar en azından kriz anında iyi geliyor bende şekersiz nescafe içeceğim 2si bir arada yine hala sade almadılar iş yerine ben alacağım sonundanehir bugün bende ceza vermiştim kendime ama sabah unuttum ve kahvaltı yaptım
öğlende makarna,yeşil bezelye,muhallebi vardı,makarna hiç almadım,azcık bezelye yedim çok baharatlı ve yağlıydı, suyunu süze süze biraz yedim,muhallebiyide yedimdoymadım çünkü
kız içimi rahatlattın gel öpicemBezelye doyurmuyor insanı canım iyi yapmışsın sütlü tatlılar en azından kriz anında iyi geliyor bende şekersiz nescafe içeceğim 2si bir arada yine hala sade almadılar iş yerine ben alacağım sonunda
Bende öpiyim kocamankız içimi rahatlattın gel öpicem
bende türk kahvesi içtim şimdiafiyet olsun bize
kız bu bahaneler hiç bitmiyo, hadi sen korumadasın bane ne oliiiiBende öpiyim kocamanyanıma bir günah keçisi buldum Afiyet olsun tabi dünya varmış bugün Cuma
Bende korumayı abartıyorum ama nasıl korumaysa bu aynı diyetteymişsin gibi devam etmen gerekiyorkız bu bahaneler hiç bitmiyo, hadi sen korumadasın bane ne oliiii
neyse en azından vicdan yapıyoruz, elbet bigün bi fren yapıcazBende korumayı abartıyorum ama nasıl korumaysa bu aynı diyetteymişsin gibi devam etmen gerekiyor
Canim salata bana her zaman tokluk hissi vermiştir arada hurma kayisi badem ceviz gibi seylerde toklugu arttiriyo dedigim gibi ben bi sıkıntı yaşamadım evet tarihi önemli dolunaua göre belirleniyo zaten diyet yaparkende dolunay kuculurken daha fazla kilo verirmişiz yani bosuna degil bilimsel bi yönü var 1 hafta kalms zaten bekle derimbenim için problem sabah değil öğlende pek değil ama akşam akşam sadece salata diyo salatayla doymam ki ben 7 gün boyunca onu nası ayarladın canım bide tarihleri varmış mesela mayıs 15 diyo dönemi o tarihte yapmasam olmazmı ben bu pazartesi başlamak istiyorum çünkü katı meyve sıkacağımıda alel acele spariş verdimki başliim lavman setini küçük ildeyim bende bulabileceğimi sanmıyorum 7 8 tane lavman alırım dediğin gibi menün nasıldı mesela patates serbestmi onu merak ettim o bi nebze daha doyurucu ya
Yok canm problem olmaz evet lavmani herkes büyütüyor gözünde bende şaşırıyorum ne varki yaacevap vermişsin zaten şu tarih olayına pardon
ozaman mecburen mayıs 15 te başlıycam bu hafta gitti ama adet dönemime geliyo probelem olmaz inşallah
Hehe iyi bari kıs yırttım bu sefer desene memnun oldum garitam bana göre menü, ama sen evde olsaydın o pilavı yemezdin ben sana az yemişsin derdim @miraycan84 da bana gülerdi
ama gayet süper bir menü
nasıl gidiyo epey alıştın mı? tempoya ayak uydurabildin mi??
Dimi dimi sabah metroda işe gelirken açıp bakıyorum işte napim :)Senin iş bize yaradı kanka artık daha canlıyız sayende
Begüşle ikimiz birbirimizin yüzüne bakıp duruyoduk
ay hadi inşallah bakem :)soğumaz soğumaz, yata yata sıkılmıştı zaten, maaşını aldığı gün şarjı %100 olur yine
Kız bana bak manken hastalıpına yakalacnvan bu gidişlen ye biraz :)Sabah yürüyüşe çıktım kizlar 1 saat yürüdüm az once de bi kac lokma bi şeyler yedim. Bi şey yiyemiyorum kizlar ben ya cok acikiyorum ama yerken zorla yiyorum günde bir ogun yer mi insan dün mesela 1 tane lahmacun yedim sadece onda bile tikandim e böyle olunca da halsiz oluyorum tabiki
Taam şekerim anlaşıldı :)Oo gayette yi kurtarmışsın bulgur pilavını yarım porsiyonda yesen pek bir şey olmuyor canım
Suçu bana mı atıyon kızTrileçeyi güzel yapan yerde yiyeceksin cicim yoksa beğenmemiş olabilirsin yine canım çekti bak
Çakaaaaaalllyok sevmedim demedim kız, içinde şeker olsunda kuru fasulyeyi bile yerim benşerbete ekmek banıp yirim o derece tatlıcıyımdır
dün ilk gördüğüm pastaneden aldım, o zaman karşılaştırmak amaçlı başka biyerden daha alim yiyim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?