- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
kimseler olmayınca kaçamakta yaparız, vicdanımızıda sızlatırız,itirafımızıda ederiz,sizde gelin bizi yanlız bırakmayınbegum75 nehirnil111 ay koptum ikinizin yemek kaytarma ve vicdan yapma muhabetinize yaaaaa alemsiniz he
Bugün
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Ara:yeşil çay
Öğle : 1 tabak kuru fasulye , yarım kase domates çorbası , salata , 100 ml ayran
Ara: sade nescafe
Öğle yemekte pirinç pilavı ve revani de vardı ama almadım. Aklım revanide kaldı
Canım erkek üye yasak zaten. Ama yinede giren olabilir. Onlarinda bizim topikte isi olmaz. Bide kimi bayanlar oglunun babasinin veya esinin ismini kullaniyor sevgisinden dolayi sen rahat olsbeden Hanımlar cogu arkadasımız erkek ısmıyle gırıyo bunu degıstırsek olmazmı sonra yanlıs anlasılmasın ben sadece kadınlar gurubu dıye gırdım cunkı cok sey paylasıyoruz admınlerden rıca edıyorum bu konuyla ılgılenmelerını
Dediğin gibi yaparsan günü gayet güzel kapatırsın canım akşam bende köfte yemeyi planlıyorum sadece belki yanında yoğurt yerim o kadar ama aklım buzlukta mini magnumdaneyse en azından vicdan yapıyoruz, elbet bigün bi fren yapıcaz, bide spor yapıyorum diye içimi rahatlatıyorum, ama bu şekildede sadece yediğimi yakmış oluyorum, kilo vermem zorlaşıyo işte neyse bu akşam evde hafif yemeklerim var, bide erken yerim,bide sporumu yaparım telafi etmiş olurum
Kız bana bak manken hastalıpına yakalacnvan bu gidişlen ye biraz :)
Taam şekerim anlaşıldı :)
Bugün
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Ara:yeşil çay
Öğle : 1 tabak kuru fasulye , yarım kase domates çorbası , salata , 100 ml ayran
Ara: sade nescafe
Öğle yemekte pirinç pilavı ve revani de vardı ama almadım. Aklım revanide kaldı
Dediğin gibi yaparsan günü gayet güzel kapatırsın canım akşam bende köfte yemeyi planlıyorum sadece belki yanında yoğurt yerim o kadar ama aklım buzlukta mini magnumda
Çok iyisin canım daha ne olsun bir an kendi beslenmemi gördüm sankiRevani de kimin aklı kalmaz ki ama şimdi unutuyor ve hiç bir şey olmamış gibi yolumuza devam ediyorum
ahah şimdiden telafisini yaptım merak etme :)Dün aç kaldın herhalde
aynen her yer yapamıyor bazı yerlerde baya kötü yhedim :)Tabisi Koska varsa onun trileçesi çok iyiRealinde aynı şekilde çok güzel
Evet bana kalsa almam ama eşimi biliyorsun canavar abur cubur canavarıen iyisi almamak, dolapta çekmecede varsa abur cubur insanın aklını çeliyo
aynen her yer yapamıyor bazı yerlerde baya kötü yhedim :)
ay canım çekti ya :)Evet bana kalsa almam ama eşimi biliyorsun canavar abur cubur canavarıDolaptaki diğer şeyleri hiç saymayayım ben
Evet bazı yerlerde yersen bu ne diyorsun trileçe yemeyen sevmez yani
Benimde çekiyor ne zamandır bizim orada bir yer keşfettik çok uygun ve nefis börekleri baklavaları falan kaç akşamdır soruyorum trileçesi bitmiş oluyor 2 tepsi deay canım çekti ya :)
Benimde çekiyor ne zamandır bizim orada bir yer keşfettik çok uygun ve nefis börekleri baklavaları falan kaç akşamdır soruyorum trileçesi bitmiş oluyor 2 tepsi deyakalarsak alacağız
ah ah çıkınca yiyeyim nehir sen ne taraflardasın şehir olarak niyeyse karadeniz gibi geliyo :)Benimde çekiyor ne zamandır bizim orada bir yer keşfettik çok uygun ve nefis börekleri baklavaları falan kaç akşamdır soruyorum trileçesi bitmiş oluyor 2 tepsi deyakalarsak alacağız
ben burdayım gelsim sabah kocaman 1 dilim çikolatalı yaş pasta yedimmmm :)amanınn topik baştan çıktı , yok mu kurtarıcısı
bugün hep dayaklığız yanlızben burdayım gelsim sabah kocaman 1 dilim çikolatalı yaş pasta yedimmmm :)
Cok şükür iyiyim tatlim, yok Izmir e geldim bir bucuk ay oldu canim telafi egitimi icin şu aralar cagiracaklar ama bakalim ne zaman.Su merhaba tatlım nasılsın hala buralardasın demek?? Hakkari'de misin hala?
Bu arada safra kesene baktır mutlaka
Sanırım yok biz bizeyiz kız nolcekamanınn topik baştan çıktı , yok mu kurtarıcısı
İstanbul'dayım canım ben neden karadeniz gibi geldi karadenize gelin oldum amaah ah çıkınca yiyeyim nehir sen ne taraflardasın şehir olarak niyeyse karadeniz gibi geliyo :)
Selamun aleykum kizlar
Toplu nasil alintilaniyo bilmiyorum ama boyle yapayim yazanlara
nehirnil111 GonulSenligim M Metebatur kizlar ben derdini sıkıntısını pek dışına veremeyen biriyim. Benim moralim bozuk olunca yemek yiyemem uyurum hep. Annemin memografisi çekilmişti ve kist görünüyordu onu kafaya cok taktim ondan yemekten kesildim kac gündür. Bugün sonuclari gosterdiler rabbime binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı bi şeyi yokmuş.
Allahimdan gelen herşeye raziyim tabiki dert de deva da onda ama ister istemez insanin hayat enerjisi bitiyor.
İmkan buldukça gelip yazıyom gııı daha napimkimseler olmayınca kaçamakta yaparız, vicdanımızıda sızlatırız,itirafımızıda ederiz,sizde gelin bizi yanlız bırakmayın
Aynen baya zengin oluyo menü :) ben de size benzedim zatiçok normal ben bunu hep yaşıyom ki
ama menün gayet güzel, yediklerin yeterli gelmiştir
bu arada ne çok çeşit çıkıyo maşallah
unuttum ki :) :) pazar kuruluyormuş bugün ona gidip gezdik hem de yürüyüş yapmış olduk biraz yürüme mesafesinde. Orda da yarım avuç leblebi ikram etti biri onu yedim. İyi gidiyorum galiba ya :)Dediğin gibi yaparsan günü gayet güzel kapatırsın canım akşam bende köfte yemeyi planlıyorum sadece belki yanında yoğurt yerim o kadar ama aklım buzlukta mini magnumda
Çok iyisin canım daha ne olsun bir an kendi beslenmemi gördüm sankiRevani de kimin aklı kalmaz ki ama şimdi unutuyor ve hiç bir şey olmamış gibi yolumuza devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?