♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugün
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
Ara:yeşil çay
Öğle : 1 tabak kuru fasulye , yarım kase domates çorbası , salata , 100 ml ayran
Ara: sade nescafe

Öğle yemekte pirinç pilavı ve revani de vardı ama almadım. Aklım revanide kaldı

çok normal ben bunu hep yaşıyom ki
ama menün gayet güzel, yediklerin yeterli gelmiştir
bu arada ne çok çeşit çıkıyo maşallah

Canım erkek üye yasak zaten. Ama yinede giren olabilir. Onlarinda bizim topikte isi olmaz. Bide kimi bayanlar oglunun babasinin veya esinin ismini kullaniyor sevgisinden dolayi sen rahat ol

Dediğin gibi yaparsan günü gayet güzel kapatırsın canım akşam bende köfte yemeyi planlıyorum sadece belki yanında yoğurt yerim o kadar ama aklım buzlukta mini magnumda
Kız bana bak manken hastalıpına yakalacnvan bu gidişlen ye biraz :)

Taam şekerim anlaşıldı :)

Çok iyisin canım daha ne olsun bir an kendi beslenmemi gördüm sankiRevani de kimin aklı kalmaz ki ama şimdi unutuyor ve hiç bir şey olmamış gibi yolumuza devam ediyorum

en iyisi almamak, dolapta çekmecede varsa abur cubur insanın aklını çeliyo

en iyisi almamak, dolapta çekmecede varsa abur cubur insanın aklını çeliyo
Evet bana kalsa almam ama eşimi biliyorsun canavar abur cubur canavarıDolaptaki diğer şeyleri hiç saymayayım ben
aynen her yer yapamıyor bazı yerlerde baya kötü yhedim :)

Evet bazı yerlerde yersen bu ne diyorsun trileçe yemeyen sevmez yani

Benimde çekiyor ne zamandır bizim orada bir yer keşfettik çok uygun ve nefis börekleri baklavaları falan kaç akşamdır soruyorum trileçesi bitmiş oluyor 2 tepsi de yakalarsak alacağız
ah ah çıkınca yiyeyim nehir sen ne taraflardasın şehir olarak niyeyse karadeniz gibi geliyo :)

Selamun aleykum kizlar
Toplu nasil alintilaniyo bilmiyorum ama boyle yapayim yazanlara
nehirnil111 GonulSenligim M Metebatur kizlar ben derdini sıkıntısını pek dışına veremeyen biriyim. Benim moralim bozuk olunca yemek yiyemem uyurum hep. Annemin memografisi çekilmişti ve kist görünüyordu onu kafaya cok taktim ondan yemekten kesildim kac gündür. Bugün sonuclari gosterdiler rabbime binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı bi şeyi yokmuş.
Allahimdan gelen herşeye raziyim tabiki dert de deva da onda ama ister istemez insanin hayat enerjisi bitiyor.

amanınn topik baştan çıktı, yok mu kurtarıcısı
Sanırım yok biz bizeyiz kız nolcek
ah ah çıkınca yiyeyim nehir sen ne taraflardasın şehir olarak niyeyse karadeniz gibi geliyo :)
İstanbul'dayım canım ben neden karadeniz gibi geldi karadenize gelin oldum ama aslen de Erzurum dadaşım

Çok şükür canım çok geçmiş olsun insan takıyor tabi takmaz mı bende üzgünken yiyemem hayatta yemeği unutuyor insan bilirim

kimseler olmayınca kaçamakta yaparız, vicdanımızıda sızlatırız,itirafımızıda ederiz,sizde gelin bizi yanlız bırakmayın
İmkan buldukça gelip yazıyom gııı daha napim

çok normal ben bunu hep yaşıyom ki
ama menün gayet güzel, yediklerin yeterli gelmiştir
bu arada ne çok çeşit çıkıyo maşallah
Aynen baya zengin oluyo menü :) ben de size benzedim zati

unuttum ki :) :) pazar kuruluyormuş bugün ona gidip gezdik hem de yürüyüş yapmış olduk biraz yürüme mesafesinde. Orda da yarım avuç leblebi ikram etti biri onu yedim. İyi gidiyorum galiba ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…