♥haftalık kilo verme yarışması♥

amanınn topik baştan çıktı, yok mu kurtarıcısı
Beeeeennnn

ben burdayım gelsim sabah kocaman 1 dilim çikolatalı yaş pasta yedimmmm :)
Aman kuzum sen elleşme yaş pastalı ağzınla kurtarıcıya bak hele

Hadi çok şükğr geçmiş. Rabbim korusun

gunaydin kizlar. bugun bol pastali borekli gün var. kahvaltida sadece 1 yumurta yemeyi planliyorum. insallah kendimi tutabilirim :)

canım çok geçmiş olsun, Allahım dert verip derman aratmasın kimseye

biz bizeyiz kaçamak yapalım mı diyon kızz

gel gel bizi yanlız bırakma

nehirnil111
cuma günü kalorim 1114, k.hidratım:122
akşam taze fasulye,2 yemek kaşığı makarna(50 gram),2 köfte, semizli+domates+salatalık+yeşil soğan+yeşil sarımsaklı salata yedim,bide yarım dilim ekmek
öğlen muhallebi yedim diye ara öğün yapmıyım dedim, yemedim işten çıktım eve yürürken bi başladım titremeye elim ayağım zangır zangır, allahtan yol üstünde fırın var eve ekmek alcaktım hemen 1 dilim yedim,oturdum bekledim azcık düzelince gittim eve öyle gittim,bidaha yookk ara öğünsüz çıkmam akıllandım

Bende eskiden öyleydim..ama tatliyi cayda sekeri kesince bide yeme bicimini gunde iki kere yapınca acikiyorum ama titreme halsizlik olmuyor. Sende insülin drenci var suan demekki . Yanlış hatirlamiyorsam boyle deniyor

Bende eskiden öyleydim..ama tatliyi cayda sekeri kesince bide yeme bicimini gunde iki kere yapınca acikiyorum ama titreme halsizlik olmuyor. Sende insülin drenci var suan demekki . Yanlış hatirlamiyorsam boyle deniyor
evet canım malesef,insülin direnci var, 1 sene gizli şeker için tedavi görmüştüm,sonra ilaç şekerimi iyice düşürmeye başlayıp titremeler başlayınca bıraktım, şimdide uzun süre aç kalırsam geliyo yine titremelerim ,o yüzden hergün 15:30 da ara öğün yapmaya çalışıyorum (tabi işyerinde olduğum zamanlarda)

Selamun aleykum kizlar
Nasilsiniz keyfiniz nasil
Ben çay içiyorum birazdan dışarı cikcam inşaallah hala anneler günü hediyesi almadim, sizler aliyo musunuz bi şeyler

Allah razi olsun canim

Selamun aleykum kizlar
Nasilsiniz keyfiniz nasil
Ben çay içiyorum birazdan dışarı cikcam inşaallah hala anneler günü hediyesi almadim, sizler aliyo musunuz bi şeyler

ben ihtiyacı olduğu birşeyi aldım, lastikli çarşaf

Amin canim amin, başka şeyim olmasa da olur once iman sonra sağlık versin rabbim.
amin canım

ben ihtiyacı olduğu birşeyi aldım, lastikli çarşaf

amin canım
Bak o çarşaflar cok önemli ama digerlerini ben nasil beceriyorsam tam ortada topluyorum:)
Ben de ayakkabi alcam belki bide çanta alirim ikisine de ihtiyaci var.
Ya bi şey begenmez mi insan her şeye mi bi kulp bulur benimki mi böyle genel anneler mi böyle bilmem

bende senin gibi normal çarşafları hiç sevmiyorum, lastikliler çok iyi oluyo, ben hediyemi geçen haftadan verdim bu hafta gidemem diye, benim annemde normal çarşaf kullanır ve aynen oda toparlanıyo yanlardan çıkıyo habire, ben hediyeyi verince oda mutsuz oldu ben bundan kullanmıyorum ki dedi zor kadın vesselam

Cok şükür iyiyim tatlim, yok Izmir e geldim bir bucuk ay oldu canim telafi egitimi icin şu aralar cagiracaklar ama bakalim ne zaman.
Sen nasilsin neler yapiyorsun
İyiymiş doğudaki durumlardan dolayı galiba..
Ben de aynen kilo vermeye uğraşıyorum... işte öyle

Ayy hepsi ayni demek ki ya.
Ben cok severim hediye almayi aldigiminda kullanilmasini isterim gormeliyim ee kadin aldigim şeyleri baza altinda depoluyo istegim kaciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…