Evet canim yasak ilan edildi de biz de idari izinli sayiliyoruz.İyiymiş doğudaki durumlardan dolayı galiba..
Ben de aynen kilo vermeye uğraşıyorum... işte öyle
Ayy hepsi ayni demek ki ya.
Ben cok severim hediye almayi aldigiminda kullanilmasini isterim gormeliyim ee kadin aldigim şeyleri baza altinda depoluyo istegim kaciyo
evet canım malesef,insülin direnci var, 1 sene gizli şeker için tedavi görmüştüm,sonra ilaç şekerimi iyice düşürmeye başlayıp titremeler başlayınca bıraktım, şimdide uzun süre aç kalırsam geliyo yine titremelerim ,o yüzden hergün 15:30 da ara öğün yapmaya çalışıyorum (tabi işyerinde olduğum zamanlarda)
Bende ortaya topluyorum sinir oluyorumBak o çarşaflar cok önemli ama digerlerini ben nasil beceriyorsam tam ortada topluyorum:)
Ben de ayakkabi alcam belki bide çanta alirim ikisine de ihtiyaci var.
Ya bi şey begenmez mi insan her şeye mi bi kulp bulur benimki mi böyle genel anneler mi böyle bilmem
bende senin gibi normal çarşafları hiç sevmiyorum, lastikliler çok iyi oluyo, ben hediyemi geçen haftadan verdim bu hafta gidemem diye, benim annemde normal çarşaf kullanır ve aynen oda toparlanıyo yanlardan çıkıyo habire, ben hediyeyi verince oda mutsuz oldu ben bundan kullanmıyorum ki dedizor kadın vesselam
uzun zamandır yoğurt+elma+tarçın karışımı yiyiyorum ara öğünümde, et,tavuk yersem gerek kalmıyoda az yediğim zaman, yada çorba sebze yediğim zaman enerjisi yetmiyo mutlaka ara öğün gerekiyopeki gecme sansi yok mu. .yavas yavas yola gelmez mi. Ara ogununu minimum düzeyde yapmaya çalışirsan belki biseyler zamanla değişir ::)
Ben yapiyorm bile mecburen. Dis iltihaplandi damak sisti filan. Acilden gelince saat 11 de makarna yedim bir tabak. 3 tane hap yuttum. Gece 3 gibi agri kesici icin tekrar yemek zorunda kaldim. Hep sekteye ugratacak biseylr olur zatenbiz bizeyiz kaçamak yapalım mı diyon kızz
O zaman yap zaten yedigine dikkat ediyorsun.:) ((zaten yapiyorum de))uzun zamandır yoğurt+elma+tarçın karışımı yiyiyorum ara öğünümde, et,tavuk yersem gerek kalmıyoda az yediğim zaman, yada çorba sebze yediğim zaman enerjisi yetmiyo mutlaka ara öğün gerekiyo
oyy diş ağrısı çok fena bilirim, çok geçmiş olsun canımBen yapiyorm bile mecburen. Dis iltihaplandi damak sisti filan. Acilden gelince saat 11 de makarna yedim bir tabak. 3 tane hap yuttum. Gece 3 gibi agri kesici icin tekrar yemek zorunda kaldim. Hep sekteye ugratacak biseylr olur zaten
Sağol canım :) cok fena evet.yine de bazi seylerin yaninda hic kalıyor . Ağrı esigim artmaya basladi biseyler ceke cekeoyy diş ağrısı çok fena bilirim, çok geçmiş olsun canım
Gayet güzel Ara ogunsuz bende boyle yapıyorum. Aksama ne yiceksinKızlar 2 tane haslanmıs yumurta domates salatalık peynır 2 fıncan cay kahvaltım sımdıdede burtane madensuyu
Canım aksam yemegımı yedım yumurtalı pırasa oglusumun asırı ıstegı uzerıne pıstı bır dılım ekmek yedım bugunude boyle kapatıyımGayet güzel Ara ogunsuz bende boyle yapıyorum. Aksama ne yiceksin
Aslında suan sıkı bır dıyet yapmıyorum cunkı coook uzun bı yolum var once mıdemı kucultmek ıstedım sonra ekmekde tamamen cıkacak dıyetteyken zaten kola hıc ıcmıyorum jendımı sıkmadan yavas yavas ılerlıyım sımdılıkCanım aksam yemegımı yedım yumurtalı pırasa oglusumun asırı ıstegı uzerıne pıstı bır dılım ekmek yedım bugunude boyle kapatıyım
Canım aksam yemegımı yedım yumurtalı pırasa oglusumun asırı ıstegı uzerıne pıstı bır dılım ekmek yedım bugunude boyle kapatıyım
oglun BÖYLE bir istekte bulundugu icin sanslisin :)Aslında suan sıkı bır dıyet yapmıyorum cunkı coook uzun bı yolum var once mıdemı kucultmek ıstedım sonra ekmekde tamamen cıkacak dıyetteyken zaten kola hıc ıcmıyorum jendımı sıkmadan yavas yavas ılerlıyım sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?