♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selamun aleykum kizlaarrr...
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz pazar gününü nasil gecireceksiniz
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun rabbim onlari başımızdan eksik etmesin, hakkın rahmetine kavuşmuş olanlari da mevlam cennetine koysun insaallah.

Neye karar verdiniz begus annene gittiniz mi evde misin

Gunaydın kızlar kahvaltım omlet ve domates peynır cay oğlende 1 sımıt peynır ve cay aksamda fırında balık sslata ekmek yok Simıt yedım cunkı

Merhaba listeye ekliyorum. Her pazartesi kilo bildirim günümüz iki hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. Yarin ilk bildirimi yapmayi ve bildirim yaparken beni etiketlemeyi unutma . Aktif olursan seviniriz

Ve aleyküm selam tatlim . Amin inşallah. Ben dua alacam hazirlancam kizimla parka gidecem . Uzun zamandan sonra gunes açtı. Sen ne yapıyorsun

Gunaydın kızlar kahvaltım omlet ve domates peynır cay oğlende 1 sımıt peynır ve cay aksamda fırında balık sslata ekmek yok Simıt yedım cunkı
Evet simit cokta masum değil salatayida abartmadan ye güzel bir gun olmus beslenme acisindan. Sen bu gidisle iyi zayiflarsin

Ve aleyküm selam tatlim . Amin inşallah. Ben dua alacam hazirlancam kizimla parka gidecem . Uzun zamandan sonra gunes açtı. Sen ne yapıyorsun
Bizde annemle çıktık dışarı yürüyüş yaptık alışveriş yaptik, ay almicam almicam diyorum her çıktığımda bi şey alip da geliyorum. Tunik aldim bugünde cok yakıştı ama israrlara dayanamadim:))

Bugun menü paylasmak istiyorum icimden geldi:)
Sabah 1 dilim ekmek 1 zeytin 1 yumurta 1 yeşil biber
Akşami da yedim 4 kaşık pilav 4 kaşık ciğer
Arada da dondurma yedim kulahta
Sporum da 2 saate yakin yürüdüm

Olsun mutlu oluyorsan al. Bende aldikca gözden baska seyleri cikarir birilerine verirdim. . Alisveris cok keyif veriyor.
Bugün biri bana hamile misin dedi. Yeni aldigim tunik karnimi ortaya cikariyor. Biktim uzulerek geldim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…