Cok sukur yemek secmıyor masallahoglun BÖYLE bir istekte bulundugu icin sanslisin :)
Zaten bu isler birden olmaz bikkinlik gelir. Önemli olan hayat boyu devam ettirebilecegin saglikli ve olculu yiyeceklerle beslenmek.
Neye karar verdiniz begus annene gittiniz mi evde misinhepsi aynı mı bilmem ama benimki arada böyle yapar,şimdi geçen hafta gittim bu hafta gitmesem olurmuki diyorum ama vicdanım sızlıyo,gitmesem söylenir gidersemde eşim söyleniyo daha geçen hafta ordaydık diyoufff arada kalmak çok kötü
Hatta benim bu konuda rekorum bile var:)Bende ortaya topluyorum sinir oluyorum
Merhaba listeye ekliyorum. Her pazartesi kilo bildirim günümüz iki hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. Yarin ilk bildirimi yapmayi ve bildirim yaparken beni etiketlemeyi unutma . Aktif olursan sevinirizMerhaba kızlar ben de yeni üye oldum bu siteye. Kilo vermek istiyorum yolum uzun . 83 kilo 164 cm boyundayım. Hedefim 60 ben de inşallah günlük rapor vereceğim Ramazan'ın sonuna kadar hedefim 75 bakalım inşallah sağlıkla huzurla :)
Yarina kadar ayranla idare etgunaydin kizlar miss gibi bi pazarla kayseriden selam olsun
yarin tarti gunu ve ben dun cok abarti yedim.o yuzden bugun ayran icecegim. herkese bol eksi kilolu gunler
Ve aleyküm selam tatlim . Amin inşallah. Ben dua alacam hazirlancam kizimla parka gidecem . Uzun zamandan sonra gunes açtı. Sen ne yapıyorsunSelamun aleykum kizlaarrr...
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz pazar gününü nasil gecireceksiniz
Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun rabbim onlari başımızdan eksik etmesin, hakkın rahmetine kavuşmuş olanlari da mevlam cennetine koysun insaallah.
Hatta benim bu konuda rekorum bile var:)
Akşam yatarken baktim çarşafta zeytin büyüklüğü kadar anca yirtik var. Sabah ne oldu pekiiii
Çarşaf boydan boya ikiye ayrilmis:))
Evet simit cokta masum değil salatayida abartmadan yeGunaydın kızlar kahvaltım omlet ve domates peynır cay oğlende 1 sımıt peynır ve cay aksamda fırında balık sslata ekmek yok Simıt yedım cunkı
Bizde annemle çıktık dışarı yürüyüş yaptık alışveriş yaptik, ay almicam almicam diyorum her çıktığımda bi şey alip da geliyorum. Tunik aldim bugünde cok yakıştı ama israrlara dayanamadim:))Ve aleyküm selam tatlim . Amin inşallah. Ben dua alacam hazirlancam kizimla parka gidecem . Uzun zamandan sonra gunes açtı. Sen ne yapıyorsun
Eski yarismacilarimizdansinYeni katilimci dusunuyormusunuz acaba :%
Tamam canım. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahsbeden slm 77.2 olarak yarın güncellermisin dedemi kaybettim nete giremiyorum pek tsk ederim
Olsun mutlu oluyorsan al. Bende aldikca gözden baska seyleri cikarir birilerine verirdim. . Alisveris cok keyif veriyor.Bizde annemle çıktık dışarı yürüyüş yaptık alışveriş yaptik, ay almicam almicam diyorum her çıktığımda bi şey alip da geliyorum. Tunik aldim bugünde cok yakıştı ama israrlara dayanamadim:))
Yok bu sefer biraz kilo verdim devam etmek isterim boy 161 guncrl kilo 69.4 hedef 60Eski yarismacilarimizdansin
Pes etmek yok dersen buyur
Tamam canımYok bu sefer biraz kilo verdim devam etmek isterim boy 161 guncrl kilo 69.4 hedef 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?