- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
ben decuma günü kendimi tutsamda iki gündür acayip yedim içtim((
ama ama benim en yakın arkadaşım teee memleketten geldi kızı şimdi ağırlarken yemeseydim olmazdı dimi :)))ben de
kocam yurt dışından geldi kıs hasret giderdik bol bol da yedik içtik napakama ama benim en yakın arkadaşım teee memleketten geldi kızı şimdi ağırlarken yemeseydim olmazdı dimi :)))
senin bahanen ne bakim :)
Ne ayranı çabuk bana da söyle
Geçen hafta ben de 52,6 idim
Günaydın şekeriiiimmm :) :)Sabah oldu uyanin ahali kiloları bekliyorum. Kapı önünü suladim haydi gelin
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunsbeden slm 77.2 olarak yarın güncellermisin dedemi kaybettim nete giremiyorum pek tsk ederim
İyi yqpmışsın kuzu yakıştısa alcam tabi :)Bizde annemle çıktık dışarı yürüyüş yaptık alışveriş yaptik, ay almicam almicam diyorum her çıktığımda bi şey alip da geliyorum. Tunik aldim bugünde cok yakıştı ama israrlara dayanamadim:))
Vaayyy arttırmışız yemeyi aferin. Canım ya pilates yapalım gel de artıkBugun menü paylasmak istiyorum icimden geldi:)
Sabah 1 dilim ekmek 1 zeytin 1 yumurta 1 yeşil biber
Akşami da yedim 4 kaşık pilav 4 kaşık ciğer
Arada da dondurma yedim kulahta
Sporum da 2 saate yakin yürüdüm
Ay aynı annemAyy hepsi ayni demek ki ya.
Ben cok severim hediye almayi aldigiminda kullanilmasini isterim gormeliyim ee kadin aldigim şeyleri baza altinda depoluyo istegim kaciyo
kuzum bu hafta işe başladın yemek düzenin değişti ya ondan kaynaklı olabilirGeçen hafta ben de 52,6 idimşimdi 53,3 sebebini bilemiyorum
kocişle delirmeceler :))) ahahakocam yurt dışından geldi kıs hasret giderdik bol bol da yedik içtik napak
canım su da olabilir vucudundaki az farkda değil yanisbeden
Geçen hafta : 52,6
Bu hafta: 53,3
Fark : + 700
Ya niye böyle oldu anlamadım ben. Yediklerime dikkat ettim. Adetim de bitti alla alla yaaa. Yeşil çay içemedim bi kaçğ Mdür. Ödem kaldı mı naptı
Harika gidiyorsun canım sen hedefine kolaylıkla ulaşacaksın eminimunuttum ki :) :) pazar kuruluyormuş bugün ona gidip gezdik hem de yürüyüş yapmış olduk biraz yürüme mesafesinde. Orda da yarım avuç leblebi ikram etti biri onu yedim. İyi gidiyorum galiba ya :)
biz bizeyiz kaçamak yapalım mı diyon kızz
Yapalım tabi nolceknehirnil111
cuma günü kalorim 1114, k.hidratım:122
akşam taze fasulye,2 yemek kaşığı makarna(50 gram),2 köfte, semizli+domates+salatalık+yeşil soğan+yeşil sarımsaklı salata yedim,bide yarım dilim ekmek
öğlen muhallebi yedim diye ara öğün yapmıyım dedim, yemedimişten çıktım eve yürürken bi başladım titremeye elim ayağım zangır zangır, allahtan yol üstünde fırın var eve ekmek alcaktım hemen 1 dilim yedim,oturdum bekledim azcık düzelince gittim eve öyle gittim,bidaha yookk ara öğünsüz çıkmam akıllandım
Allah razi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?