♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydıın kızlaar
aranızdayım tekrarr
bugün 63,1 le başladıım

ooo süpersin,sende beni geçip el sallayacan bu gidişle ben + lardayım ama 2 gündür wc ye çıkamadım çok fenayım
sbeden cim geçen hafta:60,9
bugün :61,1
dün anneler günü şerefine bende yedim içtim inkar etmiyorum, ama bugün telafisini yapıcam

Anneler günün kutlu olsun canıım
yarasın yediklerin birşey olmaaz sen telafi edersin merak etme

vala iki hafta sonra böyle gidersim 61 i görürüm diye tahmin ediyorum tabi kendimi salmazsaam

kuzuum ya 63 görmüşsün tekraar
bu hafta inersiin ama sen zaten iradelisiin

sbeden
Geçen hafta : 52,6
Bu hafta: 53,3
Fark : + 700
Ya niye böyle oldu anlamadım ben. Yediklerime dikkat ettim. Adetim de bitti alla alla yaaa. Yeşil çay içemedim bi kaçğ Mdür. Ödem kaldı mı naptı

Regl biteli kaç gün oldu canım benim hemen şişim inmiyor mesela 1 haftayı buluyor

Herkes anneler günü diye ben dahil yemişiz Annemlere gittik kardeşim profiterol yapmış annem tavuklu pilavından kırılır mı hiçBugün 50.8 geldim o kadar tatlıdan sonra buna da şükür

Anneler günün kutlu olsun canıım
yarasın yediklerin birşey olmaaz sen telafi edersin merak etme

vala iki hafta sonra böyle gidersim 61 i görürüm diye tahmin ediyorum tabi kendimi salmazsaam

sağol canım seninde annler günün kutlu olsun, yediklerim zaten mangal+salata+ayran dı ama bide çayın yanında 1 dilim kek yedim az kaldı 61 görceğine inanıyorum

Herkes anneler günü diye ben dahil yemişiz Annemlere gittik kardeşim profiterol yapmış annem tavuklu pilavından kırılır mı hiçBugün 50.8 geldim o kadar tatlıdan sonra buna da şükür
kırılmaz tabikide,o kadar olsun bugün telafi ederiz biz onu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…