canım cumartesi iş çıkışı anneme gittik ama eşimde surat bi karışNeye karar verdiniz begus annene gittiniz mi evde misin
başına buda mı gelecek tisbeden
Geçen hafta : 52,6
Bu hafta: 53,3
Fark : + 700
Ya niye böyle oldu anlamadım ben. Yediklerime dikkat ettim. Adetim de bitti alla alla yaaa. Yeşil çay içemedim bi kaçğ Mdür. Ödem kaldı mı naptı
günaydıın kızlaar
aranızdayım tekrarr
bugün 63,1 le başladıım
dişçiye gitcem o yuzden hızla evı bi toparlamalıyım.çıkayım öglen gelırım
Anneler günün kutlu olsun canıımooo süpersin,sende beni geçip el sallayacan bu gidişle ben + lardayım ama 2 gündür wc ye çıkamadım çok fenayım
sbeden cim geçen hafta:60,9
bugün :61,1
dün anneler günü şerefine bende yedim içtiminkar etmiyorum, ama bugün telafisini yapıcam
kuzuum ya 63 görmüşsün tekraar
sbeden
Geçen hafta : 52,6
Bu hafta: 53,3
Fark : + 700
Ya niye böyle oldu anlamadım ben. Yediklerime dikkat ettim. Adetim de bitti alla alla yaaa. Yeşil çay içemedim bi kaçğ Mdür. Ödem kaldı mı naptı
ooo süpersin,sende beni geçip el sallayacan bu gidişle ben + lardayım ama 2 gündür wc ye çıkamadım çok fenayım
sbeden cim geçen hafta:60,9
bugün :61,1
dün anneler günü şerefine bende yedim içtiminkar etmiyorum, ama bugün telafisini yapıcam
Anneler günün kutlu olsun canıım
yarasın yediklerin birşey olmaaz sen telafi edersin merak etme
vala iki hafta sonra böyle gidersim 61 i görürüm diye tahmin ediyorum tabi kendimi salmazsaam
kırılmaz tabikide,o kadar olsun bugün telafi ederiz biz onuHerkes anneler günü diye ben dahil yemişizAnnemlere gittik kardeşim profiterol yapmış annem tavuklu pilavından kırılır mı hiç Bugün 50.8 geldim o kadar tatlıdan sonra buna da şükür
Guncel kilom 69.8 boy 161 bu hafta listeye katilmak istiyorum
Aynen kuzu bu hafta daha iyi olacağız inşallahkırılmaz tabikide,o kadar olsun bugün telafi ederiz biz onu
inşallah canım benim hep daha iyi olalımAynen kuzu bu hafta daha iyi olacağız inşallahSen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?