♥haftalık kilo verme yarışması♥

gel yavyum gel,sana kızamıyorum dün bende tıkındım, gerçi zararlı bitek kek vardı ama bende +lardayım,naptın kaçırdığın spor hissiyatın geri geldimi

inşallah canım benim hep daha iyi olalım
ben çok şükür iyiyim,iç güveysinden hallice modundayım
Bende öyleyim hala yorgunum sanki

O kadar hamur işine falan gayet iyi bence bizde yedik kendini kötü hissetme

gel yavyum gel,sana kızamıyorum dün bende tıkındım, gerçi zararlı bitek kek vardı ama bende +lardayım,naptın kaçırdığın spor hissiyatın geri geldimi
Sence

Bende öyleyim hala yorgunum sanki

O kadar hamur işine falan gayet iyi bence bizde yedik kendini kötü hissetme
Zaten geçen hafta bu sayfada bişeyler vardı
cuma günü triliçeler koska lar falan havada uçuşuyordu
normaldir

kızlar merhaba hastalığım bitti iyileştim, bu aralar hastalık nedeni ile sizden uzak kaldım birazda motivasyonum düştü suyu bile dürüst bütün içmiyorum nasıl toparlancam bakalım

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir misali,hafta sonunun kaçamağı hafta içiden belliydi aslında demi
bende bu hafta cozuttuum resmen baklava yaptım evde ve anlatamam deli gibi yedim off neden böyle olduki haftasonu bütün emeklerim çöpe gitti

perşembenin gelişi çarşambadan bellidir misali,hafta sonunun kaçamağı hafta içiden belliydi aslında demi
Kesinlikle
olsun kaçamaklardan sonra daha dirayetli devam edileceğine inanıyorum

bende bu hafta cozuttuum resmen baklava yaptım evde ve anlatamam deli gibi yedim off neden böyle olduki haftasonu bütün emeklerim çöpe gitti
Bu haftasonu herkes öyleydi canım
Hadi bakalım toparlan yeni bi haftaya baklavaların enerjisi ile yeniden başla

birinin bizi iyice bi dövmesi lazım
off baklava yaptın haabecerikli hatun seni ,hayatta hamur açamam (iykide açamıyorum yoksa hamurişini çok severim)

Günaydın herkesee :)
sbeden bugünkü kilom 65.8 geçen haftaya göre -400 um.
Maşallah diyeyim 2 haftadır hafta sonları iyi geçiyor cumadan pazartesiye çok fazla + ile çıkmiyorum. Aşağıya yazıcam az sonra hafta sonu ne yiyip ne ictigimi.
6 Mayıs Cuma 65.7
9 Mayıs Pazartesi 65.8

6 mayis CUMA
Sabah 07.30 4 kaşık musli+süt, 1 yumurta.
Ara 09.00 kayısı form çayı
Ara 11 : 1 bardak süt
Öğle 12.30: 4 kaşık pirinç pilavı, 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yayla çorbası.
Ara 16.00: 1 fincan nescafe
Akşam saat 19.00: yarım lavas ekmegi +7 tane Çiğköfte + marul, 1 ızgara köfte, avuç içi kadar ekmek, 2 bardak ayran.

Cuma akşam bir dilim yaş pasta yedim saat 8 gibiydi.ne büyük ne küçük bir dilim.

7 mayis CUMARTESİ :
Sabah 09.00 yarım kepekli tost, domates salatalık 1 bardak süt.
Ara 12.00: 1 fincan Türk kahvesi
Öğle 14.30: 4 kaşık pirinç pilavi+2 kaşık et kavurma ( bebek mevlidindeydim de 1 bardak ayran.
Ara 16.30: 1 nektarin
Akşam 19.00: 2 kaşık pirinç pilavı + 5 kaşık etli nohut yemegi+ 1 bardak ayran.

8 mayis PAZAR
Sabah 11: 1 bardak süt + 3 kaşık Musli. Sonra doymamış ve 1 yumurta 5 zeytin 2 dilim beyaz peynir ve 1 nektarin yedim ekmek yemedim.
Öğle yemegi acikmadigim için yok.
Saat 2 de 1 fincan az kahveli sütlü nescafe ile yarım dilim Böğürtlenli turta.
Akşam kayinvalidemdeydik yemekte saat 18.30 da 1 tane çiğ börek, 3 kaşık kuru fasulye , yarım kase mercimek çorbası ve salata yedim biraz da. Saat 7 gibi sofrada kalktık ve ardından hiç bir şey yemedim artık.

Cuma spor yok.
Cumartesi 45 dk yürüyüş + koşu. 15 dk egzersiz.
Pazar günü sadece leslie 1 mile express.

Yemek olayını erken bitirmek kesinlikle bu işin en önemli yapı taşlarından. Kacamaklarim olmasına rağmen dün sabah bile 65.9 dum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…