♥haftalık kilo verme yarışması♥

birinin bizi iyice bi dövmesi lazım
off baklava yaptın haabecerikli hatun seni ,hayatta hamur açamam (iykide açamıyorum yoksa hamurişini çok severim)
buyur gel canım yarım tepsi duruyo hala napıcam onuda bilmiyom
kız bizi napıcaz böyle iyiki iki kilo verdik geri almak için yapmadığımız şey kalmadı
bir an önce kendimizi toparlamamız lazım sabah tartıya çıktım Lo diye bi şey gösterdi sanırım pili bitmiş sbeden ama kesin 65 e çıkmışımdır yani 65 say beni bu hafta biliyorum kendimi çünkü

bende bilmiyorum,kelin ilacı olsa kendi başına sürer ahh ahhh bende bu sabah ceza verdim kendime azcıcık yedim ama yinede kalorisi 172 yapmış
baklavayı bir günde 1 tepsi yerim o derece tatlı hastasıyım

Pirinç pilavını 2 kaşık alacak kadar kendini frenleyebiliyorsan canım hiç yemeden de durabilirsin bence tamamen kes çünkü menülerin çok güzel

bende bilmiyorum,kelin ilacı olsa kendi başına sürer ahh ahhh bende bu sabah ceza verdim kendime azcıcık yedim ama yinede kalorisi 172 yapmış
baklavayı bir günde 1 tepsi yerim o derece tatlı hastasıyım
Oy anam ya çok güzel ama napalım ölelimmi haftaya detoks yapmayı düşünüyom ya ondan mı geldi acep bu rahatlık

yinede çok iyisin canım üzülme,regl in bitince dahada inersin
geçmiş olsun canım,dikkat et kendine
teşekkür ederim canım, bu bağırsak enfeksiyonu zaten benim dengemi bozdu midem bulanıyor diye su içemedim fazla. bugünden itibaren kendimi topluyorum diyete devam

65 mii yaa naptıın alminaa seen
bak vala kızdıım sana
o kadar uğraşş uğraşş ver kilolarıı sonra bir hamlede gerii al

Pirinç pilavını 2 kaşık alacak kadar kendini frenleyebiliyorsan canım hiç yemeden de durabilirsin bence tamamen kes çünkü menülerin çok güzel
Yapabiliyorum canım kendimi frenleyebiliyorum ama bubyavas yavaş oldu tabii ki. Yoksa cook severim öyle sulu yemeklerle pilavı birbirine katıp yemeyi . Dün kayınvalidem de kuru fasulyeli yanına yapmış mesela dün hic yemedim çünkü cumadan beri her öğünde pirinç denk geldi. Dün hic yemedim o yüzden. Ayda 1 hafta hariç iştah sorunum yok çok şükür ama bazen ayarlarim kacabiliyor

Haftada 1-2 kere yersen dengeler ben makarna hastasıyım mesela öyle yaptım hepBende bu aralar kaçırdım fena hemde

Kahvaltı 172 kalori (saat : 07:50)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Zeytin-5 g (1 adet)
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-10 g
Sütaş Kaşar Peyniri-20 g
Salatalık (Soyulmuş)-25 g

Öğle Yemeği 390 kalori (11:50)
Kuru Fasulye-1 kase
Pirinç Pilavı-60 g
Komposto-100 g

Tamam canım. Evet pil bitiyor . Bende de lo diyordu bende ne loo diyordum

sbeden canim kilom 103.8 bn zayiflamak yerine kilo almaya basladm stres uykusuzluk spor falanda yapamiyorm zatn bu kotu gidisata bir dur deme zamani geldi artk Bu hafta sonu hedef kilom 102.8 hadi insallah
Benden de 200 gram haftaya 102.6 ol. Fazla oyalanma kendini göster gücünü ortaya koy fazla kilo seni yipratiyor . Zayiflardaki azim biz cok kilolarda yok uykunu duzene koy ve ac yat. Zayiflamana hormonun uykuda yag yakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…