ara öğünlerini badem,fındık,ceviz yada süt*yoğurt/meyva şeklinde yaparsan daha iyi olurMerhaba kilom yine 83Bugün sabah bir dili kepekli ekmek bir parça peynir be domates ara öğün Eti form yarım öğlen kurufasulye 1 porsiyon ve cacık ara öğün 15 gr çikolata Akşam ve öğle yemeği hastanede nöbetçi olduğum için aynı
valla bilmiyorum canım yemeklere saldırır oldum reglim yaklaştı bide ondan sanırım napcaz biz yaaoyy baklavamı çok severım.kız ne oluyo bize bi toparlanamıyoz
valla aynen pil alamadım tartılamadım ama biliyom kendimi 65 olmuşumdur yani okadar yemeye looo diyince anam çokum heralde tartı loo diye tepki veriyor dedim heralde bendeTamam canım. Evet pil bitiyor . Bende de lo diyordu bende ne loo diyordum
Canım geçen haftayı da pas mı geçtin kalori takibindevalla bilmiyorum canım yemeklere saldırır oldum reglim yaklaştı bide ondan sanırım napcaz biz yaa
naptım ben yeşil elmam naptığımı bi söylesem atarsınız beni burdan günde 3 öğün baklava yidim makarna yidim pilav yidim65 mii yaa naptıın alminaa seen
bak vala kızdıım sana
o kadar uğraşş uğraşş ver kilolarıı sonra bir hamlede gerii al
evet hafta sonuncusu olacağım için bu hafta vereyim canım çok saldım kendimi dur hemen hesapliimCanım geçen haftayı da pas mı geçtin kalori takibinde
evet hafta sonuncusu olacağım için bu hafta vereyim canım çok saldım kendimi dur hemen hesapliim
nehirnil111 1100 kalorim bugün
evet gerçekten sınır koymanda çok etkisi oluyor kalorinin bu hafta dan itibaren ramazana kadar tam gaz devam buarada ramazanda napıcazTamam canım demek ki kalori sayımını bırakmamalısın bu haftadan itibaren tam gaz devam o zaman
evet gerçekten sınır koymanda çok etkisi oluyor kalorinin bu hafta dan itibaren ramazana kadar tam gaz devam buarada ramazanda napıcaz
Ayy bilirim o durumu annem her köye gidişinde o durumda kalirdi bi yandan anneannemin yaninda bes dakka daha fazla kalma istegi diger tarafta babamin surati soylenmeleri ki babam aşırı sinirli biridir.canım cumartesi iş çıkışı anneme gittik ama eşimde surat bi karış, artık mutlu mu olim üzülim mi bilemedim bende
Allah razi olsun canim benim, çok şükür rabbimesu321 kuzum geçen gün yazdığını telden okudum cevap yaamadım. annene çok geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim :)
Degismiyolar napalim ben surprizleri cok severim ama annem icin yapmiyorum artik gidip istediğini aliyorumAy aynı annem
Zayiflamissin diye tepkiler aldım sevgilimden annemden falan kendim de hissediyordum zaten biraz daha zorliyim yemege dedim:)Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
İyi yqpmışsın kuzu yakıştısa alcam tabi :)
Vaayyy arttırmışız yemeyi aferin. Canım ya pilates yapalım gel de artık
Kuzum ister istemez üzülüyor insan ama sakin pes etme bunlar seni kamcilasin.Olsun mutlu oluyorsan al. Bende aldikca gözden baska seyleri cikarir birilerine verirdim. . Alisveris cok keyif veriyor.
Bugün biri bana hamile misin dedi. Yeni aldigim tunik karnimi ortaya cikariyor. Biktim uzulerek geldim eve
Cozut zaten 60 kilo biseyciksin fazla kilonda yok hakkindirSelamsbeden bu hafta cokk az verdmm malesefff malumm anneler gunu filan derkenn azcikk cozutmus olabilirmm tabi havalar azcik kotu dye yuruyuste yapamadm haftaya telafi ederim artikk bu haftaki kilomm 84.700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?