yavaşlatır tabi ama spor yapmazsan,çünkü vücut kıtlık moduna geçiyor,bir alt levele düşürüyosun metabolizma hızınıYaa aynı benim günlük kalorilerim bazen çok az bazen 1000 kalori.Acaba bu dengesizlik kilo vermemizi yavaşlatıyor mudur sence ?GonulSenligim
o şişlik bende de var ve reglime daha var ama aynı olcak gibi karnım ağrıyom göğüslerim sızlıyoşu garip şişliğime çözüm bulamazsam ben de yapcam öyle bişey ya..
begüüüşş nabeerrryavaşlatır tabi ama spor yapmazsan,çünkü vücut kıtlık moduna geçiyor,bir alt levele düşürüyosun metabolizma hızını
kız bahar mı çarptı ,ay mı tepti noldu kız hepimiz bi tuhaf olduko şişlik bende de var ve reglime daha var ama aynı olcak gibi karnım ağrıyom göğüslerim sızlıyo
iyiyim canım sağol sen nasılsın?misafirlerim var,oturuyoruzbegüüüşş nabeerrr
uff sorma büyüyen ay şişirdi bizikız bahar mı çarptı ,ay mı tepti noldu kız hepimiz bi tuhaf olduk
Haftada 5 gün tempolu yürüyüş yapıyorum saatte 8bin adım.Ama kaloriler de mi dengede olmalı ?yavaşlatır tabi ama spor yapmazsan,çünkü vücut kıtlık moduna geçiyor,bir alt levele düşürüyosun metabolizma hızını
iyiyim ben de işte olduğu kadar. ay evet yaa yoğunum ,akşamları pc açasım gelmiyor kafa bi milyon. telefondan yazmaya çalışıyorum gün boyu zaten. bu akşam açtım pc yi :)iyiyim canım sağol sen nasılsın?misafirlerim var,oturuyoruz,sen çok yoğunsun sanırım
yok ya ben hiç öyle bir bilgi okumadım bugüne kadar. hatta bi günü fazla kaçırırsan ertesi gün iyice sıkıyorsun ki dengelensin diye biliyorum.Haftada 5 gün tempolu yürüyüş yapıyorum saatte 8bin adım.Ama kaloriler de mi dengede olmalı ?GonulSenligim
Tamam canim senin icin 102.6 olcam elimden gelen tum gayreti gostercemBenden de 200 gram haftaya 102.6 ol. Fazla oyalanma kendini göster gücünü ortaya koy fazla kilo seni yipratiyor . Zayiflardaki azim biz cok kilolarda yokuykunu duzene koy ve ac yat. Zayiflamana hormonun uykuda yag yakar
hem çay içiyorum, eşimle k.pederim maça bakıyo, oğlumla k.valdemde telefonlarını karıştırıyo, arada birbirimize bakmadan konuşuyoziyiyim ben de işte olduğu kadar. ay evet yaa yoğunum ,akşamları pc açasım gelmiyor kafa bi milyon. telefondan yazmaya çalışıyorum gün boyu zaten. bu akşam açtım pc yi :)
kız misafirler varken burda napıyon
Aynen canım malesefbilmiyorum ki olabilir canım. ama insan her zaman da aynı düzende beslenemiyor ki
haha süperhem çay içiyorum, eşimle k.pederim maça bakıyo, oğlumla k.valdemde telefonlarını karıştırıyo, arada birbirimize bakmadan konuşuyoz,bende elimde pc,öyle işte
spor yapmayı özledimkarnım şiş benim bi de sert . gaz problemi de var . sanırsam bağırsaksal olayların azizliği bugün artı çıkmam. psikolojim bozuldu
bugünkü sporum
47 dk tempolu yürüyüş
30 dk pilates
gözünden de kaçmıyo hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?