♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyiyim canım sağol sen nasılsın?misafirlerim var,oturuyoruz,sen çok yoğunsun sanırım
iyiyim ben de işte olduğu kadar. ay evet yaa yoğunum ,akşamları pc açasım gelmiyor kafa bi milyon. telefondan yazmaya çalışıyorum gün boyu zaten. bu akşam açtım pc yi :)
kız misafirler varken burda napıyon

Haftada 5 gün tempolu yürüyüş yapıyorum saatte 8bin adım.Ama kaloriler de mi dengede olmalı ? GonulSenligim
yok ya ben hiç öyle bir bilgi okumadım bugüne kadar. hatta bi günü fazla kaçırırsan ertesi gün iyice sıkıyorsun ki dengelensin diye biliyorum.

Benden de 200 gram haftaya 102.6 ol. Fazla oyalanma kendini göster gücünü ortaya koy fazla kilo seni yipratiyor . Zayiflardaki azim biz cok kilolarda yok uykunu duzene koy ve ac yat. Zayiflamana hormonun uykuda yag yakar
Tamam canim senin icin 102.6 olcam elimden gelen tum gayreti gostercem

hem çay içiyorum, eşimle k.pederim maça bakıyo, oğlumla k.valdemde telefonlarını karıştırıyo, arada birbirimize bakmadan konuşuyoz,bende elimde pc,öyle işte

begum75 begüşcüğüm ramazan hedefini 60 a çekmişsin. ay ben de hedef koysam fena olmaz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…