- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
fHee aynen dediğin gibi yedim ama ben +200 üm bebeğim
+700 olanlar kendilerini dağlara taşlara vursunlar bence
sen tanıyor musunGonulSenligim diye biri var bu konuda o +700 çıkmış diyorlar
Kız swn niye aldın anlat heleben tanıyomm..ama bende 1 kılo aldım neyapacık :))
Ay psikolojimiz bozuldu anacım yaaabende + 200 çıkınca kendimi aşırı şiş, kilo almış yanaklarım tontişleşmiş hissediyorum,sanırım ödem yaptım
Ney ney nayır nolamaz yaaaaa 22 mayısa kadar böyle mi olcakkızlar o zaman bunun tek sebebi büyüyen ay
22 mayısa kadarda büyüyecek
Bi zahmet şekerim :)Belim rahat canım şu birkaç gündür
ağır bişey yapmadım
ctesi yürüyüş yaptım biraz
dün de zaten anne kayınvalide elti ziyaretleri falan geçti gitti
basit basit başlayacağım bişeylere
Vallah dayaklıksın he. Kız bu ne. Duymıcam bi daha. Çok ayıpnaptım ben yeşil elmam naptığımı bi söylesem atarsınız beni burdan günde 3 öğün baklava yidim makarna yidim pilav yidim
bu öğlen bir dilim kepek ekmek ve omlet peynir domatesle geçirmeye çalıştım ama sırf vicdanımı rahatlatmak için yani
Gözün aydın canımmm :)Selamun aleykum kizlaarrr
Cok cok güzel bi gün gecirdim bugün.
Sevgilim geldi dün akşam surpriz yapmis
Bugünde gezdik gezdik gezdiikkk:))
Herkesler kilo verebilmistir umarım, keyifleriniz yerinizdedir.
Gider canım sen sabırlı ol yeter ki :)sbeden 1.70 boy 71.7 kiloyum 27 yaşındayım hedef şimdilik 60 kilo doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 17 kilo gitti inşallah gerisi de gider
Merhaba :) ne doktorusun. Guzel menü fasulye cacik zengin :)Merhaba kilom yine 83Bugün sabah bir dili kepekli ekmek bir parça peynir be domates ara öğün Eti form yarım öğlen kurufasulye 1 porsiyon ve cacık ara öğün 15 gr çikolata Akşam ve öğle yemeği hastanede nöbetçi olduğum için aynı
Olsun sonuçta vermissin
Merhaba canim yazdim listeyeMerhaba bu sabah tartildim kilom 65.2sbeden
Listedeyim tesekkurlersbeden
aramiza hoşgeldinsbeden 1.70 boy 71.7 kiloyum 27 yaşındayım hedef şimdilik 60 kilo doğum kilolarını vermeye çalışıyorum 17 kilo gitti inşallah gerisi de gider
caniimmm pazar gunu ayran veya yogurt agirlikli beslendim. sabah 1 kase yogurt oglen guvec vardi cacikla onu yedim. aksam yine ayran ictim. kafama gore boyle yaptim. :)Ne ayranı çabuk bana da söyle
Ben çok az yiyorum günde sadece 1 dilim tam buğday ekmek akşam 7den sonra yemek yok ve haftada 5 gün hergün 1 saat yürüyorum tempolu 8bin adım fln yapıyorum normal mi sizce ?Olsun sonuçta vermissin
Yaa aynı benim günlük kalorilerim bazen çok az bazen 1000 kalori.Acaba bu dengesizlik kilo vermemizi yavaşlatıyor mudur sence ?Salı: 872
Çarşamba: hesaplamamışım bana ceza 1000+ say
Perşembe:666
Cuma: 704
Cumartesi: 884
Pazar: 975
Pazartesi ( bugün ) : 1034
Yarına allah kerim
nehirnil111
şu garip şişliğime çözüm bulamazsam ben de yapcam öyle bişey ya..caniimmm pazar gunu ayran veya yogurt agirlikli beslendim. sabah 1 kase yogurt oglen guvec vardi cacikla onu yedim. aksam yine ayran ictim. kafama gore boyle yaptim. :)
bilmiyorum ki olabilir canım. ama insan her zaman da aynı düzende beslenemiyor kiYaa aynı benim günlük kalorilerim bazen çok az bazen 1000 kalori.Acaba bu dengesizlik kilo vermemizi yavaşlatıyor mudur sence ?GonulSenligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?