- 4 Mayıs 2016
- 14
- 27
- 3
- 34
Bence de doğru diyorsun.Teşekkür ederim :)yok ya ben hiç öyle bir bilgi okumadım bugüne kadar. hatta bi günü fazla kaçırırsan ertesi gün iyice sıkıyorsun ki dengelensin diye biliyorum.
canım iyice iyileş de yavaş yavaş yapmaya başlarsın. önce sağlıkspor yapmayı özledim
kaçmaz tabisigözünden de kaçmıyo hee
bugün + 200 olunca mecbur çektim aslında o bile zor da hedefi yüksek tutayım dedim
spora başlamam lazım, bugün yapamadımda yarın başlarım artıkcanım iyice iyileş de yavaş yavaş yapmaya başlarsın. önce sağlık
kaçmaz tabisicevap veremiyorum bazı yorumlara ama okuyorum fırsat buldum mu aha da yazarım böyle
1 kilo 100 gr vermen lazım 60 hedefi için. ramazana daha 1 aya yakın zaman var. olur kız belki umutsuz olma ya
rica ederim canım :)Bence de doğru diyorsun.Teşekkür ederim :)
başla şekerim başla. ama çalışırken spor yapmak hakkaten zormuşspora başlamam lazım, bugün yapamadımda yarın başlarım artık
evet ya bazen oluyo gece 11 de bitiyo spor direk duş ve yatış
başla şekerim başla. ama çalışırken spor yapmak hakkaten zormuş
kimsede sormuyo demek herkes yatıştakız bi de spor tablosu hak getireelimde kağıda not etmeye çalışıyorum da buraya tabloya yetişemiyorum valla
ben de öyle valla spordan sonra duş ve şuan mayışık bi haldeyimevet ya bazen oluyo gece 11 de bitiyo spor direk duş ve yatışsabaha kadar deliksiz uyuyorum sonra dayak yemiş gibi kalkıyorum
aynen kız bi papatya bildirimini yapıyo düzenli olarak. gerisinin maşallahı var ben de dahilkimsede sormuyo demek herkes yatışta
ben de öyle valla spordan sonra duş ve şuan mayışık bi haldeyim
zıbartesi olsun istiyorum
aynen vallaöyle bi gün olsa ne kaa güzel olurdu
hiç bitmeyen zıbartesi istiyorum
kız ben yedim bugün hemde akşam 2 eti puf yidimaynen valla
boş hayaller hep
bu ara canım hep abur cubur ,çikileta ,hamur işi falan istiyo. o da mı ayın büyümesinden
bi de bizim göbekler şişti yaa bak sende de varmış,nehirde de var. o da ay büyümesindendir Allah bilir
bak bak neler dökülüyor yaaakız ben yedim bugün hemde akşam 2 eti puf yidimhep ayın yüzünden
nehirinde o yüzden kesin
ya yeni çıkmış karamelli ve çilek dolgulu, karamelliden tane yedim çilekliden de 1 ısırık aldım ama kalori hesaplarında yoktu adı bende 2 tane kaaolu diye hesapladımbak bak neler dökülüyor yaaaeti puf
ben de az daha intense alacaktım ama almadım da yemedim de
bir kaç ay daha zor kuzum hafta sonu gezdim biraz ağrı yaptı yinecanım iyice iyileş de yavaş yavaş yapmaya başlarsın. önce sağlık
kaçmaz tabisicevap veremiyorum bazı yorumlara ama okuyorum fırsat buldum mu aha da yazarım böyle
1 kilo 100 gr vermen lazım 60 hedefi için. ramazana daha 1 aya yakın zaman var. olur kız belki umutsuz olma ya
canım çekti. bende alaman çikolatası yedm :)ya yeni çıkmış karamelli ve çilek dolgulu, karamelliden tane yedim çilekliden de 1 ısırık aldım ama kalori hesaplarında yoktu adı bende 2 tane kaaolu diye hesapladım
kaçamak kotanı doldurmuşsun onlarıda yarın ki kaçamakta yersincanım çekti. bende alaman çikolatası yedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?