♥haftalık kilo verme yarışması♥

ya yeni çıkmış karamelli ve çilek dolgulu, karamelliden tane yedim çilekliden de 1 ısırık aldım ama kalori hesaplarında yoktu adı bende 2 tane kaaolu diye hesapladım
abooo yenileri mi çıkmış. neyse merak etmedim ki

karpuzu anlatırlar önüme kavun koyarlar ben yine yapamam
hehehe . yemek bizim işimiz gııı her türlü kalan sıfır

bir kaç ay daha zor kuzum hafta sonu gezdim biraz ağrı yaptı yine
aynen canım zorlama. sen bu süreçte yemene dikkat et yeter.arkadaştı , doğum günüydü, ay ısmarladıydı bilmem ne duymasak iyi yani

şimdik ayranımı içeyim de yavaştan yatışa geçeyim bari

borç batağına sürüklemiş seni bunlar ben bulaşmayayım en iyisi
bulaşma bu gidişle kirediye de başvurcam
k.valdem fıstık çıkardı ye ye diyo,o kadarda bişey olmaz mış baktı başa çıkamadı benle beyaz leblebilerden ye onlar kilo yapmıyomuş doktor öyle dedi diyo, bu doktor rüyasındaki doktor heralde, saat kaç neyin kafasını yaşıyo anlamadım
sana afiyet olsun,iyi geceler canım

aferin kız yeme. bu saatte hiç yeme zati. hem ki o beyaz leblebiler çok gaz da yapıyo. karnın daha da şişecek bi de
ayy geçen ben de tuzlu fıstık yidimdi anam onlar mı ödem yaptı bana yoksa bak ben de dökülmeye başladım iyi mi
aydan o aydan
teşekkür ederim canım benim. şimdiden sana da iyi geceler olsun

eccük taa sohbet etsek ceplerinden çekirdek kabuklarıda düşecek hee

kızlaaar ben geldim yoğun ve uzun süren bir geziden sonra tekrar burdayım çok şükür ama hiç iyi şekilde değil. sbeden 83 güncel kilom. ama tam bir haftadır wc yok. anladımki başka yerde benim şevkim kaçıyo yarından itibaren bildirimlere devam kızlar. sabaha tekrar gelirim zati. sbeden , GonulSenligim , begum75 , nehirnil111 , @almina_14

ahaha hemende bilirmiş nası kaçamakllar yaptığımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…