- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
abooo yenileri mi çıkmış. neyse merak etmedim kiya yeni çıkmış karamelli ve çilek dolgulu, karamelliden tane yedim çilekliden de 1 ısırık aldım ama kalori hesaplarında yoktu adı bende 2 tane kaaolu diye hesapladım
karpuzu anlatırlar önüme kavun koyarlar ben yine yapamam
aynen canım zorlama. sen bu süreçte yemene dikkat et yeter.arkadaştı , doğum günüydü, ay ısmarladıydı bilmem ne duymasak iyi yanibir kaç ay daha zor kuzum hafta sonu gezdim biraz ağrı yaptı yine
bak gene yemiş kaçamakcanım çekti. bende alaman çikolatası yedm :)
etme zaten tadı kötüydüabooo yenileri mi çıkmış. neyse merak etmedim ki
hehehe . yemek bizim işimiz gııı her türlü kalan sıfır
aynen canım zorlama. sen bu süreçte yemene dikkat et yeter.arkadaştı , doğum günüydü, ay ısmarladıydı bilmem ne duymasak iyi yani
inandımetme zaten tadı kötüydü
ayy bide pahalı takside böldürdüm boşuna hiç almainandımamaaan para vermeye değmez zati
Cozut zaten 60 kilo biseyciksin fazla kilonda yok hakkindir
ayy bide pahalı takside böldürdüm boşuna hiç alma
PsikiyatriMerhaba :) ne doktorusun. Guzel menü fasulye cacik zengin :)
eneeePsikiyatri
bulaşma bu gidişle kirediye de başvurcamşimdik ayranımı içeyim de yavaştan yatışa geçeyim bari
borç batağına sürüklemiş seni bunlar ben bulaşmayayım en iyisi
anam aramızda doktor mu varmış bizde sana tavsiyede bulunuyoz,bi tarafınla gülüyosundur bize ,gerçi doktorlar hep yapma der ama kendileri dikkat etmez ,böylede bişey varPsikiyatri
bulaşma bu gidişle kirediye de başvurcam
k.valdem fıstık çıkardı ye ye diyo,o kadarda bişey olmaz mışbaktı başa çıkamadı benle beyaz leblebilerden ye onlar kilo yapmıyomuş doktor öyle dedi diyo, bu doktor rüyasındaki doktor heralde, saat kaç neyin kafasını yaşıyo anlamadım
sana afiyet olsun,iyi geceler canım
eccük taa sohbet etsek ceplerinden çekirdek kabuklarıda düşecek hee
aferin kız yeme. bu saatte hiç yeme zati. hem ki o beyaz leblebiler çok gaz da yapıyo. karnın daha da şişecek bi de
ayy geçen ben de tuzlu fıstık yidimdi anam onlar mı ödem yaptı bana yoksabak ben de dökülmeye başladım iyi mi
aydan o aydan
teşekkür ederim canım benim. şimdiden sana da iyi geceler olsun
geldim kıız nası gördün hemen bende tam bugün kim ne yazmış onu okuyodum.
seansa benide alın, sırayı nerden alıyozeneeepişikolojimiz bozuldu bizim kilo vercem derken topikçek bize seans ayarlasana
1 hafta mıkızlaaar ben geldim yoğun ve uzun süren bir geziden sonra tekrar burdayım çok şükür ama hiç iyi şekilde değil.sbeden 83 güncel kilom. ama tam bir haftadır wc yok. anladımki başka yerde benim şevkim kaçıyo yarından itibaren bildirimlere devam kızlar. sabaha tekrar gelirim zati. sbeden , GonulSenligim , begum75 , nehirnil111 , @almina_14
ahaha hemende bilirmiş nası kaçamakllar yaptığımı :)abooo yenileri mi çıkmış. neyse merak etmedim ki
hehehe . yemek bizim işimiz gııı her türlü kalan sıfır
aynen canım zorlama. sen bu süreçte yemene dikkat et yeter.arkadaştı , doğum günüydü, ay ısmarladıydı bilmem ne duymasak iyi yani
yetişkin mi? çocuk ve ergen mi ?Psikiyatri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?