- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
en güzeli,iyi gecelerbacılarr karnım aç en iyisi yatmak :)
kız sorma kendimden geçtim resmen gerçekten başka bi yerde wc ye çıkamıyorum galiba hiç olmadı. karnım kocaman zaten. şimdi bitki çayı falan içiyorum1 hafta mıtaş olmuştur kız için
hoşgeldin alımlarıSelaam bende 69 kiloyum 173 boyundym hedef 60 arsniza katilmak isyiuorum belirli bir diyetiniz varmi
ondan korkup yatmaya kaçtım zatieccük taa sohbet etsek ceplerinden çekirdek kabuklarıda düşecek hee
Görürüm ben bende bu göz varkengeldim kıız nası gördün hemen bende tam bugün kim ne yazmış onu okuyodum.
İlk sırada ben varım kaynak yapmaseansa benide alın, sırayı nerden alıyoz
Toparlarsın canikom bu hafta sıkıntı etmekızlaaar ben geldim yoğun ve uzun süren bir geziden sonra tekrar burdayım çok şükür ama hiç iyi şekilde değil.sbeden 83 güncel kilom. ama tam bir haftadır wc yok. anladımki başka yerde benim şevkim kaçıyo yarından itibaren bildirimlere devam kızlar. sabaha tekrar gelirim zati. sbeden , GonulSenligim , begum75 , @nehirnil111 , @almina_14
aferiin sananaptım ben yeşil elmam naptığımı bi söylesem atarsınız beni burdan günde 3 öğün baklava yidim makarna yidim pilav yidim
bu öğlen bir dilim kepek ekmek ve omlet peynir domatesle geçirmeye çalıştım ama sırf vicdanımı rahatlatmak için yani
Oha kız nqptın 15 bin. Bugün yataktan kalkabilcen mi merak ettimBugün yogundum
Sporum 15.000 adım gunduz ve gece olmak üzere. Bugün yorucuydu.
listeye ve msjlara yarin bakarim insallah herkese iyi geceler
Bende dün indirdim canım 3 dk yerimde saydım 500 adım gösterdi sin program pek terbiyesizmis:)Oha kız nqptın 15 bin. Bugün yataktan kalkabilcen mi merak ettim
Ben de adım sayar indirdim özenip dün 47 dk yürüdüm terbiyesi 44 adım saymış. Ay sinirim kabardı. Harcanan kaloriye de 101 kalori demiş ona da inanmadım.
Ay kız sorma yaaaBende dün indirdim canım 3 dk yerimde saydım 500 adım gösterdi sin program pek terbiyesizmis:)
Pedometer canım adı inşallah bu işe yarar :)Ay kız sorma yaaasenin programın adı ne ? Sbedenin kullandığını benim telefon destklemiyo onu inderemedim ben.
günaydın ötrmenimGünaydın herkeseeeeee :) :)
sorma sorma hafta sonu kaçırdım baya,hatta dünde kaçırdımbegum75
begüüüşşşşüümm günaaydıınnn
baak ben bu sabah 62,9 çııktıımm tam gaz sana yetişiyooruuumm
sende bana yardım etmek için tekrar 61 li rakamları görmüşsüün maşallaahh
bak aramızdaa çok da bir fark yookk artıkk
hey maşallahBugün yogundum
Sporum 15.000 adım gunduz ve gece olmak üzere. Bugün yorucuydu.
listeye ve msjlara yarin bakarim insallah herkese iyi geceler
günaaydıınn canıımmmmGünaydın herkeseeeeee :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?