♥haftalık kilo verme yarışması♥

Salı: 872
Çarşamba: hesaplamamışım bana ceza 1000+ say
Perşembe:666
Cuma: 704
Cumartesi: 884
Pazar: 975
Pazartesi ( bugün ) : 1034
Yarına allah kerim
nehirnil111
Harikasın canım
nehirnil111 bu hafta da kalori hesabı yapamayacağım canım küçük bir operasyon geçireceğim çarşamba.
Canım geçen haftada bildirimin yoktu onuda mı pas geçiyoruzGeçmiş olsun neyin var canım

Hoşgeldin canım kilolar yerleşmeden vereceksin inanıyorum bildirimlerini bekliyorum

f
Bak hele bak kendine gelmiş de laf yetiştiriyo bana bi de ben tanıyorum dişiankayı fıstık gibin kız valla
Telefonda başka smile yapamıyorum yoksa sana dil çıkartan smile yapcaktım.

Bi zahmet şekerim :)
Akşam 1 saat yürüyüş
Yarım saat bisiklet
10 Dakika twist hareketi kaç oluyor saymadım tv izlerken
uygun mudur şekerparem

Sabah; 07:35 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşilçay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + yarım tavuk gögsü kızartma + 3 dilim patates fırında + 50 gr yoğurt - 354 kalori

Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 koli
Akşam; 1 porsiyon biber dolması (2minik) + yarım kase cacık + 3 ymk kaşığı makarna - 438 kalori

Toplam kalori: 872

Karbonhidrat : 67,36
Protein : 61,37
Yağ : 39,26

@DisiAnka günlük sporum yarım saat yürüyüş (maalesef pilatese zaman kalmıyor akşam yemek yapma çamaşırları toplama derken yerime oturmam 21:30 falandı hal kalmadı yapacak)

Bu sabah 50.6

begum75 fiyonkbayan @DisiAnka bayan_balon

Son düzenleme:
kız ben yedim bugün hemde akşam 2 eti puf yidim hep ayın yüzünden
nehirinde o yüzden kesin
Benim regl düzensizliğimde oldu çok kötü 40-45 günü buluyor ilacı bıraktığım için son 10 gündür karnım şiş belim ağrıyor ama gelen giden yok Ay zaten şişirdi

Gunaydin kizlar.
Dunku menumu paylasiyorum
ozentı gururla sunaaar
Sabah 1 sb ilik limonlu su
Kahvalti 1 yumurta 4 zeytin 1 kk peynir
2 ceviz 2 gun kurusu cay
Ogle 1 tabak dolusu yogurt
Ara kahve sade.
Aksam 1 porsiyon kiymali yesil fasulye
1 kase yogurt
Spor 1 saat yuzme.
1 sise maden suyu. 2 lt su.

kız ayın 22 sine ahanda yazıyorum buraya 62 kg olacam
şuan acayip şişim canım reglim bu hafta ben o yüzden biraz fazla çıktım olmadan bir hafta önce kafadan 1 2 kg fazla çıkıyorum alıştım artık karnım davul gibi şuan akşama ıspanak yiycem bu hafta hep hafif geçircem tamam söz 15 inede muhtemelen kozmik beden temizliği yapıcam bir hafta reglimde biter rmamazandan önce inşallah hedefime yaklaşıcam ramazandaada 2 kg versem tamamdır benim işim
sen çok güzel istikrarı sağladın canım valla helal olsun ben 64 ü gördüm yelkenleri suya attım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…