♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunaydiinnnnn
Hastaneye gittim geldim kahvaltimi yaptim çay keyfi yapiyorum şimdi gelmek isteyenler buyursun gelsin:))
Hastaneye neden gittin derseniz kardiyolojiye gittim rutin muayene yaptiriyorum ya arada bu onun için.
Çok şükür tertemizmis kalbim:))

bir iki kilo versek ne iyi olur değilmi ramazanda bırakmayın kızlar topiği
bende tıkanıyrum gerçekten ramazanda ama şu tatlı olayını napıcaz orası meçhul

süpermiş kız menün kıskandım ha
ama öğle nasıl doydun sadece yoğurtla çok az değilmi

oo iddia büyük, işte bu haydi kızlar toparlanalımsaldık iyice
nehirnil111 @DisiAnka abcde_123

geçmiş olsun canım, arada kotrol yaptırmak iyidir,birşey çıkmadığına sevindim

evet yaa beni kara kara düşündüren o, eşim tatlısız durmaz ramazanda bende olunca yemeden duramıyorum

Günaydın herkeseeeeee :) :)
sağol komutanım

sorma sorma hafta sonu kaçırdım baya,hatta dünde kaçırdım
dün dedimya sen beni geçecen bu gidişle diye, ama ben alıştım senin gibi kaç kişi geldi geçti beni hatırlamıyorum bile
kız neye alışıyon gelen geçiyo giden geçiyo atak yap artık niye kaptırıyon yerini. ben kilo veremiyorum ama çok güzel gaz veririm

Sabah kahvaltısında çok az yedim diyordum bi hesapladim 300 kalori su şekerli çayı bi bıraksam :)
şeker zaten başlı başına bi kilo nedeni. bence de bıraksan iyi olur canım zaten alışınca bi daha içmezsin. bu arada sen yeni mi geldin daha önce görmedim seni hoşgeldin öyleyse
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 adet kivi bir bardak süt 6 adet fındık yedimmm
oh afiyet bal şeker olsun

Hoşgeldin canım kilolar yerleşmeden vereceksin inanıyorum bildirimlerini bekliyorum
hoşbuldum canım ay çok özlemişim sizi walla. evet bunlar yerleşmeden atağa geçmem lazım

kızlaar ben ismimii değiştirdiim haberiniz olsuunn
sbeden begum75 @07papatya bayan_balon @DisiAnka nehirnil111
onu farkettik zaten. resimden anlaşılıyo beni etiketlememişsin ama gördüm.
Benim regl düzensizliğimde oldu çok kötü 40-45 günü buluyor ilacı bıraktığım için son 10 gündür karnım şiş belim ağrıyor ama gelen giden yok Ay zaten şişirdi
zaten herşeyin suçlusu ay. başı sıkışan aya kabahat buluyo anaaaa sanırsın bunlar kurt adam

bırakma kendini 64 de neymiş. halen vermen lazım. ahanda böyle bekliyorum.

anam sendemi nedir bu kabızlık problemi ya bende aynen ölecem ya
bunların hepsi ay dan dolayı benim suçum yok.

ya haklısında hayatım boyunca hiçbişeyde hırslı olamadım kafamdaki neyse onu yaparım hep, zaten hırslı olsaydım çoktan vermiştim bu kiloları
ama senin hırsın hoşuma gitti, seni destekliyorum

ya haklısında hayatım boyunca hiçbişeyde hırslı olamadım kafamdaki neyse onu yaparım hep, zaten hırslı olsaydım çoktan vermiştim bu kiloları
kafandakini yapman zaten hırslı olduğunu gösteriyo canım benim. muhtemelen geçici bir durum sendeki. başlangıç kilonu gördüm epey yol katetmişsin zaten. bu da geçecek ben inanıyorum. kilo verince fiyonk dediydi dersin.

öylemi dersin inşallah hırslıyımdır da bende ramazana kadar 60 olurum
o başlangıç kilosu 9 ekim yanlız dikkatini çekerim bugün ayın 10 u, 7 ayda verdim ben 7 kiloyu

bırakma kendini 64 de neymiş. halen vermen lazım. ahanda böyle bekliyorum.

bunların hepsi ay dan dolayı benim suçum yok.

verecem inşallah şu iki hafta azcık kıssam kendimi gazlasam olacaka birşeyler o atağın gelmesi lazım ki şuan yolda
kabızlığa kayısı etkenini kullanacam bu akşam

evet sen bi ara detoks falan baya hırslıydın, 64 ü gördün yavaşladın benim gibi, hadi hadi kalk toparlan azcık
he kız ne günlerdi lahana çorbasımı içmedim bir gün boyunca sadece meyve sebzemi yemedim o kadar çektiğim boşa gitmmemeli toparlanmalıyız begüş detoksa hazır ve nazır bekliyorum ayın 15 ini büyük bir hevesle

sen şu detoksu yap, bizede bilgi ver emi, diğer topikteki arkadaşlar merak ediyo onlara anlatcam

Tatlı yemek üzerine çok yenmiyor canım dondurma sütlü tatlılar o sıcakta anca yenir onunda çok zararı olmaz
oo iddia büyük, işte bu haydi kızlar toparlanalımsaldık iyice
nehirnil111 @DisiAnka abcde_123
Evet toplanma zamanı ramazan öncesi iyice düşmeliyiz ki bayrama tam bayram yapalım
hoşbuldum canım ay çok özlemişim sizi walla. evet bunlar yerleşmeden atağa geçmem lazım

zaten herşeyin suçlusu ay. başı sıkışan aya kabahat buluyo anaaaa sanırsın bunlar kurt adam

Bizde özledik canım gitme çok uzun süre

Evet o ay varya o ay çok suçlu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…