Teşekkür ederim canım evet ben yeni katıldım aranıza inşallah ben de doğum kilolarını vereceğim sizlerle emziriyorum da zatensağol komutanım
kız neye alışıyon gelen geçiyo giden geçiyo atak yap artık niye kaptırıyon yerini.ben kilo veremiyorum ama çok güzel gaz veririm
şeker zaten başlı başına bi kilo nedeni. bence de bıraksan iyi olur canım zaten alışınca bi daha içmezsin. bu arada sen yeni mi geldin daha önce görmedim seni hoşgeldin öyleyse
oh afiyet bal şeker olsun
hoşbuldum canım ay çok özlemişim sizi walla.evet bunlar yerleşmeden atağa geçmem lazım
onu farkettik zaten. resimden anlaşılıyo beni etiketlememişsin ama gördüm.
zaten herşeyin suçlusu ay. başı sıkışan aya kabahat buluyo anaaaa sanırsın bunlar kurt adam
bırakma kendini64 de neymiş. halen vermen lazım. ahanda böyle bekliyorum.
bunların hepsi ay dan dolayı benim suçum yok.
kız nasıl yemiyelim oruç olcaz tüm gün dayanamam okadarına ben vallaulen genede yemiyelim demiyon kız, öyle tabi istek olduktan sonra kimse durduramaz bizi
Tatlı yemek üzerine çok yenmiyor canım dondurma sütlü tatlılar o sıcakta anca yenir onunda çok zararı olmaz
Evet toplanma zamanı ramazan öncesi iyice düşmeliyiz ki bayrama tam bayram yapalım
Bizde özledik canım gitme çok uzun süre
Evet o ay varya o ay çok suçlu o
Sonra yaz tatili geliyor bir yere gitsekte gitmesekte gezmenin eĞlencenin keyfini çıkarmalıyızevet herşey bayram için
kız ben erzurumun dibindeyim burası sıcak olmuyokiTatlı yemek üzerine çok yenmiyor canım dondurma sütlü tatlılar o sıcakta anca yenir onunda çok zararı olmaz
tamam mutlaka haber verrim yaparsam inşallah yapacağım ayın 15 i imiş tarihi 22 sinde bitiyo umarım rabbim güç verirde yaparımsen şu detoksu yap, bizede bilgi ver emi, diğer topikteki arkadaşlar merak ediyo onlara anlatcam
Erzurumluyum bende canım yazları sıcak olur kız gerçi Haziran ayında hiç gitmedimkız ben erzurumun dibindeyim burası sıcak olmuyoki
valla tam olarka erzurumda değilim 1 buçuk saat var aramızda ama burası baya serin oluyo öyle sıcak filan olmuyo haziranda ramazanda çok iyi oluyo ama yayla gibi püfür püfür ohErzurumluyum bende canım yazları sıcak olur kız gerçi Haziran ayında hiç gitmedim
Çok güzel canım ya daha kolay olur sizin için akşamda çabuk oluyor bizim gibi 9 lara doğru açmıyorsunuzvalla tam olarka erzurumda değilim 1 buçuk saat var aramızda ama burası baya serin oluyo öyle sıcak filan olmuyo haziranda ramazanda çok iyi oluyo ama yayla gibi püfür püfür oh
Yazdıım bak ayın 22 sinde sana hesap sorcaam ona göree dikkat et kendinee ramazana kadar dayan az kaldı zatenkız ayın 22 sine ahanda yazıyorum buraya 62 kg olacam
şuan acayip şişim canım reglim bu hafta ben o yüzden biraz fazla çıktım olmadan bir hafta önce kafadan 1 2 kg fazla çıkıyorum alıştım artık karnım davul gibi şuan akşama ıspanak yiycem bu hafta hep hafif geçircem tamam söz 15 inede muhtemelen kozmik beden temizliği yapıcam bir hafta reglimde biter rmamazandan önce inşallah hedefime yaklaşıcam ramazandaada 2 kg versem tamamdır benim işim
sen çok güzel istikrarı sağladın canım valla helal olsun ben 64 ü gördüm yelkenleri suya attım malesef
evet saat 8 de açıyoruz biz şanslıyız yani sizden erzurumlusun demek ne güzel bende tayinden ötürü burdayımÇok güzel canım ya daha kolay olur sizin için akşamda çabuk oluyor bizim gibi 9 lara doğru açmıyorsunuz
e bence gayet normalki canım. bak ben kaç ay oldu veremedim bi de üstüne alıp da geldim.öylemi dersin inşallah hırslıyımdır da bende ramazana kadar 60 olurum
o başlangıç kilosu 9 ekim yanlız dikkatini çekerim bugün ayın 10 u, 7 ayda verdim ben 7 kiloyu
ben sana güveniyorum koçum benimverecem inşallah şu iki hafta azcık kıssam kendimi gazlasam olacaka birşeyler o atağın gelmesi lazım ki şuan yolda
kabızlığa kayısı etkenini kullanacam bu akşam
tamam yaz canım yaz sen de yaz bugün lince uğradım zaten bütün topik tarafındanYazdıım bak ayın 22 sinde sana hesap sorcaam ona göree dikkat et kendinee ramazana kadar dayan az kaldı zaten
Soğuk olur bilirim canım Allah kolaylık versin ben biraz daha karadeniz kesimine yakınım İspirliyimevet saat 8 de açıyoruz biz şanslıyız yani sizden erzurumlusun demek ne güzel bende tayinden ötürü burdayım
bende bayburttayım canım doğu karadenizdeSoğuk olur bilirim canım Allah kolaylık versin ben biraz daha karadeniz kesimine yakınım İspirliyim
Oraların havası güzel ama doğası falanbende bayburttayım canım doğu karadenizde
Sahsen ben bebek arabasiyla 3 saatte anca 9 10 bin yapiyorum. 7 den sonra değilde 6 veya 6 bucuktan sonra bir lokma bile yememeyi ilke edinirsen bence yarim saatlik farkin bile karsiligini alırsın. Ve şekerli icecekte icmemelisin o saatten sonra. Kilon suan aklimda degil ama evde mekik kol bacak egzersizleri de ekleyebilirsinBen çok az yiyorum günde sadece 1 dilim tam buğday ekmek akşam 7den sonra yemek yok ve haftada 5 gün hergün 1 saat yürüyorum tempolu 8bin adım fln yapıyorum normal mi sizce ?sbeden
oyalaniyorsun canim bari 79 lara inde orada Biraz oyalan.soyle bir haftacik. Bak onumuz ramazan zaten zorlu bir ay bizi bekliyor. Sahsen ben gecen ramazanda istemeden kilo aldim bu sefer aklım basimda olacak insallah.Valla haklisinnnn anacimmm ne desen az banaaa mustehakk
Psikiyatri
Sabah mutlaka iki bardak baya ilik su ic. Comel gazete okukızlaaar ben geldim yoğun ve uzun süren bir geziden sonra tekrar burdayım çok şükür ama hiç iyi şekilde değil.sbeden 83 güncel kilom. ama tam bir haftadır wc yok. anladımki başka yerde benim şevkim kaçıyo yarından itibaren bildirimlere devam kızlar. sabaha tekrar gelirim zati. sbeden , @DisiAnka , begum75 , nehirnil111 , bayan_balon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?