♥haftalık kilo verme yarışması♥

Teşekkür ederim canım evet ben yeni katıldım aranıza inşallah ben de doğum kilolarını vereceğim sizlerle emziriyorum da zaten

evet herşey bayram için

Erzurumluyum bende canım yazları sıcak olur kız gerçi Haziran ayında hiç gitmedim
valla tam olarka erzurumda değilim 1 buçuk saat var aramızda ama burası baya serin oluyo öyle sıcak filan olmuyo haziranda ramazanda çok iyi oluyo ama yayla gibi püfür püfür oh

valla tam olarka erzurumda değilim 1 buçuk saat var aramızda ama burası baya serin oluyo öyle sıcak filan olmuyo haziranda ramazanda çok iyi oluyo ama yayla gibi püfür püfür oh
Çok güzel canım ya daha kolay olur sizin için akşamda çabuk oluyor bizim gibi 9 lara doğru açmıyorsunuz

Yazdıım bak ayın 22 sinde sana hesap sorcaam ona göree dikkat et kendinee ramazana kadar dayan az kaldı zaten

öylemi dersin inşallah hırslıyımdır da bende ramazana kadar 60 olurum
o başlangıç kilosu 9 ekim yanlız dikkatini çekerim bugün ayın 10 u, 7 ayda verdim ben 7 kiloyu
e bence gayet normalki canım. bak ben kaç ay oldu veremedim bi de üstüne alıp da geldim.

verecem inşallah şu iki hafta azcık kıssam kendimi gazlasam olacaka birşeyler o atağın gelmesi lazım ki şuan yolda
kabızlığa kayısı etkenini kullanacam bu akşam
ben sana güveniyorum koçum benim verirsin bundan öncekileri de verdin bunu da başarırsın salma kendini

Yazdıım bak ayın 22 sinde sana hesap sorcaam ona göree dikkat et kendinee ramazana kadar dayan az kaldı zaten
tamam yaz canım yaz sen de yaz bugün lince uğradım zaten bütün topik tarafından
sende benle yapsana şu detoksu 15 inde adam arıyom beraber yapacak resmen

Ben çok az yiyorum günde sadece 1 dilim tam buğday ekmek akşam 7den sonra yemek yok ve haftada 5 gün hergün 1 saat yürüyorum tempolu 8bin adım fln yapıyorum normal mi sizce ? sbeden
Sahsen ben bebek arabasiyla 3 saatte anca 9 10 bin yapiyorum. 7 den sonra değilde 6 veya 6 bucuktan sonra bir lokma bile yememeyi ilke edinirsen bence yarim saatlik farkin bile karsiligini alırsın. Ve şekerli icecekte icmemelisin o saatten sonra. Kilon suan aklimda degil ama evde mekik kol bacak egzersizleri de ekleyebilirsin

Valla haklisinnnn anacimmm ne desen az banaaa mustehakk
oyalaniyorsun canim bari 79 lara inde orada Biraz oyalan.soyle bir haftacik. Bak onumuz ramazan zaten zorlu bir ay bizi bekliyor. Sahsen ben gecen ramazanda istemeden kilo aldim bu sefer aklım basimda olacak insallah.
Bu arada sen geldin geleli ortalama 10 kilo vedin hakkini yiyemem basarilisin oyalanirsan kendine haksizlik edersin

Sabah mutlaka iki bardak baya ilik su ic. Comel gazete oku sonra yola koyulur gidersin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…