♥haftalık kilo verme yarışması♥

nehirnil111

Kahvaltı 169 kalori
Pınar Süzme Peynir-15 g(1 kare dilim
Sütaş Kaşar Peyniri-10 g (1 kare dilim)
[URL='http://www.fatsecret.com.tr/Diary.aspx?pa=fjrd&eid=2325393248&dt=16931']Zeytin-5 g (1 tane)
[/URL]
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 yemek kaşığı,sabah kalkınca yedim)

Öğle Yemeği 560 kalori
Cacık-300 g
Bulgur Pilavı50 g (2 yemek kaşığı)
Tas Kebabı-200 g

Ara Öğün 154 kalori (15:30 da yenecek)
Yoğurt-100 g(5 yemek kaşığı kadar)
Elma-1 küçük

Selaam bende 69 kiloyum 173 boyundym hedef 60 arsniza katilmak isyiuorum belirli bir diyetiniz varmi
Herkes kafasina gore takiliyor canim. Isteyenler beslenme duzenlerini ve sporlarini motive olmak amacli gunluk yaziyor. Listeye ekliyorum. Pes etmek yok tamam mi
Kurallar ilk sayfada bildirim yaparken beni etiketlemeyi unutma

1. Kiz gündüz yürüdüm. .gece de esimle 2 saat yürüdüm. Esim bebek arabasini ucurdu resmen o kadar hızlı yürüdük ki zaman zaman.
  2. Arabasiz 30 kilometre yuruyebilirim bence. Cok dincim . Zerre yorulmadim. Sadece Üstüm inceydi gece dönüşte biraz üşüdum. Suan da yorgunluk yok.
  3. 150 tane de ip atladim daha atlarim ama bitirmedim
  4. Walk loger yükle ayari otomatik yap hassasligi +5 yap tlf ya elinde ya cebinde olsun cantaya koyma

Güzel canım menünü sevdim Dün ki kalori oranın nedir Begüş

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşilçay (Demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon biber dolma(1 tane minik) + 1 dilim patatesli börek(tadı güzel değildi ama nasıl canım çekti yedim mecburen) + 50 gr yoğurt - 475 kalori

Güzel canım menünü sevdim Dün ki kalori oranın nedir Begüş

dünkü kalorim 1172

istemem yan cebime koy

hey maşallah, ama bir anda çok yüklenme sonra ağrıdan diğer günler yürüyesin gelmez,sporda da ölçüyü kaçırmamak önemlidir
Canim bu ara zaten idmanliyimya Hic etkilemedi. Gunduz ve gece olmak uzere iki parca yaptım. Gece 2 saat esim surdu arabayi hızlı suruyor guclu ya esime her aksam çıkmayı teklif ederim hafta da 2 3 kere kabul eder kar kardir. Spor gerçekten dinc yapıyor. Biraz once de oyun havasi acip oynadim 10 dakka. Feci yorucu . 150 de ip atladim bugün . Ekleyecem üstüne :) 79 oldu kilom gece ilac içmekten. Ama bir günlük ilac kaldi sonra 5 ten sonra yemem

Kızlar bende 300 kalorili kahvaltı yaptım ara öğün yapmadım 11.30 da Maraş tarhanasından çorba içtim 2 küçük kase leslie 2 mil yaptım 115 kalori yakmisim onda da 1.5 litre su içtim

Akşam 1 saat yürüyüş
Yarım saat bisiklet
10 Dakika twist hareketi kaç oluyor saymadım tv izlerken
uygun mudur şekerparem
Kafi şekerim kafi maşallah nazar değmesin

Ay seni artık anlayabiliyorum. O yüzden kızamıcam

disianka valla haklısın ceza verin bana hakkettim gaari
Sana ne ceza versek az bence

bir iki kilo versek ne iyi olur değilmi ramazanda bırakmayın kızlar topiği
bende tıkanıyrum gerçekten ramazanda ama şu tatlı olayını napıcaz orası meçhul
Biz geçen sene ramazanda da burdaydık bu sene de burdayız nasip olursa

hep o aydan oldu zati bizim zerre günahımız yok

Ah canım telefonum desteklemiyo ki o programı denedim indirmeyi onu. Başka bulmaya çalışıyorum ben de. Bakalım

Evet öyle oldu birazcık akşama da biber dolma var evde ya

Neye kızacaktın kız
Hani pilates yapmaya zamanın kalmamış ya ona şag edecektim normalde spor yapmak isteyen insan yapar hıh diye. Ama artık o lafı edemiyoeum. İşten çıkınca nasıl bi pert olurmuş insan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…