Herkes kafasina gore takiliyor canim. Isteyenler beslenme duzenlerini ve sporlarini motive olmak amacli gunluk yaziyor. Listeye ekliyorum. Pes etmek yok tamam miSelaam bende 69 kiloyum 173 boyundym hedef 60 arsniza katilmak isyiuorum belirli bir diyetiniz varmi
Oha kız nqptın 15 bin. Bugün yataktan kalkabilcen mi merak ettimBen de adım sayar indirdim özenip dün 47 dk yürüdüm terbiyesi 44 adım saymış. Ay sinirim kabardı. Harcanan kaloriye de 101 kalori demiş ona da inanmadım.
Güzel canım menünü sevdimnehirnil111
Kahvaltı 169 kalori
Pınar Süzme Peynir-15 g(1 kare dilim
Sütaş Kaşar Peyniri-10 g (1 kare dilim)
Zeytin-5 g (1 tane)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 yemek kaşığı,sabah kalkınca yedim)
Öğle Yemeği 560 kalori
Cacık-300 g
Bulgur Pilavı50 g (2 yemek kaşığı)
Tas Kebabı-200 g
Ara Öğün 154 kalori (15:30 da yenecek)
Yoğurt-100 g(5 yemek kaşığı kadar)
Elma-1 küçük
Güzel canım menünü sevdimDün ki kalori oranın nedir Begüş
Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşilçay (Demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon biber dolma(1 tane minik) + 1 dilim patatesli börek(tadı güzel değildi ama nasıl canım çekti yedim mecburen) + 50 gr yoğurt - 475 kalori
Canim bu ara zaten idmanliyimya Hic etkilemedi. Gunduz ve gece olmak uzere iki parca yaptım. Gece 2 saat esim surdu arabayi hızlı suruyor guclu yahey maşallah, ama bir anda çok yüklenme sonra ağrıdan diğer günler yürüyesin gelmez,sporda da ölçüyü kaçırmamak önemlidir
kız ne dalga geçiyosun. bak gülme komşuna gelir başına karışmam walla.Sabah mutlaka iki bardak baya ilik su ic. Comel gazete okusonra yola koyulur gidersin belki
Kafi şekerim kafi maşallah nazar değmesin
Akşam 1 saat yürüyüş
Yarım saat bisiklet
10 Dakika twist hareketi kaç oluyor saymadım tv izlerken
uygun mudur şekerparem
Ay seni artık anlayabiliyorum. O yüzden kızamıcamSabah; 07:35 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşilçay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + yarım tavuk gögsü kızartma + 3 dilim patates fırında + 50 gr yoğurt - 354 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 koli
Akşam; 1 porsiyon biber dolması (2minik) + yarım kase cacık + 3 ymk kaşığı makarna - 438 kalori
Toplam kalori: 872
Karbonhidrat : 67,36
Protein : 61,37
Yağ : 39,26
GonulSenligim günlük sporum yarım saat yürüyüş (maalesef pilatese zaman kalmıyor akşam yemek yapma çamaşırları toplama derken yerime oturmam 21:30 falandı hal kalmadı yapacak )
Bu sabah 50.6
begum75 fiyonkbayan GonulSenligim @almina_14
Allahın sopası yok işte sanada böyle vurduKafi şekerim kafi maşallah nazar değmesin
Ay seni artık anlayabiliyorum. O yüzden kızamıcam
Cok yedim yogurtu. Uzerinede yesil çay ve su içince şiştim zaten. Yoğurdumu kendim mayalıyorum. Sağlıklı besin. 55e kadar böyle inşallah kuzum.süpermiş kız menün kıskandım ha
ama öğle nasıl doydun sadece yoğurtla çok az değilmi
Sana ne ceza versek az bencedisianka valla haklısın ceza verin bana hakkettim gaari
Biz geçen sene ramazanda da burdaydık bu sene de burdayız nasip olursabir iki kilo versek ne iyi olur değilmi ramazanda bırakmayın kızlar topiği
bende tıkanıyrum gerçekten ramazanda ama şu tatlı olayını napıcaz orası meçhul
sağol komutanım
kız neye alışıyon gelen geçiyo giden geçiyo atak yap artık niye kaptırıyon yerini.ben kilo veremiyorum ama çok güzel gaz veririm
şeker zaten başlı başına bi kilo nedeni. bence de bıraksan iyi olur canım zaten alışınca bi daha içmezsin. bu arada sen yeni mi geldin daha önce görmedim seni hoşgeldin öyleyse
oh afiyet bal şeker olsun
hoşbuldum canım ay çok özlemişim sizi walla.evet bunlar yerleşmeden atağa geçmem lazım
onu farkettik zaten. resimden anlaşılıyo beni etiketlememişsin ama gördüm.
zaten herşeyin suçlusu ay. başı sıkışan aya kabahat buluyo anaaaa sanırsın bunlar kurt adam
bırakma kendini64 de neymiş. halen vermen lazım. ahanda böyle bekliyorum.
bunların hepsi ay dan dolayı benim suçum yok.
Ah canım telefonum desteklemiyo ki o programı denedim indirmeyi onu. Başka bulmaya çalışıyorum ben de. Bakalım
- Kiz gündüz yürüdüm. .gece de esimle 2 saat yürüdüm. Esim bebek arabasini ucurdu resmen o kadar hızlı yürüdük ki zaman zaman.
- Arabasiz 30 kilometre yuruyebilirim bence. Cok dincim . Zerre yorulmadim. Sadece Üstüm inceydi gece dönüşte biraz üşüdum. Suan da yorgunluk yok.
- 150 tane de ip atladim daha atlarim ama bitirmedim
- Walk loger yükle ayari otomatik yap hassasligi +5 yap tlf ya elinde ya cebinde olsun cantaya koyma
Evet öyle oldu birazcıkdünkü kalorim 1172
istemem yan cebime koy
Ay seni artık anlayabiliyorum. O yüzden kızamıcam
yapim canım olur ne detoksu nasıl yapcamtamam yaz canım yaz sen de yaz bugün lince uğradım zaten bütün topik tarafından
sende benle yapsana şu detoksu 15 indeadam arıyom beraber yapacak resmen
Evet begüş aynen dediğin gibin olduAllahın sopası yok işte sanada böyle vurdu
bu ara çok vişne yiyorum dondurucda vardı ordan esinlendiimm
Hani pilates yapmaya zamanın kalmamış ya ona şag edecektim normalde spor yapmak isteyen insan yapar hıh diye. Ama artık o lafı edemiyoeum. İşten çıkınca nasıl bi pert olurmuş insan öğrendimEvet öyle oldu birazcıkakşama da biber dolma var evde ya
Neye kızacaktın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?