♥haftalık kilo verme yarışması♥

bu ara çok vişne yiyorum dondurucda vardı ordan esinlendiimm
vişne benim kurtarıcım canım birşey çekince hemen yiyoruumm vala çokda güzel gidiyooo
Oohh kırtarıyosa süper. Ben suyunu içiyorum da kendini yiyemiyorum

öğlen yarım tabak yoğurtlu semizotu salatası
bir kaşıkda közlenmiş patlicanlı dereotlu salata yedim
birde avcumun yarısı kadar pide yedim
öğle yemeğim bu kadaarr

akşamada etli nohut yapmayı düşünüyorum yanınada bir bardak ayran içerim

Evet öyle oldu birazcık akşama da biber dolma var evde ya

Neye kızacaktın kız
nehir bugün iki su bardağı sütle 5 kaşık nesfit yedim. öğlende peynirliyumurta yaptım ama yağsız pişirdim oğlandan kalan iki parmak kaşarlı sandiviç vardı bi de bi kare bitterim var çok mu olmuş. bilemedim şindi

Hani pilates yapmaya zamanın kalmamış ya ona şag edecektim normalde spor yapmak isteyen insan yapar hıh diye. Ama artık o lafı edemiyoeum. İşten çıkınca nasıl bi pert olurmuş insan öğrendim
kuzu sen işe mi girdin hayırlı olsun mesleğin ne çok mu yoğunsun. hele baktım bi böyle boşluk var

Hani pilates yapmaya zamanın kalmamış ya ona şag edecektim normalde spor yapmak isteyen insan yapar hıh diye. Ama artık o lafı edemiyoeum. İşten çıkınca nasıl bi pert olurmuş insan öğrendim
Ahh kuzum beni de anlarmış Canım işten çıkınca pertim tam çıkmazsa evde çıkıyor inan akşam gittim biber dolmasını doldurdum pişirdim askıda ki çamaşırları topladım sonra yemeği ye mutfağı toparla derken saat 9 olmuştu duş aldım eşimde kolunu kullanamadığından ona da yardımcı oldum geriye uyuma saatiyle kalan zaman 1 saat anca kalmıştı spor yapsaydım sabah uyanamazdım herhalde

Çok olmamış canım bitter öneriliyor kriz anlarında 1 tane kareden sıkıntı olacağını sanmam afiyet şeker olsun öğle yemeği niyetine diğerleri de ohh

Afiyet olsun canım güzel gidiyorsun akşamı erken yemeğe çalış emi

yok iyi bence pişmanlık hissettircek bi şey yememişsin ama daha doyurucu olabilirdi yani öğlen için peynirli yumurta az geldi bana

yok iyi bence pişmanlık hissettircek bi şey yememişsin ama daha doyurucu olabilirdi yani öğlen için peynirli yumurta az geldi bana
akşamada mercimek çorbası biber dolması yapıcam canım bu haftayı biraz düşük geçiriyim suya ağırlık veriyim en azından aldığım kiloları veririm belkim

Sabah kahvaltısında çok az yedim diyordum bi hesapladim 300 kalori su şekerli çayı bi bıraksam :)
Ben yaklasik 3 aydir biraktim. Birakamam derken hemde. Cok cay icen biriydim :)
Bu sabah sekersiz 7 cay bardagi cay içtim. Bide güzel ki zahmetsiz cesmeden su doldurup icmek gibi. Seker koy karistir derdi yok. Hafif. Darısı başına

az önce begüşe cevap verdimdi bi kere ne arkamdan söylüyon sanki görmüyorum burda. kaç kiloyım ben biliyomusun sen.
canım kaç kilo olursan ol sadece az yemekle kilo verilmez,sen az yedikçe vücut kendini bi alt moda çekip bazal metabolizma hızını düşürüyor,buda daha az enerji harcamasına sebep oluyor, normal yiyip spor yapmak gerek

Ben sessiz söyledim duymazsın belkim gibisinden ama
hmm peki. neyse begüşte beni gördü zaten kızdı sanki. begum75 dikkat ediyorum merak etme. bi de şöyle bi durum var. fazlasını yediğim zaten sanki sıkıntı veriyomuş gibi geliyo. karnım falan şişkin oluyo. ondan da biraz kalorisi düşük olsun diye uğraşıyorum ama yediklerim genelde normal yani merak etmeyin. ölçünce düşük çıkıyo sadece

kızartmadan,k.hidrattan,abur cuburdan uzak kalabiliyosan sıkıntı yok canım,geri kalanından korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…