♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hadi bakalım sağlıklı olsun da sonradan halsiz kalma canım

selam kızlar.bugun günün yemegını yaptım.sonra yarının yemegını yaptım.pişirmeden.(biber dolmasını doludrdum ) sonra yan komşum yok onun eşine yemek yaptım.ayıp olur beceremıyodur dıye..soonra komşumun tabagı vardı ona pogaca ve kurabıye yaptım tabagını gonderdım.ya hala mutfaktan çıkmadım.bi kahve canım çektı.bi yandan bugün esti koli yapayım dedım.çekmecelı mutfaktakı dolabı temızleyıp söktüm.çıkarıyım derken elımı kestım.şimdi hepsını pakat yaptım birazdan kolıleyıp kaldıracagım..ama çok yoruldum.evde neler var.yemıycemmm

evet yaa beni kara kara düşündüren o, eşim tatlısız durmaz ramazanda bende olunca yemeden duramıyorum
ramazanı bende tatlısız yapamıyorum yaa.eşimde oyle.ah ben ramazanda hiç kılo almadan kapatsam razıyım.o yuzden şimdiden verebılıysam verecegım.sonrası anca kışa tekrar başlanır.

gr
ercektende verdınmı o dıyetlerle.lahanayı nasıl içt,n kızz.

Erzurumluyum bende canım yazları sıcak olur kız gerçi Haziran ayında hiç gitmedim
erzurum 2.5 saat bıze bi gidemedık hala.havalr ıyıce ısınsında burdan taşınmadan gıtmek ıstıyorum

çok guzel menun.
ara ogundekı 5 kaşık yogurt çok geldı bana sadece

oh super

Kızlar bende 300 kalorili kahvaltı yaptım ara öğün yapmadım 11.30 da Maraş tarhanasından çorba içtim 2 küçük kase leslie 2 mil yaptım 115 kalori yakmisim onda da 1.5 litre su içtim
maraşın herşeyı guzel.maraştamısın sen

Oohh kırtarıyosa süper. Ben suyunu içiyorum da kendini yiyemiyorum

evettt suyunada bayılırım benn..boyle bardak bardak içeceksın

Öplen arasında 30 dk yürüyüş.
Menü
Sabah : yulaf , süt
Ara: yeşil çay
Şekersiz nescafe
Öğle: sulu köfte (1tabak ) , salata , ayran (100ml )
menun çok guzell

aynen ramazanı kilo almadan atlatsam yeter bana,sonra bidaha ekimde ancak başlarım spora.
yoğurdumu az önce yedim hemde biraz daha fazlasını yedim

aynen ramazanı kilo almadan atlatsam yeter bana,sonra bidaha ekimde ancak başlarım spora.
yoğurdumu az önce yedim hemde biraz daha fazlasını yedim
aynen.hem spordan ziyade diyetede anca tekrar eylul ekımde tekrar başlarım.taşınma sonra izine ayrılma derken eylul ekım olur ve ben yıne kılo almış olarak gelırım nede olsa

o kadar umutsuz olma ya, mideler epey küçüldü, dikkat edersek almayız inşallah
yok yok hiç inancım yok :)) mide o kadar esnek bi organki ne yersen kabul edıyo izinlerde çok coşuyorum ben.yılda bir kez aılemle oluyorum o zamanda hiç bakmıyorum ne yıyoz ne içiyoz.of amann.şimdi verdıklerım bı guzel gelecek biliyomda 59 oalark başlasaydım ramazana belkı 63-64 lerde tekrar dıyete başlardım.dur bakalım neler oalacak.

burdan kopmaz aktif olursan frenleriz birbirimizi,üzülme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…