- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hmm peki. neyse begüşte beni gördü zaten kızdı sanki.begum75 dikkat ediyorum merak etme. bi de şöyle bi durum var. fazlasını yediğim zaten sanki sıkıntı veriyomuş gibi geliyo. karnım falan şişkin oluyo. ondan da biraz kalorisi düşük olsun diye uğraşıyorum ama yediklerim genelde normal yani merak etmeyin. ölçünce düşük çıkıyo sadece
elmadan vişneye terfi etmişsin :) bak kışmeyveden yaz meyveye geçiş olmuş :)) bide gercekten gelse şu yaz..yagmur ruzgar burda .of .tamam resmın olmasa anlamayacagız..kızlaar ben ismimii değiştirdiim haberiniz olsuunn
sbeden begum75 07papatya bayan_balon @DisiAnka nehirnil111
ramazanı bende tatlısız yapamıyorum yaa.eşimde oyle.ah ben ramazanda hiç kılo almadan kapatsam razıyım.o yuzden şimdiden verebılıysam verecegım.sonrası anca kışa tekrar başlanır.evet yaa beni kara kara düşündüren o, eşim tatlısız durmaz ramazanda bende olunca yemeden duramıyorum
grhe kız ne günlerdi lahana çorbasımı içmedim bir gün boyunca sadece meyve sebzemi yemedim o kadar çektiğim boşa gitmmemeli toparlanmalıyız begüş detoksa hazır ve nazır bekliyorum ayın 15 ini büyük bir hevesle
erzurum 2.5 saat bıze bi gidemedık hala.havalr ıyıce ısınsında burdan taşınmadan gıtmek ıstıyorumErzurumluyum bende canım yazları sıcak olur kız gerçi Haziran ayında hiç gitmedim
çok guzel menun.nehirnil111
Kahvaltı 169 kalori
Pınar Süzme Peynir-15 g(1 kare dilim
Sütaş Kaşar Peyniri-10 g (1 kare dilim)
Zeytin-5 g (1 tane)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 yemek kaşığı,sabah kalkınca yedim)
Öğle Yemeği 560 kalori
Cacık-300 g
Bulgur Pilavı50 g (2 yemek kaşığı)
Tas Kebabı-200 g
Ara Öğün 154 kalori (15:30 da yenecek)
Yoğurt-100 g(5 yemek kaşığı kadar)
Elma-1 küçük
oh superSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşilçay (Demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + yarım porsiyon biber dolma(1 tane minik) + 1 dilim patatesli börek(tadı güzel değildi ama nasıl canım çekti yedim mecburen) + 50 gr yoğurt - 475 kalori
maraşın herşeyı guzel.maraştamısın senKızlar bende 300 kalorili kahvaltı yaptım ara öğün yapmadım 11.30 da Maraş tarhanasından çorba içtim 2 küçük kase leslie 2 mil yaptım 115 kalori yakmisim onda da 1.5 litre su içtim
Oohh kırtarıyosa süper. Ben suyunu içiyorum da kendini yiyemiyorum
menun çok guzellÖplen arasında 30 dk yürüyüş.
Menü
Sabah : yulaf , süt
Ara: yeşil çay
Şekersiz nescafe
Öğle: sulu köfte (1tabak ) , salata , ayran (100ml )
aynen ramazanı kilo almadan atlatsam yeter bana,sonra bidaha ekimde ancak başlarım spora.ramazanı bende tatlısız yapamıyorum yaa.eşimde oyle.ah ben ramazanda hiç kılo almadan kapatsam razıyım.o yuzden şimdiden verebılıysam verecegım.sonrası anca kışa tekrar başlanır.
gr
ercektende verdınmı o dıyetlerle.lahanayı nasıl içt,n kızz.
erzurum 2.5 saat bıze bi gidemedık hala.havalr ıyıce ısınsında burdan taşınmadan gıtmek ıstıyorum
çok guzel menun.
ara ogundekı 5 kaşık yogurt çok geldı bana sadece
oh super
maraşın herşeyı guzel.maraştamısın sen
evettt suyunada bayılırım benn..boyle bardak bardak içeceksın
menun çok guzell
aynen.hem spordan ziyade diyetede anca tekrar eylul ekımde tekrar başlarım.taşınma sonra izine ayrılma derken eylul ekım olur ve ben yıne kılo almış olarak gelırım nede olsaaynen ramazanı kilo almadan atlatsam yeter bana,sonra bidaha ekimde ancak başlarım spora.
yoğurdumu az önce yedim hemde biraz daha fazlasını yedim
o kadar umutsuz olma ya, mideler epey küçüldü, dikkat edersek almayız inşallahaynen.hem spordan ziyade diyetede anca tekrar eylul ekımde tekrar başlarım.taşınma sonra izine ayrılma derken eylul ekım olur ve ben yıne kılo almış olarak gelırım nede olsa
erzurum 2.5 saat bıze bi gidemedık hala.havalr ıyıce ısınsında burdan taşınmadan gıtmek ıstıyorum
oh super
yok yok hiç inancım yok :)) mide o kadar esnek bi organki ne yersen kabul edıyoo kadar umutsuz olma ya, mideler epey küçüldü, dikkat edersek almayız inşallah
ama neun azdı o börek fazlasını gostermez merak etme :)) yakmıştırsın sen onu heheh..İnşallah bize de tekrar nasip olur gitmek istiyorum tekrardan gezmek için
Neresi süper kız börek var onu mu beğendin seni seni
burdan kopmaz aktif olursan frenleriz birbirimizi,üzülme hemenyok yok hiç inancım yok :)) mide o kadar esnek bi organki ne yersen kabul edıyoizinlerde çok coşuyorum ben.yılda bir kez aılemle oluyorum o zamanda hiç bakmıyorum ne yıyoz ne içiyoz.of amann.şimdi verdıklerım bı guzel gelecek biliyomda 59 oalark başlasaydım ramazana belkı 63-64 lerde tekrar dıyete başlardım.dur bakalım neler oalacak.
kız çok zor ama sölim baştan gerçekten yapmak istiyosan yap ben seni zorlamış olmiim marankinin kozmik beden temizliği bi bak netten öyle karar veryapim canım olur ne detoksu nasıl yapcam
tarifini ver beraber uygulayalıımm
evet evet aynen.bırakmam inşallhburdan kopmaz aktif olursan frenleriz birbirimizi,üzülme hemen
ben muş merkezdeyim..sen nerdesin07papatya hangi ildesin kız bak yakınmışız senle ne güzel
iyi bakalım maşallah sana tam gaz devam ozmanCok yedim yogurtu. Uzerinede yesil çay ve su içince şiştim zaten. Yoğurdumu kendim mayalıyorum. Sağlıklı besin. 55e kadar böyle inşallah kuzum.
yapma etme kız o kadar geçmişimiz varSana ne ceza versek az bence
Biz geçen sene ramazanda da burdaydık bu sene de burdayız nasip olursa
yazın güzelde kışın çok güzel değil canım ya çok soğuk oluyoOraların havası güzel ama doğası falan
bayburtttayım canım bende kaç saat ki acaba muş bayburtevet evet aynen.bırakmam inşallh
ben muş merkezdeyim..sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?