baktımda 4.5 saat edıyomuş otobüsle..buralar ramazan için uygun oluyo hem erken oluyo valla :)) kızmetse temmuzda taşınıyoruzbayburtttayım canım bende kaç saat ki acaba muş bayburt
oh ne güzel keşke bende taşınsam nereye taşıcan memleketine filan mıbaktımda 4.5 saat edıyomuş otobüsle..buralar ramazan için uygun oluyo hem erken oluyo valla :)) kızmetse temmuzda taşınıyoruz
memleketlere yakın yerlerde seçtik.uzak yerlerde var.hazıranın son haftalarında belli oalacak yerımızoh ne güzel keşke bende taşınsam nereye taşıcan memleketine filan mı
ama neun azdı o börek fazlasını gostermez merak etme :)) yakmıştırsın sen onu heheh..
gez ne guzel işte
akşama dolmalarında pirinç çoksa az ye dengelersinGündüz diye benimde içim accuk rahatladı ama bakalım
hadi hayırlısı olsun canım sizin için inşallah rahat bir yere düşersinizmemleketlere yakın yerlerde seçtik.uzak yerlerde var.hazıranın son haftalarında belli oalacak yerımız
Çok yok kuzum minik minikler öyle 2 tane yiyeceğim sadece içinde 1 tatlı kaşığı pirinç anca vardır diğerleri kıyma soğan domatesakşama dolmalarında pirinç çoksa az ye dengelersin
hadi hayırlısı olsun canım sizin için inşallah rahat bir yere düşersiniz
ben bulgur ve pirinç karışımı koyuyorum böyle daha guzel oluyo..yarın benımde menü dolma.Çok yok kuzum minik minikler öyle 2 tane yiyeceğim sadece içinde 1 tatlı kaşığı pirinç anca vardır diğerleri kıyma soğan domates
Canim kimse yok bende bakıp cikiyorum
Bulgurluda yapıyorum bazen öyle de güzel oluyor hiç karıştırıp koymadım olmadı bir dahakine öyle yapayım canıminşallh amin canım
ben bulgur ve pirinç karışımı koyuyorum böyle daha guzel oluyo..yarın benımde menü dolma.
canımı çektirdiniz bu akşam bende hazırlıyımda yarına pişireyim bariinşallh amin canım
ben bulgur ve pirinç karışımı koyuyorum böyle daha guzel oluyo..yarın benımde menü dolma.
afiyet olsun.oh ne rahatsın kız..ıspanak hala varmı :))Bulgurluda yapıyorum bazen öyle de güzel oluyor hiç karıştırıp koymadım olmadı bir dahakine öyle yapayım canımBizim bu akşam bitiyor Allahtan yarın kvlerdeyiz perşembe de yemek derdim yok Cuma belki ıspanak yaparım
yap yap..ailecek çok sevıyoz biz.canımı çektirdiniz bu akşam bende hazırlıyımda yarına pişireyim bari
Geçen görmüştüm vardı kalkar mı ki hemenafiyet olsun.oh ne rahatsın kız..ıspanak hala varmı :))
yap yap..ailecek çok sevıyoz biz.
bizdeafiyet olsun.oh ne rahatsın kız..ıspanak hala varmı :))
yap yap..ailecek çok sevıyoz biz.
nasıl kimse yokCanim kimse yok bende bakıp cikiyorum
ıspanak gelmıyo artık buraya.dolmaya kıyma sevmıyor çocuklar o yuzden koymuyorum ben.her halını sverım oysa.ama çocuklar nasıl yıyorsa mecburen onlara gore yapıyorum.Geçen görmüştüm vardı kalkar mı ki hemenYemeğini değil de fırında graten tarzında yapacağım çok iyi olmasa da olur herhalde
Ben pek sevmem biber dolması ama eşim çok seviyor kıymasız da yemiyor ben kıymasız severim oysa ki o da nadir arada yerdim
oyy öylesi daha guzel tabi :))bizdeyanına accıkta yaprak sarayım minnak minnak güzel olur
Bende eşime göre yapıyorum şuanlık çocuğum eşimıspanak gelmıyo artık buraya.dolmaya kıyma sevmıyor çocuklar o yuzden koymuyorum ben.her halını sverım oysa.ama çocuklar nasıl yıyorsa mecburen onlara gore yapıyorum.
oyy öylesi daha guzel tabi :))
Yaprak sarmasını ne ara sıkıştırdın yanına Begüş o eksik kalsın kalorisi çokbizdeyanına accıkta yaprak sarayım minnak minnak güzel olur
hahah kız aynen.çocuklar yokken eşime gore yapıyodum.şimdi baskın çocuklar oluyo :)))Bende eşime göre yapıyorum şuanlık çocuğum eşimBen her türlü yerim ama eşimin kuralları var mübarek
Demek ki erkeklerin bu çocuklukları eve bebiş gelinceye kadar iyi öğrenmiş oldumhahah kız aynen.çocuklar yokken eşime gore yapıyodum.şimdi baskın çocuklar oluyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?