♥haftalık kilo verme yarışması♥

hadi hayırlısı olsun canım sizin için inşallah rahat bir yere düşersiniz

inşallh amin canım
Çok yok kuzum minik minikler öyle 2 tane yiyeceğim sadece içinde 1 tatlı kaşığı pirinç anca vardır diğerleri kıyma soğan domates
ben bulgur ve pirinç karışımı koyuyorum böyle daha guzel oluyo..yarın benımde menü dolma.

inşallh amin canım

ben bulgur ve pirinç karışımı koyuyorum böyle daha guzel oluyo..yarın benımde menü dolma.
Bulgurluda yapıyorum bazen öyle de güzel oluyor hiç karıştırıp koymadım olmadı bir dahakine öyle yapayım canımBizim bu akşam bitiyor Allahtan yarın kvlerdeyiz perşembe de yemek derdim yok Cuma belki ıspanak yaparım

afiyet olsun.oh ne rahatsın kız..ıspanak hala varmı :))

canımı çektirdiniz bu akşam bende hazırlıyımda yarına pişireyim bari
yap yap..ailecek çok sevıyoz biz.

afiyet olsun.oh ne rahatsın kız..ıspanak hala varmı :))

yap yap..ailecek çok sevıyoz biz.
Geçen görmüştüm vardı kalkar mı ki hemenYemeğini değil de fırında graten tarzında yapacağım çok iyi olmasa da olur herhalde

Ben pek sevmem biber dolması ama eşim çok seviyor kıymasız da yemiyor ben kıymasız severim oysa ki o da nadir arada yerdim

ıspanak gelmıyo artık buraya.dolmaya kıyma sevmıyor çocuklar o yuzden koymuyorum ben.her halını sverım oysa.ama çocuklar nasıl yıyorsa mecburen onlara gore yapıyorum.

bizde yanına accıkta yaprak sarayım minnak minnak güzel olur
oyy öylesi daha guzel tabi :))

ıspanak gelmıyo artık buraya.dolmaya kıyma sevmıyor çocuklar o yuzden koymuyorum ben.her halını sverım oysa.ama çocuklar nasıl yıyorsa mecburen onlara gore yapıyorum.

oyy öylesi daha guzel tabi :))
Bende eşime göre yapıyorum şuanlık çocuğum eşim Ben her türlü yerim ama eşimin kuralları var mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…