aynenDemek ki erkeklerin bu çocuklukları eve bebiş gelinceye kadar iyi öğrenmiş oldum
Ama içi ayniiiYaprak sarmasını ne ara sıkıştırdın yanına Begüş o eksik kalsın kalorisi çok
Tamam cnm yazarım artiknasıl kimse yokkız biz akşama kadar fink atıyoruz burda
Daha fazla yediriyor insanı amaAma içi ayniii
bende akşam yapıcam yumurtalı ıspanakBulgurluda yapıyorum bazen öyle de güzel oluyor hiç karıştırıp koymadım olmadı bir dahakine öyle yapayım canımBizim bu akşam bitiyor Allahtan yarın kvlerdeyiz perşembe de yemek derdim yok Cuma belki ıspanak yaparım
bende akşam yapıcam yumurtalı ıspanak
yarında mercimekli köfte salata
bazen bir hatalık yemek planı yapıyorum
buarada bugünkü kalorim 1200 çıktı çok bişeyde yemedim halbuki eşim öğlen meyve sıkmıştı 130 kalori ordan aldım hep
gel yanınada karışık turşu çıkarayım sana bide ayran ohh misAfiyet olsun canım yumurtalı ıspanağı çok severim
Yarın ki menün harika bende gelebilir miyimMeyve yapmıştır canım şeker oranın yükseldi tabi meyve sıkıp içmek iyi değil bir kaç porsiyon meyve yemiş oluyorsun
Ne diyorsun koşa koşa geliyorum ki marulumu alıpgel yanınada karışık turşu çıkarayım sana bide ayran ohh mis
sorma ya boşuna kalorimi yükseltmiş oldum
gel hayatım keşke reelde de tanışıyor olabilseydik valla ne güzel olurdu aynı şehirde filan olsaydık gün yapardık biz bu topiği bırakıp diyet miyet hak getireNe diyorsun koşa koşa geliyorum ki marulumu alıpOlsun canım olmuş artık bir dahakine dikkat edersin
Evet o zaman iş bozulurdu işte bu bize yaramazdıgel hayatım keşke reelde de tanışıyor olabilseydik valla ne güzel olurdu aynı şehirde filan olsaydık gün yapardık biz bu topiği bırakıp diyet miyet hak getire
bencede canımEvet o zaman iş bozulurdu işte bu bize yaramazdı
Canim sadece hafta sonu sakin burasi.Canim kimse yok bende bakıp cikiyorum
Canim ben gaziantepliyim ama Maraş tarhanasi yapıyoruz kış için şu an çankiri da oturuyoruz eşimin tayini dolayısıyla burda da son Günlerimiz Doğu tayini açıklanmasını bekliyoruzramazanı bende tatlısız yapamıyorum yaa.eşimde oyle.ah ben ramazanda hiç kılo almadan kapatsam razıyım.o yuzden şimdiden verebılıysam verecegım.sonrası anca kışa tekrar başlanır.
gr
ercektende verdınmı o dıyetlerle.lahanayı nasıl içt,n kızz.
erzurum 2.5 saat bıze bi gidemedık hala.havalr ıyıce ısınsında burdan taşınmadan gıtmek ıstıyorum
çok guzel menun.
ara ogundekı 5 kaşık yogurt çok geldı bana sadece
oh super
maraşın herşeyı guzel.maraştamısın sen
evettt suyunada bayılırım benn..boyle bardak bardak içeceksın
menun çok guzell
Biz kimse değil miyizCanim kimse yok bende bakıp cikiyorum
Evet cnm zayifliyorum 1 saat yurugusten geldimCanim sadece hafta sonu sakin burasi.
Hem isim yazdirip kacmak yok zayiflayacaksin
Cok kalabalik topiklerde insan kaybolur yahu
Evet canım işe girdim. Yoğun oluyorum ve iş yerindeki pcden internete giriş yok. Telefondan bakmaya çalışıyorum aralarda. Biraz zor oluyo.kuzu sen işe mi girdin hayırlı olsun mesleğin ne çok mu yoğunsun. hele baktım bi böyle boşluk var
Ay ben de beğendim şekerim. Ama öğleden sora yarım zeytinli poğaça yidimbugünkü menünü beğendim şekerim
Ah kuzum anladım valla. Hayat zor hele ki bi de ev yükü de olunca.Ahh kuzum beni de anlarmışCanım işten çıkınca pertim tam çıkmazsa evde çıkıyor inan akşam gittim biber dolmasını doldurdum pişirdim askıda ki çamaşırları topladım sonra yemeği ye mutfağı toparla derken saat 9 olmuştu duş aldım eşimde kolunu kullanamadığından ona da yardımcı oldum geriye uyuma saatiyle kalan zaman 1 saat anca kalmıştı spor yapsaydım sabah uyanamazdım herhalde
Çok olmamış canım bitter öneriliyor kriz anlarında 1 tane kareden sıkıntı olacağını sanmam afiyet şeker olsun öğle yemeği niyetine diğerleri de ohh
Senin menüleri bilmesek inancazNefis bir menü kıskandım
Denicem canım onu indirip yarın denemeyi düşünüyormYsmn pedamator demiş oda ayni güzel çalışıyor.
oyyyyyy kız okurken yoruldum maşallah yat uyu bence artıkselam kızlar.bugun günün yemegını yaptım.sonra yarının yemegını yaptım.pişirmeden.(biber dolmasını doludrdum ) sonra yan komşum yok onun eşine yemek yaptım.ayıp olur beceremıyodur dıye..soonra komşumun tabagı vardı ona pogaca ve kurabıye yaptım tabagını gonderdım.ya hala mutfaktan çıkmadım.bi kahve canım çektı.bi yandan bugün esti koli yapayım dedım.çekmecelı mutfaktakı dolabı temızleyıp söktüm.çıkarıyım derken elımı kestım.şimdi hepsını pakat yaptım birazdan kolıleyıp kaldıracagım..ama çok yoruldum.evde neler var.yemıycemmm
Ben d eobu merake trim bi de kaç km yürüyorum onu öğreneyim istedimdiGonulSenligim
pazartesi 1 saatlık yuruyuş..1 sat yuruyuş kaç adım yapıyoki..dur bende ındıreyım şu adımsayarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?