♥haftalık kilo verme yarışması♥

bende akşam yapıcam yumurtalı ıspanak
yarında mercimekli köfte salata
bazen bir hatalık yemek planı yapıyorum
buarada bugünkü kalorim 1200 çıktı çok bişeyde yemedim halbuki eşim öğlen meyve sıkmıştı 130 kalori ordan aldım hep

Afiyet olsun canım yumurtalı ıspanağı çok severim
Yarın ki menün harika bende gelebilir miyimMeyve yapmıştır canım şeker oranın yükseldi tabi meyve sıkıp içmek iyi değil bir kaç porsiyon meyve yemiş oluyorsun

gel yanınada karışık turşu çıkarayım sana bide ayran ohh mis
sorma ya boşuna kalorimi yükseltmiş oldum

Ne diyorsun koşa koşa geliyorum ki marulumu alıpOlsun canım olmuş artık bir dahakine dikkat edersin
gel hayatım keşke reelde de tanışıyor olabilseydik valla ne güzel olurdu aynı şehirde filan olsaydık gün yapardık biz bu topiği bırakıp diyet miyet hak getire

Canim ben gaziantepliyim ama Maraş tarhanasi yapıyoruz kış için şu an çankiri da oturuyoruz eşimin tayini dolayısıyla burda da son Günlerimiz Doğu tayini açıklanmasını bekliyoruz

kuzu sen işe mi girdin hayırlı olsun mesleğin ne çok mu yoğunsun. hele baktım bi böyle boşluk var
Evet canım işe girdim. Yoğun oluyorum ve iş yerindeki pcden internete giriş yok. Telefondan bakmaya çalışıyorum aralarda. Biraz zor oluyo.

bugünkü menünü beğendim şekerim
Ay ben de beğendim şekerim. Ama öğleden sora yarım zeytinli poğaça yidim

Ah kuzum anladım valla. Hayat zor hele ki bi de ev yükü de olunca.

Gunun bildirimi: sabah:sucuklu yagsiz menemen.yesil cay.1,5 dilim kpk ekmgi
Ara:elma neskafe..
Ogle:3 kasij pilav 2 kepce kuru fasulye 1 ayran..
Ara:1 bardak yourt..
Aksam:yarim kase corba,5 kusbasi et,havuclu yourt..
Aradada tarcinli sut icerim belki..2,5 lt su..30 dk yuruyus,30 dk gobek atma..

oyyyyyy kız okurken yoruldum maşallah yat uyu bence artık

GonulSenligim
pazartesi 1 saatlık yuruyuş..1 sat yuruyuş kaç adım yapıyoki..dur bende ındıreyım şu adımsayarı
Ben d eobu merake trim bi de kaç km yürüyorum onu öğreneyim istedimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…