♥haftalık kilo verme yarışması♥

slm kızlar bende katılmak isterim aranıza.. 84.4kg yum. boyum 163. 2 aylık bebegim var emziriyorum. sütümü etkilemeyecek şekilde diyete başlamam lazım.tatlı ve hamur işini hayatımdan cıkarırsam bile kilo verecegimi düşünüyorum. 27yaşındayım. kendimi bildim bileli tombişim gördüğüm en düşük kilo 64.9. gebeliklerimde 20küsur kilo alıyorum üçüncü bwbegimi dünyaya getirdim bu üçüncü ve son diyetim olcak inş. ilk hedefim 78.

Katilblrsin canim donecem

Kızlar kalorileri nerden hesaplıyorsunuz? Hepinizi tebrik ederim çok azimli be kararlısınız Bir de yetişkin alanım çocuk değil . Bir arkadaş sormuş
Canım diyetarkadaşım dan bakan var. Fitsecret dan bakıyorum ben. Diyetkolik var sanırım bi de. Telefona indirip günlük kayıt yapıyoruz.

GonulSenligim 250 ip atladım. Kaydediyor musun bilmiyorum ama
Canım tablo yapamıyorum maalesef çoğunluk telefondan giriyorum ve kısıtlı zamanda giriyorum zor oluyo.
Elimde kağıda yazmaya çalışıyorum ama o da çok motive verici olmuyo sizin açınızdan bilemedim yani öyle kaldı.

Kızlar menümün devamı
Akşam: ezogelin çorba 2 kepçe
Sonra biraz azıttım yaaa
Lavaş ekmeğinden yedim yarım. Bi de çikolata yedim ama az değil yedim baya. Çünkü ben günlerdir kendimle savaşıyorum canım hep yemek istiyo herşeyi. Abur cubur , ekmek , hamur şu bu. Dedim ben belli ki azıtcam bari yiyeyim sonra huzura ereyim en azından o aşerme hali gider yaw. Yani anlayacağınız yedim
Yarın sıkı tutmam lazım :)

anam bunlar hep büyüyen aydan dolayı, ama iyi etmişsin yemedikçe çıta dahada yükseliyo,yarın gözüm üstünde dikkatli ye

kızartmadan,k.hidrattan,abur cuburdan uzak kalabiliyosan sıkıntı yok canım,geri kalanından korkma
kalıyorum canım şu an bırakamadığım iki şey var biri az şekerli nescafe. onda da krema yok normal süt kullanıyorum şekeri de yarım tatlı kaşığı atıyorum. diğeri de çikolata onu da zaten bitter alıyorum her gün yemiyorum ama mesela bugün iki kare yedim yarın yemem ertesi gün bi tane yerim. akşam yemek saatini düzeltemedim henüz bazen 8 de yiyorum mesela o zaman belli ediyo zaten kendini karnım şiş kalıyo.

o kadar çikolatadan zarar gelmez canım, sadece kahvenden şekeri kessen süper olur.bide akşamı mümkün olduğunca erken yersen güzel olur

Evet canım işe girdim. Yoğun oluyorum ve iş yerindeki pcden internete giriş yok. Telefondan bakmaya çalışıyorum aralarda. Biraz zor oluyo.
ay hayırlı olsun canım düğün öncesi iyi olmuş sevindim senin adına.

GonulSenligim 250 ip atladım. Kaydediyor musun bilmiyorum ama
kız ben de başladım ip atlamaya başladım ben direk 100 den başladım ama. senin adımsayardan da indirdim çok güzel sayıyo walla.

o kadar çikolatadan zarar gelmez canım, sadece kahvenden şekeri kessen süper olur.bide akşamı mümkün olduğunca erken yersen güzel olur
kahve bu sıra hava soğuk üşüyünce iyi gidiyo tabi arada bitki çayı falan da içiyorum ama kahveye halen bağımlıyım tabi. ondan da şekeri kesebilirsem dediğin gibi süper olucak.

Aramiza hosgeldin :) Evet kesinlikle tatli hamur isi ve pirinc pilavini cikar. Simdilik bunlar yeter emzirmekle baya zayiflaniyor bilirsin. Her pazartesi kilo bildirim gunumuz. Tek kural pazartesileri bildirim yapmak. Hangi sehirdesin mahsuru yoksa

O zaman belirli bi kac kisi icin ben tablo yapayim. :) haklısın bende bir süreliğine yaparim

Yarışma açtım sartlari oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…