BenIp atlama ve adim sayar takip yarismasina katilmak isteyenler bana bildirsin. Ama bildirimini hergun yapacaklar için geçerli. Parca bölük istemem
tesekkür ederim hoşbuldum.... pirinç pilavı zaten hayatımızda yol denecek gibi bişey ama tatlıya abur cubura dayanamıyorum haamur işide yapmayınca yenmiyor zaten. inş sizin gayretiniz banada hırs ve motivasyon vercek. bu arada istanbulda yaşyorum.Aramiza hosgeldin :) Evet kesinlikle tatli hamur isi ve pirinc pilavini cikar. Simdilik bunlar yeter emzirmekle baya zayiflaniyor bilirsin. Her pazartesi kilo bildirim gunumuz. Tek kural pazartesileri bildirim yapmak. Hangi sehirdesin mahsuru yoksa
Ah kuzum anladım valla. Hayat zor hele ki bi de ev yükü de olunca.
Senin menüleri bilmesek inancaz
günaydın canımGünaydın güzel bayanlar
günaydıngünaydın herkeşlere
evet canım süper olurdu valla sanada kahvaltıya gelirdikaçın arayı halaya bende geldim
ne güzel olurdu gerçekten
ne güzel olurdu demi, belki birgün karşılaşmakta nasip olur canımevet canım süper olurdu valla sanada kahvaltıya gelirdik
nehirnil111 cim günaydın dünkü tam listem toplam kalorim:1271
Kahvaltı (saat 07:50)
Pınar Süzme Peynir-15 g
Sütaş Kaşar Peyniri-10 g
Zeytin-5 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g
Öğle Yemeği (saat 11:50)
Sütaş Cacık-300 g
Bulgur Pilavı-50 g
Tas Kebabı-200 g
Ara öğün (saat 15:30)
Yoğurt-200 g
Elma-1 küçük
Akşam Yemeği(saat 19:15)
Kırmızı Mercimek Çorbası-150 g
Taze Fasulye-125 g
Semizotu-100 g
Çoban Salatası-1 kase
spor:40 dakika eliptik
su:1,7 litre
sağol canım, ramazana kadar inşallah başarabilirim böyle güzel devam etmeyiHarika bir menü Begüş çok sevdim sporunda çok iyi daha ne olsun devam
Düşüşlere devam
Hava değişikliğinden demek ki kuzum bende daha olamadımsağol canım, ramazana kadar inşallah başarabilirim böyle güzel devam etmeyi
yanlız regl oldum gibi geçen ay 20 sinde olmuştum bugün daha ayın 11 i, bikaç gündür belirtisi vardı ama hemen gelmez diyodum bu sabah azcık başlamış anlamadım bendebahar onuda çarptı heralde
Çok iyi canımnehirnil111 dünkü kalorimi vermemiştim bugün henüz belli değil.
1092 kcal.
25 dk. pilates
4934 adım. bi saat yürümüştüm bu kadar adım saymış
@DisiAnka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?