kendimii tebriik ediyoruummmmm
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 @fit hatun olma yolunda -300★
Grup 70 yok
Grup 60visnelipastam -1000 ★★
Grup 50 @ozenti -500 ★
araştırıyorum canım bakim döncem sanakız çok zor ama sölim baştan gerçekten yapmak istiyosan yap ben seni zorlamış olmiim marankinin kozmik beden temizliği bi bak netten öyle karar ver
Tebrikler arkadaşım gercektenkendimii tebriik ediyoruummmmm
Gayet güzel ilerliyorsun canım akşamı da kazasız atlatırsan 2 gün miden bayağı sakinleşti çok iyinehirnil111
Kahvaltı 248 kalori (saat 07:50)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Zeytin-10 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)-25 g
Kiraz Domates-4 tane
Tulum Peyniri-50 g
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 kaşık)
Öğle Yemeği 446 kalori (saat 11:50)
Patlıcan Musakka-1 porsiyon (200 g)
Yoğurtlu Semizotu Salatası-250 g
Ara Öğün (saat 15:30 da yenecek)
Elma-1 küçük
Yoğurt-100 g
seninde gayet güzel gidiyor canım,sadece sabahları az yiyiyosun bana göre ama senin için almıyo,yetiyosa sorun yokSabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 70 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 2 ad. porsiyon hasanpaşa köfte + 3 ymk kaşığı spagetti + 50 gr yoğurt -339 kalori
Yetiyor canım ben aslında öğlene kadar yemesem aramam mecburen harekete geçsin diye yiyorumseninde gayet güzel gidiyor canım,sadece sabahları az yiyiyosun bana göre ama senin için almıyo,yetiyosa sorun yok
oyy ben dogudan batıya geçiyorum siz tam tersi.inaşllh hayırlı olan yer çıkar sizin içinCanim ben gaziantepliyim ama Maraş tarhanasi yapıyoruz kış için şu an çankiri da oturuyoruz eşimin tayini dolayısıyla burda da son Günlerimiz Doğu tayini açıklanmasını bekliyoruz
indirdinmi bi programoyyyyyy kız okurken yoruldum maşallah yat uyu bence artık
Ben d eobu merake trim bi de kaç km yürüyorum onu öğreneyim istedimdi
kendimii tebriik ediyoruummmmm
menün çok guzel begüş.akşamıda az ye bak ne guzel olurnehirnil111
tebrikler canım.herkes kılo alırken bu hafta sen çok guzel verdın :)
Kahvaltı 248 kalori (saat 07:50)
Beyaz Ekmek-1 dilim
Zeytin-10 g (3 tane)
Salatalık (Soyulmuş)-25 g
Kiraz Domates-4 tane
Tulum Peyniri-50 g
Tam Yağlı Sade Yoğurt-50 g (2 kaşık)
Öğle Yemeği 446 kalori (saat 11:50)
Patlıcan Musakka-1 porsiyon (200 g)
Yoğurtlu Semizotu Salatası-250 g
Ara Öğün (saat 15:30 da yenecek)
Elma-1 küçük
Yoğurt-100 g
selam kızlar..
of kurabıye yedım ya hemde 3 tane.kocaman kocamansadece ucundan bakacaktım oysa bıktım şu bogazımdan
azar azar bakmışsın tadına.ya ben böyle olamıyorum işteSabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 70 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 2 ad. porsiyon hasanpaşa köfte + 3 ymk kaşığı spagetti + 50 gr yoğurt -339 kalori
menüde dolma biber, yeşil mercimek çorbası, yoğurt,salata (yoğurtlu semiz de olabilir, çoban salatada evdekilerin isteğine göre yapcam,belki az az ikiside olur)bide isterlerse onlara makarna yaparımmenün çok guzel begüş.akşamıda az ye bak ne guzel olur
ya işte aynen öyleyım ben.hiç tadına bakmamak..nehırlı ne guzel bak accık yemış ama her yemekten yemış..zaten ucundan accık diyip tadına bakarsan gerisi geliyo,önemli olan hiç yememeyi başarabilmek.
bazısı tadına bakar bırakır bazısıda tadına varınca bizim gibi ohh götürür valla
o yüzden kendimizi tanıyıp ona göre davranmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?