♥haftalık kilo verme yarışması♥

Pazartesi menüm.
Sabah 10 da 1 adet kepekli domatesli tost, 1 bardak süt , zeytin.
Saat 12 de 1 adet küçük muz.
Saat 1 de 1 fincan Türk kahvesi
Saat 16.30 da 1 nektarin
Akşam 18.00 1 tabak etli bamya yemegi , 1 dolu tabak patlıcan herse (yogurtlu).
Su 3 litre
45 dk leslie strong walk 3 mile.
15 dk mekik , yanlara yönelik egzersiz (squat girl diye bi kanalda 4 er dakikalık egzersizlerden yapıyorum. )

Günaydın kızlar bugün biraz canım sıkkın çünkü dün pazartesiye goree sabittim bugün ise +100 gr
Menulerim ortada dikkat ediyorum da bence ama neden böyle oldu hiç anlamadım. Anlayan olursa benim ahvalimi aydinlativersin ya hiç böyle olmazdı.

Duraklama dönemi denen şeye mi girdim, ona girdiysem nasıl çıkarım?

Yoksa hafta soni yediğim yaş pasta vs şimdi mi etkisini gösteriyor? Kafamda deli sorular
Bu arada 3 gündür wc cikmadim da

Dünkü menümü yazayım.
Sabah 09.30: 3 kaşık Musli +1 bardak süt +1 küçük muz.
Ara saat 11 de 1 bardak sütlü şekersiz nescafe.
Öğle yemegi acikmadigim için yemedim bi de yemek de istemedim açıkçası 1 elma yedim saat 1 de.
Ara saat 4 te bir nektarin yedim.
Akşam saat 18.30 1 kase mercimek çorbası, çeyrek gözleme, 6 tane Kaşarlı mantar.
Su 2 litre.
Spor dün yok. Başka da bişey yemedim icmedim.
Muz kabiz yapar onu biliyorum süt de yaparmis ama süt benim sürekli tukettigim bir şey bilemiyorum.

sabah bir kase yoğurtla 3 kaşık yulaf ezmesi yedim
ara şimdi bir adet yenidünya yedim
şimdiye kadarda 1,5 litre su içtim

Gayet güzel ilerliyorsun canım akşamı da kazasız atlatırsan 2 gün miden bayağı sakinleşti çok iyi

seninde gayet güzel gidiyor canım,sadece sabahları az yiyiyosun bana göre ama senin için almıyo,yetiyosa sorun yok

Kızlar 4 gündür hem diyet hem spor yapıyorum 3 litre su içiyorum ve bebeğim 8 aylık çok hareketli onunla ugrasmak yoruyor ve de emziriyorum 4 gün boyunca 700 gr vermisim çok mutlu oldum günlük 1000 kalori kadar Giyorum 200 kalori kadar yakıyorum nasıl sizce

seninde gayet güzel gidiyor canım,sadece sabahları az yiyiyosun bana göre ama senin için almıyo,yetiyosa sorun yok
Yetiyor canım ben aslında öğlene kadar yemesem aramam mecburen harekete geçsin diye yiyorumAkşamları keyiften abur cubur falan tv karşısında yemesem güzel koruyacağımda işte

Canim ben gaziantepliyim ama Maraş tarhanasi yapıyoruz kış için şu an çankiri da oturuyoruz eşimin tayini dolayısıyla burda da son Günlerimiz Doğu tayini açıklanmasını bekliyoruz
oyy ben dogudan batıya geçiyorum siz tam tersi.inaşllh hayırlı olan yer çıkar sizin için

oyyyyyy kız okurken yoruldum maşallah yat uyu bence artık

Ben d eobu merake trim bi de kaç km yürüyorum onu öğreneyim istedimdi
indirdinmi bi program

kendimii tebriik ediyoruummmmm

menün çok guzel begüş.akşamıda az ye bak ne guzel olur

selam kızlar..
of kurabıye yedım ya hemde 3 tane.kocaman kocamansadece ucundan bakacaktım oysa bıktım şu bogazımdan

zaten ucundan accık diyip tadına bakarsan gerisi geliyo,önemli olan hiç yememeyi başarabilmek.
bazısı tadına bakar bırakır bazısıda tadına varınca bizim gibi ohh götürür valla
o yüzden kendimizi tanıyıp ona göre davranmalıyız

azar azar bakmışsın tadına.ya ben böyle olamıyorum işte ya hiiç tadına bakmayacagım.yada tabagın dibini bulacagım neden ben böyleyım.azla kanaatkar olmuyorum..of

ya işte aynen öyleyım ben.hiç tadına bakmamak..nehırlı ne guzel bak accık yemış ama her yemekten yemış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…