♥haftalık kilo verme yarışması♥

azar azar bakmışsın tadına.ya ben böyle olamıyorum işte ya hiiç tadına bakmayacagım.yada tabagın dibini bulacagım neden ben böyleyım.azla kanaatkar olmuyorum..of
bende öyleyim canım, üzülme yapımız böyle ama yapı böyle deyip salmıycaz kendimizi bilip ona göre tedbirimizi alıcaz

menüde dolma biber, yeşil mercimek çorbası, yoğurt,salata (yoğurtlu semiz de olabilir, çoban salatada evdekilerin isteğine göre yapcam,belki az az ikiside olur)bide isterlerse onlara makarna yaparım
hımm ozaman bak ya çorba yogurt salata yee..yada 1 tane dolma ve yogurt salata ye..hepsınden yersen bence fazla gelır

yarın benım ortancı kızın anaokulunda anneler günü kutlaması var.pastalı böreklı sabah başlayacak öglene kadar.ne yapıcam şimdi ben..kahvaltı yapmadan gideyım bi pogaca bi kek alırım yeter dıyom inşallh tabi

hımm ozaman bak ya çorba yogurt salata yee..yada 1 tane dolma ve yogurt salata ye..hepsınden yersen bence fazla gelır
muhtemelen 150 gram kadar çorba ve 2 tanede dolma yerim (dolmalarım minnak minnak, yemeden tartarım zaten) bide salatasız olmaz ondan da yerim, makarnayı yemem

Sağol canım inşallah iyi bi yer çıkar malum ülke karışık hakkımızda hayırlısı sizde istediğiniz yere geçersiniz inşallah
canım benım evet çogu dogu karışık.verdınızmı tercıhlerınızı..ben burayı tavsıye edersdım size ama vermışsınızıdr muhtemelen.rabbım yardım etsın.bizede hauzurumuzun oalacagı yer çıkar artık.dogu batı kalmadı heryer sıkıntılı artık

evet kahvaltı yapma, bide en masumlarından seç de ye,bide yavaş yavaş ye
tabağını alınca mamalardan uzağa git gözün görmesin

Haklısın aslında canım eşim polis olunca daha da korkuyorum verdik tercihleri bakalım

evet kahvaltı yapma, bide en masumlarından seç de ye,bide yavaş yavaş ye
tabağını alınca mamalardan uzağa git gözün görmesin
evet evet önce neler var bakar en hafıfı olanını alırım.dogru dedin

Haklısın aslında canım eşim polis olunca daha da korkuyorum verdik tercihleri bakalım
inşallh hayırlı olan yer huzurunuzun olacagı yer çıkar..ben muş tayım canım..tavsıye edecegım yerler arasında.polis arkadaşlarımızda var.valla şükür burdayız diyolar..

Evde tatlı yapip arada ye bari ama disardan yeme .simdi emzirdigin icin canin ceker. Sunu da unutma yedikce de yiyesin gerekir tatlı bagimlilik yapıyor resmen

azar azar bakmışsın tadına.ya ben böyle olamıyorum işte ya hiiç tadına bakmayacagım.yada tabagın dibini bulacagım neden ben böyleyım.azla kanaatkar olmuyorum..of
Tabağına az koyarsan koydurursan canım en azından engellemiş olursun sonrasında almamak adına işte beyninle savaşıyorsun

nehirnil111 ara öğünümü şimdi yedim, öğlen çok yoğurt yedim heralde ara öğünde canım istemedi bende 4 tane ceviz yedim, yeşil çayla birlikte

bide başım ağrıyo belki fayda eder dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…